28 / 03 / 2024

kayseri hızlı tren projesi ne zaman başlar

kayseri hızlı tren projesi ne zaman başlar

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kayseri'de raylı sistem açılış töreninde konuştu. Kayserililere Hızlı Tren müjdesi verdi. Davutoğlu "Kayseri'ye önümüzdeki yıl içinde Yerköy-Kayseri hızlı tren hattı için kazmayı vuracağız" dedi

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor! Ankara-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman tamamlanacak?

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor. Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla Ankara-Kayseri arası 2 saate düşecek. Peki Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? İşte Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla ilgili merak edilenler...

Kayseri-Ankara hızlı tren hattı projesi için kredi görüşmeleri tamamlanıyor!

Kayseri Ankara arasında hızlı tren hattı projesine yönelik açıklamaya yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, projeye yönelik açıklamalarda bulundu.

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren projesi mecliste!

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren Projesinin tamamlanma süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yozgat'ta hızlı tren inşaatları meclis gündeminde!

Ankara-Yozgat-Sivas ve Yerköy-Kayseri hızlı tren projeleri ile Yozgat Bozok Havaalanı inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Hızlı Tren Projesi'nde hedef 2023!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Yerköy-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projesi ile ilgili konuştu. Turhan, ''Önümüzdeki yıl projesi tamamlanıp bittiğinde netleştiğinde ihalesini yapmayı planlıyoruz. İnşallah hedefimiz 2023" dedi.

Cahit Turhan: Kayseri Hızlı Tren Projesi'nde hedefimiz 2023!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Yerköy-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projesi'yle ilgili olarak, "Net bir tarih yok, ihale hazırlık çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki yıl projesi tamamlanıp bittiğinde, netleştiğinde ihalesini yapmayı planlıyoruz. İnşallah hedefimiz 2023" dedi. 

Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Projesi'nin güzergah değişimi TBMM'de!

Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Projesi'nde belirtilen güzergahın değiştirilmesi önerisi meclis gündemine taşındı. CHPli Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yerköy-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın ihalesi 2019'da!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 142 kilometre uzunluğundaki Yerköy-Kayseri Yüksek Hızlı Tren hattıyla ilgili olarak, "Proje çalışmalarımız tamamlandı. 2019 yılı içerisinde finansman teminini müteakip ihalesine çıkılacaktır." dedi.

Antalya-Kayseri Hızlı Tren projesi meclis gündeminde!

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren projesini meclis gündemine taşıdı..

Kayseri'ye hızlı tren müjdesi!

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım Kayserilere hızlı tren müjdesini verdi. Hızlı tren ihalesi 28 Mart’ta yapılacak.

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri hızlı treni TBMM'de!

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri yüksek hızlı tren projesi mecliste konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, projeye ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projesi'nde son durum!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Mahmut Sabah bugünkü yazısında Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. İşte o haber...

Ankara-Aksaray-Adana yüksek hızlı tren projesi TBMM'de!

Ankara-Aksaray-Adana ve Antalya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projeleri mecliste konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konu ile ilgili soru önergesi hazırladı..

kayseri hızlı tren projesi ne zaman başlar Haberi

kayseri hızlı tren projesi ne zaman başlar


Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kayseri'de raylı sistem açılış töreninde konuştu. Kayserililere Hızlı Tren müjdesi verdi.


Erciyes Üniversitesi toplu açılış ve temel atma töreninden sonra, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Talas ilçesinde Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş tarafından 6 ayda yapımı tamamlanan, 5 duraklı, ERÜ-Cemilbaba mezarlığı arasındaki raylı sistem hattı ve Büyükşehir Belediyesi yeni hal kompleksinin açılışını gerçekleştirdikten sonra, Kayserililere hitap etti.


"EN UZUN BANLİYÖ HATLARINDAN BİRİ GELİYOR"



Kayseri Talas Raylı Sistemi'nin Kayseri'nin yeni ve modern yüzünün modeli olacağını belirten Davutoğlu, "Hal kompleksinde de bin kişi istihdam edilecek. İnşallah helal rızık ile alın teriyle Kayserililer çalışacak.


Kayseri'ye önümüzdeki yıl içinde Yerköy-Kayseri hızlı tren hattı için kazmayı vuracağız. Antalya'dan gelip Türkiye'nin en büyük turizm koridorunu oluşturan hızlı tren projesi de bitirilecek.


Kayseri'yi bir ticaret şehri ve lojistik şehri yapmaya kararlıyız....