26 / 04 / 2024

keçiörende kentsel yenileme

keçiörende kentsel yenileme

Keçiören'de kentsel dönüşüm ile hayaller gerçeğe dönüşüyor. Başkent Ankara Keçiören'i gecekondu sorunundan kurtararak modern şehir yapılarına kavuşturacak Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Ankara Keçiören'de kentsel dönüşüm ile hayaller gerçeğe dönüşüyor!

Ankara Keçiören'i gecekondu sorunundan kurtararak modern şehir yapılarına kavuşturacak Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

Keçiören'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Ankara Keçiören'de kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanacağının müjdesini verdi...

Keçiören'in yüzde 80'i kentsel dönüşüme dahil edildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliği ile kabul edilen Keçiören kentsek dönüşüm kapsamında ilçe genelinde 8 mahalle dönüşecek. 

Keçiören'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde 8 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm planı ABB Meclisi’nde oy çokluğuyla kabul edildi. 

Antalya Balbey Kentsel Yenileme Projesi'ne start veriliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarihi Balbey Mahallesi'nde uygulanacak Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili çalışmalar hızla devam ediyor. Projeye bu yıl içerisinde başlanacağı açıklandı.

Keçiören kentsel dönüşüm sorunu ABB meclis gündeminde!

Uzun süredir devam eden Keçiören kentsel dönüşüm sorunu ABB meclis gündeminde tartışıldı. 

Keçiören'de dönüşecek mahalleler açıklandı!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ilçe genelinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları için "Keçiören’in 6’da 5’i gecekonduydu. Vatandaşımız kışın donar, yazın yanardı. 'İnsanca yaşam, insanca hayat' diyerek kentsel dönüşümü başlattık” açıklamasını yaptı

Keçiören'de kentsel dönüşüm kapsamında 1.650 metruk yapı yıkıldı!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinliğinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.650 metruk yapının yıkıldığını açıkladı. 

Konya Mevlana Türbesi'nin yakınındaki bölge kentsel yenileme alanı ilan edildi!

Konya'nın Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Mevlana Türbesi'nin arkasında yer alan bölge "kentsel yenileme alanı" olarak belirlendi.

6306 sayılı Yasa Yönetmeliği ve kentsel dönüşüm!

Kentsel Yenileme Uzmanı Tolga Şahlıoğlu, Emlakkulisi.com okurları için 6306 sayılı Yasa Yönetmeliği ve kentsel dönüşüm konusunu kaleme aldı.

Keçiören yeni projelerle kalkınacak!

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok "Hizmette olan projelerimizde yenileme ve tadilat çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Keçiören'i kalkındıracak yeni projelere imza atacağız" şeklinde konuştu.

Turgut Altınok: Keçiören'in yüzde 60'ını kentsel dönüşüme alacağız!

AKP Keçiören Belediye Başkan Adayı Altınok, "Şehrimizin yüzde 60'ını kentsel yenileme ve kentsel dönüşüme alacağız. Bu şekilde yollar ve caddeler genişleyecek. Daha doğrusu, Keçiören'in bütün ana aksını alacağız ve yeniden çizeceğiz" dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Keçiören'de 451 kişi ev sahibi oldu!

Ankara Keçiören'de toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Yükseltepe kentsel dönüşüm projesiyle 451 vatandaşımız evlerine kavuştular'' diye konuştu.

Keçiören Hacıkadın'da hak sahipleri tapularına kavuştu!

Keçiören Hacıkadın Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi alanında imar planı ve parselasyon çalışmalarını tamamladı...

keçiörende kentsel yenileme Haberi

keçiörende kentsel yenileme

5 bin 600 modern konutun yükseleceği 1 milyon 73 bin metrekarelik dönüşüm alanının ilk etabında bin 600 konut inşa ediliyor. 

PROJENİN Keçiören'in hayallerinden birisi olduğunu belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Yiikseltepe'deki değişimi ve büyük gelişmeyi hep beraber göreceklerini söyledi. Kentsel dönüşüm hakkında bilgi veren Başkan Ak, birçok unsuruyla sosyal konut mantığının dışına çıkan bir projeyi gerçekleştirdiklerini kaydederek, "Burada 750 gecekondu bulunuyordu. Proje kapsamında inşa edilecek 5 bin 600 konut ile burası yeni bir cazibe merkezi olacak. Özel şahıslar müteahhitlerle anlaşıyor ve bu dönüşüm gerçekleşiyor. Bıı da yeni bir model. Bu modelde inşallah Türkiye'ye örnek bir model olacak" dedi. 

Yükseltepe Kentsel Dönüşüm projesi ile Keçiören'in metruk yapılardan da kurtulduğunu hatırlatan Başkan Ak, "Bu yapılarda vatandaşlarımıza zarar verebilecek kişiler de barınıyor, mal...