24 / 04 / 2024

Kazlıçeşmede satılık arsa

Kazlıçeşmede satılık arsa

Reşat Altın'ın 57 lira olduğu 1954 yılında, Firuzağa'da 12 daireli bir apartman 4 bin 386 adet altın parasına, 250 bin liraya satılacakmış. Kazlıçeşme'de ise fabrika yapmaya elverişli 27 dönüm arazi satın alınabilirmiş.

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire!

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları ve proje detayları...

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Elazığ Merkez'de 16 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Elazığ Merkez'e bağlı Şahinkaya Köyü'ndeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 23 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Çorum Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satılıyor. Arsa için ihale 18 Mayıs'ta yapılacak..

Zeytinburnu'nda 14.9 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Zeytinburnu Kazlıçeşme'deki bir arsa ihale ile satılıyor..

Sivas Kılavuz Mahallesi'nde 8 milyon TL'ye satılık arsa!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Kılavuz Mahallesi'ndeki arsa satılıyor. Arsa için ihale 13 Şubat'ta gerçekleşecek..

Kazlıçeşme'de 15 milyon TL'ye denize nazır satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de Hazine'ye ait olan arsayı 14 milyon 950 bin TL bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 26 Aralık'ta yapılacak. 

Zeytinburnu Kazlıçeşme'de 14.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Zeytinburnu Kazlıçeşme Mahallesi'nde yer alan arsayı ihale ile satıyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek..

Tema Bahçe Atakent satılık daire!

Tema Bahçe Atakent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Proje İstanbul Atakent'te Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

Erzurum Palandöken'de 3.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzurum'da Palandöken'e bağlı Osmangazi Mahallesinde yer alan arsa ihale usulü ile satılıyor. İhale 8 Aralık'ta gerçekleşecek..

İzmir Menderes'te 5.5 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

İzmir İli Menderes İlçesi'nde yer alan 4 adet satılık arsa toplamda 5 milyon 532 bin 317 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Muğla Menteşe Belediyesi'nden 3.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Muğla Menteşe'ye bağlı Akçaova Mahallesi Merdivenli Mevkiide yer alan arsa ilçe belediyesi tarafından satışa sunuluyor. İhale 15 Kasım'da yapılacak..

Kazlıçeşmede satılık arsa Haberi

Kazlıçeşmede satılık arsa

SATILIK KELEPİR APARTMAN


 Beyoğlu, Firuzağa'nın en merkezi yerinde, altında iki dükkanı olan 12 daireli apartmanın tamamı 250.000 liraya, çift dairesi 45 bin, tek dairesi 25 bin liraya acele satılıktır. Müracaat: Karaköy otobüs durağı Demirbağ Han

No. 18 Tel: 40304-45151, 17'den sonra 85653.



  

      Boğaziçi'nde satılık arsalar


  Beylerbeyi-Çengelköy iskeleleri arasında, Beylerbeyi İskelesi'ne yakın, bir cephesi 22 metre caddede havagazı, terkos, elektrik, kanalizasyon mevcut, diğer cephesi 9,5 metre yol imar durumuna göre üç katlı blok inşaat yapmaya müsait, çift cepheli denize 50 metre mesafede, deniz manzarası alır, havası güzel beher metresi 1.200 metre olan arsalar satılıktır.

   Müracaat: Galata Karaköy Palas Hanı...