25 / 04 / 2024

Klimasan Klima Sanayi telefon

Klimasan Klima Sanayi telefon

Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş SPK onayının alınması raporunu yayınladı.

Massimo Art And Design Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Massimo Art And Design Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İklima Nazer Varan ve Tuğba Dursun ortaklığında kuruldu.

B Ve A Emlak İnşaat Klima Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Ve A Emlak İnşaat Klima Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayan Alaghawani tarafından kuruldu.

Slt34 Matbaa Reklam Klima İnşaat Malzemeleri Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Slt34 Matbaa Reklam Klima İnşaat Malzemeleri Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Demirel tarafından kuruldu. 

Akiş GYO, enerji verimliliği danışmanlığı hizmeti alacak!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Akbatı AVYM için enerji verimliliği danışmanlığı hizmeti alması hakkında hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Akiş GYO, Beşgen İnşaat Elektrik Klima Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş.'den enerji verimliliği danışmanlığı hizmeti alacak.

Mevsim Havalandırma Mekanik Klima İzolasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Mevsim Havalandırma Mekanik Klima İzolasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi 100 bin TL sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu.

DJ Cool Klima üretim tesisinin açılış gerçekleşti!

ALJ Holding ile dünyanın lider otomotiv yan sanayi markası Denso’nun ortaklığıyla İzmir’de kurulan “DJ Cool Klima ve Soğutma Cihazları” tesisinin resmi açılışı, geçtiğimiz günlerde yapıldı.

Klimasan Klima Sanayi SPK onayının alınması raporunu yayınladı!

Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş SPK onayının alınması raporunu yayınladı.

Klimasan Klima Sanayi Şirket hakkında bilgilerini yayınladı!

Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş şirket hakkında bilgilerini yayınladı.

Klimasan Klima Sanayi Arge Merkezi belgesi almaya hak kazandı!

Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Arge Merkezi belgesi almaya hak kazandıklarını bildirdi. Klimasan tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor

Klimasan Klima sermaye artışına ilişkin SPK'ya başvuru yaptı!

Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Klimasan Klima sermaye artışına ilişkin SPK' ya başvuru yaptı.

Klimasan Klima yatırım tamamlama vizesi yaptı!

Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş. yatırım tamamlama vizesi yaptı.

Klimasan sermayesini 33 milyon liraya arttırdı!

Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayesini 33 milyon liraya arttırdı.

Klimasan Klima Sanayi yönetim kurulu üyelerini açıkladı!

Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından 26 Haziran 2014 tarihinde ( bugün ) Kamu Aydınlatma Platformunda yönetim kurulu bünyesinde oluşturacak komitelere ilişkin açıklama yapıldı...

Klimasan Klima Sanayi telefon Haberi

Klimasan Klima Sanayi telefon

Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;


Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.


Dosya için