25 / 04 / 2024

kızıltoprak kadıköy

kızıltoprak kadıköy

Reşat Altın'ın 38 lira olduğu 1944 yılında Kızıltoprak'ta 7 dönüm arsa metrekaresi 2 liradan 14 bin liraya satılacakmış. Erenköy'de ise bir arsa metrekaresi 6 liradan satılacakmış.

İstanbul Valiliği Kadıköy'de teraslı bina satacak!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan teraslı binayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kadıköy'de 8 taksitle 3+1 konut satılıyor! Ev alacaklara büyük fırsat! 

Kadıköy Emlak Müdürlüğü, İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, Fener Caddesi 273 ada 16 parselde yer alan 3+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul Kadıköy'de satılık arsa ve bina fırsatı! 

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan konut alanı imarlı arsa ve binayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ihale ilanı...

Kadıköy Belediyesi'nden büyük fırsat! Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları kiraya verilecek!

İstanbul İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Caddebostan Kültür Merkezi'nin 1. ve 2. katında yer alan 7 adet sinema salonu için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kadıköy Hasanpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Hasanpaşa Mah 3453 ada 1 parsel ve kısmen 595 ada 1 parsel, Zühtüpaşa Mah 3454 ada 1, 2 ve 3 parseller, Tuğlacıbaşı Mah 580 ada 11, 13 ve 14 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli NİP ve 1/1000 ölçekli UİP askıya çıkarıldı.

Kadıköy Zühtüpaşa 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, 280 ada, 29 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbullulara müjde! Kadıköy-Sabiha Gökçen arası kesintisiz bağlantı sağlanacak!

İnşaat çalışmalarının yüzde 91'i tamamlanan Pendik Tavşantepe- Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kadıköy ve Sabiha Gökçen arasının kesintisiz sağlanacağını dile getirdi. 

Kadıköy'de 56.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu Satış Memurluğu, Kadıköy İlçesi, Merdivenköy Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 56 milyon 611 bin 80 TL olarak belirlendi. 

Kadıköy'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık 4 katlı bina!

İstanbul Anadolu 18. İcra Dairesi, Kadıköy ilçesinde bulunan 4 katlı binayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 105 bin TL olarak belirlendi. 

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları 5 yıllığına kiraya verilecek!   

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

Öğretmenlerden Kadıköy Belediyesi ve İBB’ye restorasyon çağrısı!

İstanbul Bölge İdare Mahkemesi, Kadıköy Kızıltoprak’ta Türkiye Emekli Öğretmenler Derneği’nin kullandığı fakat mülkiyeti Sultan Selim Hanı Kadim Vakfı’na verilen “bahçeli köşkten” öğretmenlerin tahliyesine ilişkin durdurma kararına itirazları reddetti.

Kadıköy'de 19.7 milyon TL'ye icradan satılık 2 ev!

İstanbul Anadolu 12. İcra Dairesi, Kadıköy'de bulunan 2 evi satışa çıkardı. Söz konusu evlerin satış bedeli 19 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.

Dyk Otomasyon Tekstil Tarım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy 2 Şubesi açıldı!  

Dyk Otomasyon Tekstil Tarım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy 2 Şubesi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Naciye Öksüz tarafından açıldı.

kızıltoprak kadıköy Haberi

kızıltoprak kadıköy

MAKTUAN 15.000 LİRAYA - Satılık veya 100 liraya kiralık ev. Ortaköy tramvay caddesi köşebaşında 7 oda, mutfak, banyo, teras, elektrik, terkos, havagazı; Yeni ve esaslı tamir görmüş tam konforlu ev. Boş teslim edilir. Tramvay cad. No. 57 Berber Dimitri'ye müracaat.



METRE MURABBAI İKİ LİRAYA ÇAMLIK ARSA - Kızıltoprak yanındadır. Şimendifer yoluna 55 asfalt caddeye 38 metre yüzü ve içinde kırktan fazla olgun çam ağacı ve müstesna manzarası vardır, yedi dönümdür, istasyona çok yakındır. Eminönü Meydanı Kemaliye han birinci katta Emlakçı Lütfi Can'a müracaat.