26 / 04 / 2024

kayseri yol açma çalışmaları

kayseri yol açma çalışmaları

Cihan bey sokakta başlatılan yol çalışması 7 metre eninde 100 metre uzunluğunda planlanmış olup, açılan yolla mahalle sakinlerinin Toki ve Yukarı Develi Mahallesine ulaşımlarının daha kolay ve rahat olması hedefleniyor.

Kayseri planlı gelişimin örneği oldu!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kentsel dönüşümle ilgili değerlendirmeler yaptı. Çelik Kayseri’nin Türkiye ortalamasının üzerinde yol alan bir şehir olduğunu ifade etti.

Kayseri'deki kavşaklar yenileniyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi trafik akışını hızlandırmak ve yol güvenliğini artırmak için şehir içindeki kavşaklarda çalışma başlattı.

Kayseri Kocasinan'a 3 milyon 641 bin liralık yol yatırımı!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi 2017 yılında 160 bin ton asfalt sermeyi hedefliyor.

Kayseri Eski Hal bölgesinde yeni yol açılıyor!

Anadolu’nun en modern Hal Kompleksini yaparak Kocasinan Bulvarı yanındaki Hal Kompleksini taşıyan Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Eski Hal bölgesinde yol yapım çalışmalarına başladı

Kayseri Melikgazi'nin 2017 yatırım takvimi belirlendi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, 2017 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan yol açılması, park yapımı, alt yapı, sosyal ve spor tesis inşası ile büyük ölçekli bakım ve onarım yapılacak çalışmaların planlaması için yapılan toplantı düzenledi.

Kayseri alternatif bir yol daha kazanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Vali Süleyman Kamçı ile birlikte Derevenk vadisine yapılan viyadük çalışmalarını yerinde inceledi.

Kayseri Sümer'de yol genişletme çalışmaları başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Sümer Üst Geçidi yol genişletme çalışmaları ile Abdullah Gül Üniversitesi Fen Lisesi Yurt Binası çevre düzenleme işi için ihale yaptı. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 99 bin TL olan ihaleye üç firma katıldı.

Kayseri yeni adliye binasına yeni yol!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yeni Adliye ve çevresinde yapılacak olan yol ve kaldırım çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, Kurban Bayramı sonrası bölgede geniş çaplı bir çalışma başlatacaklarını belirtti.

Kayseri Kocasinan'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Osman Kavuncu ile Kocasinan Bulvarını birleştiren 8. Cadde’de, asfalt yenileme ve yol genişletme çalışmalarının başladığını söyledi.

Kayseri Mimsin-TOKİ arasına 8 milyonluk yeni yol!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi büyük bir yatırıma başladı ve hızla devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Mimarsinan'ı TOKİ'ye bağlayacak olan yeni yolun Mimsinlileri ağır vasıta araçlardan kurtaracağını açıkladı.

TOKİ Kayseri İncesu 3. Etap'ta yol çalışması başladı!

Kayseri İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce 2016 yılı yatırım programı içerisinde yer alan 30 bin ton sıcak asfalt atılması kapsamında İncesu 3. Etap TOKİ konutlarının sıcak asfalt çalışmalarına başlandı.

Kayseri'deki 24 askeri alan şehir dışına mı çıkarılıyor?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Hava İkmal Şehir Parkı projesiyle Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve Maliye Bakanlığımızla bir takım çalışmalar yürütüyoruz. Askeri bir tesisin şehir dışına taşınmasıyla ilgili izlenecek yol konusunda mesafeler kat ettik ''dedi.

Kayseri'nin yolları yenileniyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ekipleri Sivas Yolu'nun Gesi Kavşağı ile Kuzey Çevreyolu Kavşağı arasında çalışma başlattı. 2 bin 700 metre uzunluğundaki yolda yapılan çalışmalarla mevcut yol genişletilerek altyapısı ve asfaltı yenilenecek.

kayseri yol açma çalışmaları Haberi

kayseri yol açma çalışmaları


Develi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün Bahçebaşı Mahallesinde alternatif yol açma çalışması olanca hızıyla devam ediyor. 


Cihan bey sokakta başlatılan yol çalışması 7 mette eninde 100 metre uzunluğunda planlanmış olup, açılan yolla mahalle sakinlerinin Toki ve Yukarı Develi Mahallesine ulaşımlarının daha kolay ve rahat olması hedefleniyor.



Kayseri...