25 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm Zeydan Karalar

kentsel dönüşüm Zeydan Karalar

Seyhan Belediye Başkanı Karalar, Seyhan Belediyesi'nin TOKİ işbirliğiyle İsmetpaşa ve Barış mahalleleri "Kentsel Yenileme ve Gecekondu Dönüşüm Projesi" kapsamında halkın yüzde 90'ının ikna edilmesi için çaba sarf edeceklerini söyledi.

Adana Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları yeniden başladı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Gülsüm Erdem Emen ile yaptığı söyleşide Adana'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmalarının TOKİ iş birliği ile yeniden başladığını ifade etti...

Adana'da kentsel dönüşüm hamlesi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana’yı daha modern ve daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için bir çok noktada kentsel dönüşüm çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.  

Güney Seyhan kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni ile Divan Otel'de buluştu. Başkan Zeydan Karalar, "Seyhan'ın Kurtuluşu" dediği Güney Seyhan kentsel dönüşüm projesi için kolları sıvadı.

Seyhan Belediyesi kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Seyhan İlçe Belediye Zeydan Karalar, göreve geldiği günden bu yana en önem verdiği projelerin başında hiç şüphesiz kentsel dönüm ve kent meydanı geliyor.Çalışmalarını tamamlayan Seyhan Belediyesi projeye başlamak için gün sayıyor.

Seyhan kentsel dönüşüm projesi tamamlandı!

Seyhan İlçe Belediye Zeydan Karalar, göreve geldiği günden bu yana en önem verdiği projelerin başında hiç şüphesiz kentsel dönüşüm ve kent meydanı geliyor.

Seyhan'ın yüzde 70'inde kentsel dönüşüm uygulanmalı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Otelinde düzenlediği iftarda basın mensupları ile bir araya geldi. Karalar, Seyhan'ın yüzde 70'inde kentsel dönüşümün uygulanması gerektiğini söyledi.

Seyhan'da 4 bin 80 konutluk kentsel dönüşüm başlıyor!

Yüzde 80'i çarpık kentleşmiş olan Seyhan ilçesinde yerinde dönüşüm için 7 bölgede çalışma yapan Başkan Zeydan Karalar, Barbaros Mahallesi'ndeki 4 bin 80 konutluk kentsel dönüşüm(Yerinde Dönüşüm) için gün sayıyor.

Zeydan Karalar: Kentsel dönüşümü halka soracağız!

Aydınlar Mahallesi'nde düzenlenen halk gününde konuşan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar; Kentsel dönüşümü devam ettirmeyi düşünüyoruz. Ancak halkın kentsel dönüşümü isteyip istemediğini soracağız" dedi.

Zeydan Karalar: Adana'da kentsel dönüşüm şart!

Seyhan'ın ihtiyacı olduğunu belirten Seyhan Belediye Başkan Zeydan Karalar en büyük isteğinin bu yenilemeyi yaparken Adanalı müteahhitler ile çalışmak olduğunu söyledi. Karalar 'Adana'da kentsel dönüşüm şart' dedi.

Adana'da 6 mahalle için kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, güneydeki 6 mahallenin kentsel dönüşümü için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ ile görüşme yaptıklarını belirterek, "Ankara'da önemli görüşmeler yaptık. Oldukça umutluyuz. Görüşmelerimiz olumlu geçti" dedi...

Zeydan Karalar'dan kentsel dönüşüm mesajı!

Seyhan Belediye Başkanı CHP'li Zeydan Karalar, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası'nın Antalya'da düzenlediği 2'nci Uluslararası Kentsel Dönüşüm Sempozyumunda Seyhan İlçesi'nin yerinde dönüşümü konusunda düşünce ve planlamaları anlattı...

Zeydan Karalar kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi!

Seyhan Belediye Başkanı CHP'li Zeydan Karalar, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası'nın Antalya'da düzenlediği 2'nci Uluslararası Kentsel Dönüşüm Sempozyumunda Seyhan İlçesi'nin yerinde dönüşümü konusunda düşünce ve planlamaları anlattı...

Zeydan Karalar kentsel dönüşümü anlattı!

SEYHAN Belediye Başkanı CHP'li Zeydan Karalar, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası'nın Antalya'da düzenlediği 2'nci Uluslararası Kentsel Dönüşüm Sempozyumunda Seyhan İlçesi'nin yerinde dönüşümü konusunda düşünce ve planlamaları anlattı...

kentsel dönüşüm Zeydan Karalar Haberi

kentsel dönüşüm Zeydan Karalar

Seyhan Belediye Başkam Zeydan Karalar, yerel seçimler öncesi vaat ettiği projeleri hayata geçirmek için çalışacaklarını söyledi. Belediyelerin görevinin sadece kenti güzelleştirmek olmadığını ifade eden Karalar, 5 seneye önemli 3 projeyi sığdırmak istediğini belirtti. Bunların "Meydan", "Yeşil Vadi" ve "Yerinde Dönüşüm" olduğunu açıklayan Karalar, "Toplu konut, yerinde dönüşüm, insan onuruna yakışır bir kent yapmak sosyal demokratların işidir. Bu süreçte yasal olarak halkın yüzde 90'ının ikna edilmesi için çabalayacaklarını vurguladı. Başkan Zeydan Karalar, "Çıkmaz sokakların önemli bir bölümünün 5 yıl içerisinde açılacağını da kaydetti. 


Seyhan Belediyesi'nin TOKİ işbirliğiyle İsmetpaşa ve Barış mahalleleri "Kentsel Yenileme ve Gecekondu Dönüşüm Projesi" kapsamında yaptırılan konutların hala sahiplerine teslim edilmemesiyle ilgili olarak da konuşan Karalar, inşaatı tamamlanan top konutların yetki ve sorumluluğunun Seyhan Belediyesi'nden, TOKİ'ye devredildiğini belirtti....