16 / 04 / 2024

Kemerköy ve Yeniköy santrallerinin satışına onay verildi

Kemerköy ve Yeniköy santrallerinin satışına onay verildi

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), Kemerköy ve Yeniköy Termik Santralleri ile Kemerköy Liman Sahası'nın bir bütün halinde 2 milyar 671 dolara satış ve isletme hakkının devrine onay verdi.

Arnavutköy Karaburun ve Yeniköy Mahalleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Karaburun ve Yeniköy Mahalleri Kıyı Kesimine ait 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bursa'da 6 gayrimenkul satılıyor! 65 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla!

Bursa ili Mustafakemalpaşa Belediyesi, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesi, Kestelek, Ormankadı, Devecikonak, Hisaraltı ve Yenikızılelma Mahallelerinde yer alan 6 gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Pamukkale Yeniköy 2. Etap ihalesi 17 Kasım'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli Pamukkale Yeniköy 2. Etap projesinin ihalesini 17 Kasım tarihinde gerçekleştirecek.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Yeniköy’den ev kiralayacak!

9 yaşındaki oğlu Pars’ı geçtiğimiz nisan ayında kaybeden Ebru Şallı, Yeniköy’den yeni kiralık ev arayışı içerisinde...

Artvin Yusufeli'nin bazı köyleri başka bir bölgeye naklediliyor!

Artvin Yusufeli ilçesi, Tekkale, Irmakyanı, Meşecik ve Yeniköy köyleri halkının başka bir bölgeye nakli ve yerleştirilmesine ilişkin karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kemerköy Evleri'nden 21 milyon TL'ye icradan satılık 2 villa!

İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından Eyüpsultan Göktürk Mahallesi'nde bulunan 2 bahçeli kargir villa satışa çıktı. İhalenin bedeli 21 milyon TL olarak belirlendi.

Hamit Altıntop'tan yapı firmasına 'ayıplı mal' davası!

Galatasaray'ın eski topçusu Hamit Altıntop, Kemerköy’deki lüks villasının inşaatı için 2 milyon TL'ye yapı firmasıyla anlaştı. Fakat  ev kendisine eksik teslim edilince şirkete ‘ayıplı mal’ davası açtı.

Yeniköy Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yeniköy Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 661 bin 921,87 TL sermaye bedeli ile Halidun Orakçıoğlu ve Süleyman Nazif Orakçıoğlu ortaklığıyla kuruldu.

Murat Boz ve Aslı Enver İstinye'de ev arıyor!

Yaz başında evlenmeleri beklenen Murat Boz ile Aslı Enver çifti ev aramaya başladı. Genç çift İstanbul'un en değerli bölgeleri İstinye ve Yeniköy'de ev bakıyor.

Aslı Enver ve Murat Boz ev bakmaya başladı!

Evlilik yolunda ilerleyen Aslı Enver ve Murat Boz ev bakmaya başladı. Sarıyer, İstinye ve Yeniköy civarında villa baktıkları öğrenilen çift için tüm emlakçılar seferber oldu.

Eyüp Yeniköy Konakları ev fiyatları 2018!

İstanbul’un tarihi dokusuna uygun az katlı ve geniş balkonlu daireleriyle satışa sunulan Yeniköy Konakları'nda yüzde 25 peşinat vererek 84 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuluyor..

Başiskele'de 6.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Başiskele Belediyesi, Kullar ve Yeniköy'deki 3 arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale 4 Aralık'ta gerçekleşecek..

Yeniköy Konakları'nda 60 ay 0 faiz!

Teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanan Yeniköy Konakları toplam 362 daire ve 12 dükkandan meydana geliyor. Projede 60 ay 0 faizle ödeme yapılabiliyor...

Kemerköy ve Yeniköy santrallerinin satışına onay verildi Haberi

Kemerköy ve Yeniköy santrallerinin satışına onay verildi

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), Kemerköy ve Yeniköy Termik Santralleri ile Kemerköy Liman Sahası'nın bir bütün halinde 2 milyar 671 dolara satış ve isletme hakkının devrine onay verdi. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın (ÖİB), ÖYK Kararları'yla ilgili tebliğleri Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, özelleştirme kapsam ve programına alınan; Kemerköy ve Yeniköy Termik Santralleri, Yeniköy Linyitleri İsletmesi, ilgili Maden Ruhsatlan ve Kemerköy Liman Sahasının (Kemerköy ve Yeniköy Termik Santralleri ile Kemerköy Liman Sahası) bir bütün halinde özelleştirilmesi amacıyla yapılan ihale sonucunda ihale Komisyonu tarafından 2 milyar 671 milyon dolar bedelle en yüksek teklifi veren IC İçtaş Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş.ye satılmasına onay verildi. ÖYK, firmanın sözleşme imzalamaktan imtina etmesi halinde 2 milyar 670 milyon dolar bedelle ikinci teklifi veren Çelikler Taahhüt İnşaat...