19 / 04 / 2024

Kemalpaşa Belediyesi Arif Uğurlu

Kemalpaşa Belediyesi Arif Uğurlu

Kemalpaşa Belediyesi, otoyol yapımı yüzünden kesilecek zeytin ağaçlarını, 'can kurtarma' bilinciyle özel bir sistemle söktürüyor. Başkan Uğurlu, saksılara dikilen bu ağaçları başka alanlarda yaşama döndürüyor

İzmir Kemalpaşa'da rüşvet karşılığında kaçak yapılara kullanma izni!

İzmir Kemalpaşa Belediyesi'ne yapılan operasyonda kaçak binalara kullanma izni verdiği tespit edilen 11 kişi gözaltına alındı.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi yapıldı!

Kent genelinde metro projelerini hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesini gerçekleştirdi. Metro ihalesi için 7 firmadan teklif geldi. 

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi bugün!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için bugün ihale gerçekleştiriyor.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metrosu yarın ihaleye çıkıyor!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için yarın ihaleye çıkıyor.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metrosu 9 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi kent genelinde metro yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için ilk ihalenin 9 Ağustos'ta yapılacağını açıkladı. 

İzmir Kemalpaşa Belediyesi'nden okullara tadilat! 

İzmir Kemalpaşa Belediyesi, okulların açılmasına sayılı günler kala öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almasını sağlamak için okulları yeniledi.

Kemalpaşa’da TOKİ başvuruları başlıyor!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ilçede hayata geçirilen TOKİ konutları için başvuruları almaya başlayacaklarını dile getirdi. 

Kemalpaşa'da yeniden bir imar çalışması başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Kemalpaşa Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Başkan Arif Uğurlu, bölgede hayata geçireceği hizmetleri anlattı.

İzmir Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm hamlesi!

İzmir'in Kemalpaşa Belediyesi, yerel seçim öncesi kentsel dönüşümü başlatmak için meclisten karar çıkardı ve belediyeyi 5 milyon lira borçlandırdı.

İzmir Kemalpaşa'nın konut alanı sıkıntısı çözülmeli!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, "Geri Kazanım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi"nin hayata geçmesi için her türlü desteği vereceğini belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na ise, ilçedeki konut alanı sıkıntısını çözme çağrısında bulundu. 

Kemalpaşa'da 5 bin yeni konut inşa edilecek!

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Mehmet Ali Demirtaş ile birlikte ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle buluştu. Uğurlu, bölgede hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projelerinden bahsetti.

TOKİ Kemalpaşa’ya 679 konut yapıyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu ile ilçedeki TOKİ inşaat alanında incelemeler yaptılar. 

TOKİ Kemalpaşa 679 konut ihalesi 28 Eylül'de!

TOKİ’nin, Kemalpaşa’da inşa edeceği 679 konuttan oluşacak karma projenin ihalesi 28 Eylül’de yapılacak. Başkan Arif Uğurlu, “Hayalimizdeki proje hayata geçiyor” dedi.

Kemalpaşa Belediyesi Arif Uğurlu Haberi

Kemalpaşa Belediyesi Arif Uğurlu


Kemalpaşa Belediyesi, İstanbul-İzmir otoyolu nedeniyle kesilmek zorunda kalacak binlerce zeytin ağacını, özel bir sistemle yerinden sökerek kentin meydan düzenlemelerinde kullanıyor. Zeytin ağaçlarını diğer belediyelerin talep etmesi halinde verebileceklerini kaydeden Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, "Kurtardığımız her ağaç ile can kurtarmışçasına mutlu oluyoruz. Doğa sevgisi lafla olmaz. Bedel ödemekle ve icraatla olur" dedi. 

İstanbul-İzmir Otoyolu nedeniyle Karayolları Genel Müdürlüğü'nün istimlak ettiği arsalardaki zeytin ağaçlarını keserek odun yapan vatandaşlar, Belediye Başkanı Arif Uğurlu'yu harekete geçirdi. Ağaçların kesilmemesi için ekip kuran Başkan Uğurlu, şu ana kadar 400 zeytin ağacını bulunduğu yerden alarak şehrin belirli noktalarına veya arsa sahiplerinin istedikleri bölgelere dikti. 


'Çevrecilikse, çevrecilik'

Otoyol güzergahının yüzde 99'unda zeytin ağaçlarının olduğunu dile getiren Başkan Arif Uğurlu, "Biz zeytin ağaçlarını korumanın önemini biliyoruz. Gezi eylemleri 4 tane...