26 / 04 / 2024

Kilise çıkmaz sokak

Kilise çıkmaz sokak

1936 yılında Beyoğlu Vakıflar Müdürlüğü tarafından verilen ilanda, Beyoğlu Sakız Ağacı Sokak'ta bir evin yarı hissesi bin 883 liraya satılıkmış. Yeniköy Köybaşı Caddesi'nde bir arsanın yarı hissesi 102 liraya satılıkmış.

Osmangazi'de çıkmaz sokak sorunu çözülüyor!

'Yıllarca plansız ve çarpık yapılaşmanın getirdiği sorunlarla boğuşan Osmangazi'nin kanayan yar alarmdan biri olan 'Çıkmaz Sokak' sorunu bir bir çözülüyor.

Çatalca Kaleiçi'nde yol çalışmaları başladı!

Çatalca Belediyesi tarafından stabilize yolların bakım çalışmaları devam ediyor. Ekipler yaptıkları çalışmalar kapsamında Kaleiçi Mahallesi Dutluk Çıkmazı Sokak’ta asfalt kırığı serimi çalışmasını gerçekleştirdiler.

Bursa Karacabey'de çıkmaz sokak imarı mahkemelik oldu!

Karacabey Sırabademler Mahallesi’nde 1977 yılında ifrazı yapılan bir çıkmaz sokak etrafında, Belediye Meclisi tarafından yapılan bazı değişiklikler, kişiye özel muamele ve imar mevzuatına aykırı inşaat ruhsatı verildiği iddialarıyla yargıya taşındı.

EPM Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EPM Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, 10 bin TL sermaye ile 1 Ağustos'ta Şişli, I.Levent Esentepe Mahallesi, Oto Çıkmazı Sokak'ta kuruldu.

Moment Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moment Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yeliz Altan ve Özgür Torun ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 27 Temmuz'da Bakırköy, Osmaniye Mahallesi, İncirli Çıkmazı Sokak'ta kuruldu.

Mumcu Mimarlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mumcu Mimarlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Mumcu tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Beykoz, Akbaba Mahallesi, Aydemir Çıkmazı Sokak'ta kuruldu.

Rölöve Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rölöve Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Şahin, Gökhan Keser, İsmail Köksal, Mustafa Harputluoğlu ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 9 Mayıs'ta Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Demek Çıkmazı Sokak'ta kuruldu.

Sahabe Yapı İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahabe Yapı İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Göker Çelebi ve Kadir Baş ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi, Ziver Çıkmazı Sokak'ta kuruldu.

Kabataş Yapı Mimarlık Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kabataş Yapı Mimarlık Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fuat Şimşek tarafından 50 bin TL sermaye ile 30 Mart'ta Beyoğlu, Fındıklı,Ömer Avni Mahallesi, Molla B. Karun Çıkmazı Sokak'ta kuruldu.

İFDSGN Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İFDSGN Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Hamza Civelek tarafından 20 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Balmumcu Mahallesi, Arzu Çıkmazı Sokak'ta kuruldu.

Elifnisa Dekorasyon İnşaat Otomotiv Gıda Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elifnisa Dekorasyon İnşaat Otomotiv Gıda Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Göcenli tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Avcılar, Denizköşkler Mahallesi, Hal Çıkmazı Sokak'ta kuruldu.

Fi Dizayn Mimarlık Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fi Dizayn Mimarlık Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Savaş Memiç tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Beykoz, Akbaba Mahallesi, Kireçli Çıkmazı Sokak'ta kuruldu.

Rowafed İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rowafed İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Alabdulazız tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Bayrampaşa, Ortamahalle Mahallesi, Küçük Çıkmazı Sokak'ta kuruldu.

Kilise çıkmaz sokak Haberi

Kilise çıkmaz sokak

Beyoğlu Vakıflar Direktörlüğü İlanları

Değeri     Pey parası

Lira  K.    Lira   K.

1883  20   142  00 Beyoğlu'nda Hüseyin Ağa Mahalle

                              Sakız Ağacı sokağında 55/53 sayı-

                              lı hanenin 1/2 hissesi.

102   03   8       00 Boğaziçi'nde Yeniköy'de Molla Çe-

                              lebi Mahallesi'nde Köybaşı Cadde-

                              si'nde 215/217 sayılı arsanın 1/2

                         ...