19 / 04 / 2024

Kemalpaşa Belediyesi projeleri

Kemalpaşa Belediyesi projeleri

Kemalpaşa Belediyesi, otoyol yapımı yüzünden kesilecek zeytin ağaçlarını, 'can kurtarma' bilinciyle özel bir sistemle söktürüyor. Başkan Uğurlu, saksılara dikilen bu ağaçları başka alanlarda yaşama döndürüyor

İzmir Kemalpaşa'da rüşvet karşılığında kaçak yapılara kullanma izni!

İzmir Kemalpaşa Belediyesi'ne yapılan operasyonda kaçak binalara kullanma izni verdiği tespit edilen 11 kişi gözaltına alındı.

İzmir Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde hayata geçecek kentsel dönüşüm projeleri için ilk toplantı gerçekleştirildi. 

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi yapıldı!

Kent genelinde metro projelerini hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesini gerçekleştirdi. Metro ihalesi için 7 firmadan teklif geldi. 

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi bugün!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için bugün ihale gerçekleştiriyor.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metrosu yarın ihaleye çıkıyor!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için yarın ihaleye çıkıyor.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metrosu 9 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi kent genelinde metro yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için ilk ihalenin 9 Ağustos'ta yapılacağını açıkladı. 

İzmir Kemalpaşa Belediyesi'nden okullara tadilat! 

İzmir Kemalpaşa Belediyesi, okulların açılmasına sayılı günler kala öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almasını sağlamak için okulları yeniledi.

İzmir Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm hamlesi!

İzmir'in Kemalpaşa Belediyesi, yerel seçim öncesi kentsel dönüşümü başlatmak için meclisten karar çıkardı ve belediyeyi 5 milyon lira borçlandırdı.

Mersin Kemalpaşa Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından Kemalpaşa Mahallesi’nde hayata geçirilecek sanayi sitesi projesinin temeli atıldı.

Muratpaşa Belediyesi 3 önemli proje için düğmeye bastı!

Son yıllarda spor ve sanat alanında yatırımlarını artıran Antalya Muratpaşa Belediyesi, 3 önemli proje için düğmeye bastı. Muratpaşa Belediyesi 33 milyon TL'ye mal olacak projeleri kısa sürede hayata geçirmeyi planlıyor.

Kemalpaşa'ya 6 milyonluk yatırım!

Kemalpaşa Belediyesi, Kemalpaşa'yı "marka" kent yapma iddiasıyla projeler hayata geçirmeye devam ediyor.

Kemalpaşa Ulucak'ın çehresi değişiyor!

Yeni yıla kısa süre kalan yatırımlarını da birer birer tamamlayan Kemalpaşa Belediyesi, Ulucak'taki Dibek Alanı meydan düzenlemesindeki çalışmalarını hızlandırdı.

Kemalpaşa'ya 2 bin 500 konutluk TOKİ müjdesi!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Ankara'ya giderek Başbakanlık TOKİ Başkanı Ergün Turan ile bir araya geldi. AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli ve İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar'ın da eşlik ettiği ziyarette ilçede yapılacak toplu konut projeleri masaya yatırıldı.

Kemalpaşa Belediyesi projeleri Haberi

Kemalpaşa Belediyesi projeleri


Kemalpaşa Belediyesi, İstanbul-İzmir otoyolu nedeniyle kesilmek zorunda kalacak binlerce zeytin ağacını, özel bir sistemle yerinden sökerek kentin meydan düzenlemelerinde kullanıyor. Zeytin ağaçlarını diğer belediyelerin talep etmesi halinde verebileceklerini kaydeden Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, "Kurtardığımız her ağaç ile can kurtarmışçasına mutlu oluyoruz. Doğa sevgisi lafla olmaz. Bedel ödemekle ve icraatla olur" dedi. 

İstanbul-İzmir Otoyolu nedeniyle Karayolları Genel Müdürlüğü'nün istimlak ettiği arsalardaki zeytin ağaçlarını keserek odun yapan vatandaşlar, Belediye Başkanı Arif Uğurlu'yu harekete geçirdi. Ağaçların kesilmemesi için ekip kuran Başkan Uğurlu, şu ana kadar 400 zeytin ağacını bulunduğu yerden alarak şehrin belirli noktalarına veya arsa sahiplerinin istedikleri bölgelere dikti. 


'Çevrecilikse, çevrecilik'

Otoyol güzergahının yüzde 99'unda zeytin ağaçlarının olduğunu dile getiren Başkan Arif Uğurlu, "Biz zeytin ağaçlarını korumanın önemini biliyoruz. Gezi eylemleri 4 tane...