28 / 03 / 2024

Kissebükü Koyu otel projesi kimin

Kissebükü Koyu otel projesi kimin

Etstur patronu Mehmet Ersoy'un sahibi olduğu Voyage, Bodrum Adalıyalı'da Kissebükü Koyu'nda yapacağı 5 yıldızlı otel projesi için bakanlıktan onayı 3 günde aldı. Projenin yapılacağı alanın 85 bin metrekaresi orman alanında kalıyor.

Muğla Milas'a 547 milyon 785 bin liralık yeni otel! Loft İasos Turizm Konaklama tesisi içim start verildi!

Gökliman Yatırım İnşaat tarafından Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi, Zeytinlikuyu Mevkii sınırlarında içerisinde 52 bin 21 metrekarelik alanda “Loft İasos Turizm Konaklama Tesisi” projesi için start verildi.

Porto Mare Bodrum'da satışlar başladı! Teslimler Kasım 2023'te!

Mim Proje İnşaat tarafından hayata geçirilen  Porto Mare Bodrum projesi Muğla ili Bodrum ilçesinin Akçabük Koyu’nda inşa ediliyor. Tamamı villa konsepti ile yapılan proje satışa sunuldu. Peki Porto Mare Bodrum villa fiyatları ne kadar? Porto Mare Bodrum fiyat listesi.

Çiller ailesinin Kilyos’taki arazisi için yeni plan hazırlandı! 

Çiller ailesinin yönetimde olduğu sırada Marsan Holding’e ait olan Kilyos’ta doğal sit alanında kalan 30 dönümlük araziyi otel imarına açan planlar iptal edilmişti. Bakanlık alan için yeni bir plan hazırladı ve askıya çıkardı. İşte detaylar...

İş GYO Kadıköy arsasının değeri belli oldu! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Otel projesi arsasının değeri belli oldu. Peki İş GYO Kadıköy arsasının değeri ne kadar oldu? İşte açıklanan o rakam...

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde flaş gelişme! Danıştay itirazı reddetti!

Marmaris Kızılbük'te otel-devremülk projesini sürdüren Sinpaş ve Kızılbük G.Y.O'nun, "ÇED gerekli değildir" kararının iptali için yürütmeyi durdurma istekleri kabul edilmedi...

Marmaris Kızılbük Koyu'nda yapılan dev otel projesinin perde arkası ortaya çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Kızılbük Koyu'nda Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Kızılbük GYO tarafından dev otel AVM ve 1389 adet devremülk projesi çalışmaları yapılıyor. Söz konusu projenin ÇED raporunun geçen yıl çıkan yangından 5 gün sonra alındığı iddia edildi.

Burcu Biricik-Emre Yetkin çifti Ayvalık'ta otel açıyor!

Ünlü oyuncu Burcu Biricik ve reklamcı eşi Emre Yetkin Balıkesir Ayvalık'ta butik otel için kesenin ağzını açtı.

İş GYO Kadıköy otel projesinin değeri belli oldu!

İş GYO Kadıköy otel projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki İş GYO Kadıköy otel projesinin değeri ne kadar oldu?

Kuşadası Kısmet Otel 97 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Türkmen Mahallesi'nde yer alan Kısmet Otel'i 97 milyon TL'ye icradan satıyor...

Radisson Hotel Group 250'yi aşkın otel anlaşması yaptı!

Dünyanın lider otel gruplarından Radisson Hotel Group, 2021’de EMEA bölgesinde 50'yi aşkın otel imzasına ve 30'a yakın açılışa ulaşarak EMEA portföyünde önemli genişleme adımlarıyla başarılı bir üçüncü çeyreğe imza attı.

Kemer'de 13.7 milyon TL'ye icradan satılık butik otel!

T.C. Kemer İcra Dairesi, Antalya ili, Kemer ilçesi, Kemer Mahallesi, 10 ada 4 parselde yer alan butik oteli 13 milyon 760 bin 280 TL'ye satıyor...

Kiralık villalara Kovid-19 rağbeti!

Yurt dışında daha fazla popüler olan ancak ülkemizde de son senelerde rağbet artan kiralık villa, otel veya pansiyonlarla karşılaştırıldığında sunduğu fırsatlarla dikkat çekiyor.

Afyonkarahisar'da 240 milyon TL'ye icradan satılık termal otel!

Afyonkarahisar İcra Dairesi Afyonkarahisar'da yer alan termal oteli 240 milyon 406 TL bedelle satışa çıkardı. 

Kissebükü Koyu otel projesi kimin Haberi

Kissebükü Koyu otel projesi kimin


Voyage Oteller Grubu, Bodrum Çiftlik Adalıyalı mevkiinde yer alan Kissebükü Koyu projesine başlıyor. 45 milyon TL yatırımla yükselen Voyage Kissebükü Koyu otel projesi 105 bin 657 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay verilen Voyage Kissebükü Koyu firma, Turizm Yatırım Belgesi ve inşaat ruhsatı alacak. Tüm işlemler tamamlandıktan sonra Kissebükü Koyu'nda inşaat çalışmaları başlayacak.


Voyage Kissebükü Koyu projesi 490 odalı 1000 yatak kapasiteli olarak planlandı. Voyage Kissebükü Koyu projesi için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından tahsis edilen arazi dışında, kalan 85 bin metrekaresi orman alanında yer alıyor. 85 bin metrekarelik orman alanı için Orman Genel Müdürlüğü'nden turizm amaçlı olarak projeye tahsis edildi.


Voyage Kissebükü Koyu projesinin imar planı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılıyor. Voyage Kissebükü Koyu projesi kapsamında...