29 / 03 / 2024

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü nerede inşa ediliyor

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü nerede inşa ediliyor

YDA Group Kurumsal Finansman Başkanı Türkekul Doğan, 420 milyon euroluk dev yatırımın 105 milyon eurosunun öz kaynaklarıyla, 315 milyon eurosunun ise anlaşma sağlanan bankalar tarafından karşılanacağını ifade etti.

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden sağlık merkezi için arsa tahsisi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçeye sağlık merkezi kazandırılması için belediyeye ait arsanın tahsisini gerçekleştirdi 

Integrus Entegre Sağlık Hizmetleri Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Integrus Entegre Sağlık Hizmetleri Ve Teknoloji Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Özgür ve Baha Kılıç ortaklığında kuruldu.

Kayseri Osman-Nehire Akgöz Sağlık Ocağı’nın temeli atıldı!

Kayseri'de Talas Mevlana Mahallesi'ne inşa edilecek Osman-Nehire Akgöz Sağlık Ocağı’nın temeli atıldı.

TİKA Kamerun’da 8 bin kişiye hizmet sunacak sağlık merkezini yeniledi!

TİKA, Kamerun’un Foumban şehrinde yer alan Njindare Entegre Sağlık Merkezi, genişletme çalışmaları ve tadilattan sonra yenilenen tıbbi ekipmanla yeniden hizmete açtı...

Kayseri Sağlık OSB için Mustafa Varank'tan talimat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın gündeme getirdiği Sağlık OSB için Mustafa Varank, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'na talimat verdi...

Kayseri'ye sağlık OSB kurulacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'ye bir Sağlık OSB kurulması için girişimlere başladıklarını açıkladı.

Sancaktepe'ye Sağlık Vadisi inşa edilecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sancaktepe'de bir sağlık vadisinin yapılacağının müjdesini verdi. Koca, "İstanbul Sancaktepe'de büyük bir alanımız var. Baştan itibaren burayla entegre, daha büyük Sağlık Vadisi'ni orada planlıyoruz." dedi

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı!

Türkiye'nin 3'üncü büyük şehir hastanesi olacak İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nde sona yaklaşılıyor. Projenin inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı.

Çuhadaroğlu'ndan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü için 20 milyon TL'lik imza!

Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında 20 milyon 21 bin 245 TL'lik sözleşme imzalandı...

Şaphane Entegre Sağlık Kompleksi inşaatı başladı!

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde yapım çalışmaları devam eden ’ ’Entegre Sağlık Kompleksi’’ inşaatında Kaymakam Lütfullah Göktaş incelemelerde bulundu.

Kütahya Şaphane'ye sağlıkta dev yatırım!

Kütahya’nın Şaphane ilçesine dev sağlık yatırımı geliyor. Kütahya Şaphane ilçesine ''Entegre Sağlık Kompleksi'' için yapım çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü'nde sona yaklaşıldı!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü’nün yaptırdığı 3.704 yatak kapasiteli Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü'nde sona doğru gelindi. 

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 35'i tamam!

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü, Türkiye'nin 3'üncü büyük şehir hastanesi olarak hayata geçiriliyor.  Hastane inşaatının yüzde 35'i tamamlandı.

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü nerede inşa ediliyor Haberi

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü nerede inşa ediliyor


Türkiye'nin ilk şehir hastanesi olan bin 583 yataklı Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü aynı zamanda finansmanı sağlanan ilk şehir hastanesi oldu. YDA Group Kurumsal Finansman Başkanı Türkekul Doğan, 420 milyon euroluk dev yatırımın 105 milyon eurosunun öz kaynaklarıyla, 315 milyon eurosunun ise anlaşma sağlanan bankalar tarafından karşılanacağını ifade etti.


Doğan, yaklaşık 600 bin metrekare alanda yapılan hastane için bugüne kadar yapılan yaklaşık 40 milyon euroluk harcamanın yüzde 75'inin YDA Group ve yüzde 25'inin İtalyan INSO ortaklığıyla kurulan ATM Sağlık Kayseri Yatırım ve İşletme AŞ'nin öz kaynaklarıyla sağlandığını kaydetti.


Türkiye'nin ilk şehir hastanesinin yatırımcısı olarak kamu-özel ortaklığı projelerinin öncülüğünü yaptıklarını belirten Doğan, şu ifadeleri kullandı:


"Kamunun tecrübesi ve özel sektörün dinamizmi ile yapılacak bu projelerde kanun değişikliğiyle tüm dünyada kabul edilen, kredilendirilebilir dokümantasyonumuz oluştu....