29 / 03 / 2024

kocaeli symbol yaşam merkezi

kocaeli symbol yaşam merkezi

Kavanlar İnşaat, Kocaeli'de 2015'te açılışını yapacağı Symbol Yaşam Merkezi için yol yatırımına başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun önderliğinde başlayan proje kapsamında, trafiğin rahatlatılması için harekete geçildi.

Parkova Residences'ta yaşam başladı! Son fırsatları kaçırmayın!

Belen İnşaat tarafından Kocaeli'nin Çayırova ilçesinden hayata geçirilen Parkova Residences'ta yaşam başladı. Hemen teslim fırsatlarıyla son dairelerin satışları devam ediyor. 

Kocaeli'de elektrik akımına kapılan inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Kocaeli Karamürsel'de inşaatta çalışırken elektrik akımına kapılan işçilerden biri yaşamını yitirdi, diğeri yaralandı.

Kocaeli Ormanya’ya ikinci otopark inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Doğal Yaşam Parkı Ormanya ikinci otoparkı inşa ediyor.

Kocaeli'deki Mutlu Köy Yaşam Merkezi çürümeye terk edildi!

Kocaeli’de 2 yıl önce hayata geçirilen milyonluk Mutlu Köy Yaşam Merkezi projesi adeta çürümeye terk edildi.

TOKİ Kandıra projesi güvenli ve konforlu bir yaşam sunuyor!

Üretimde yatay mimari ve yöresel dokuyu esas alan TOKİ'nin Kocaeli Kandıra'da inşa ettiği 206 konutluk yerleşim, bölge sakinlerine güvenli ve konforlu bir yaşam sunuyor…

Kocaeli Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi'ni hizmete açtı.

Kocaeli Doğal Yaşam Parkı’nda çalışmalar son sürat!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kartepe’nin Uzuntarla ve Eşme mahalleleri arasında kalan 2 bin dönümlük ormanlık alan içerisinde kurulan doğal yaşam parkında çalışmalar devam ediyor.

Kocaeli'ye doğal yaşam parkı müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kartepe ilçesi Uzuntarla ve Eşme mahalleleri arasında kalan 2 bin dönümlük ormanlık alan içerisinde doğal yaşam parkı oluşturuluyor.

Kocaeli Askeri hastane bölgesi yaşam merkezi olacak!

AK Parti Derince 72. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, askeri hastane alanında güzel bir yaşam merkezi oluşturulacağını belirtti

Symbol Yaşam Merkezi fark yaratmayı başardı!

SYMBOL Yaşam Merkezi, geçtiğimiz haziran ayında açıldı. Symbol Yaşam Merkezi, içerisindeki 65 bin metrekarelik alışveriş merkezi, hastane, otel, kongre ve gösteri merkezi ile diğer karma projeler arasında kendisine fark yaratmayı başardı.

Kocaeli Symbol Köprülü Kavşağı'nın inşaatı ne zaman bitecek?

D-100 karayolu üzerinde Symbol Yaşam merkezi ile Kentsa kavşağı arasındaki bölgede yapılan yeni köprülü kavşağın inşaatı, Körfez Köprüsü inşaatı ile aynı dönemde başladı.

Yuvacık Doğa Evleri doğa ile iç içe yaşam sunuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Yuvacık Doğa Evleri doğa ile iç içe yaşamın kapılarını açıyor.

Yuvacık Doğa Evleri doğa ile iç içe yaşamın kapılarını açıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Yuvacık Doğa Evleri doğa ile iç içe yaşamın kapılarını açıyor.Yuvacık Doğa Evleri’nde 54 araçlık açık otopark, açık hava spor aletleri, çardaklar, sosyal alanlar yer alıyor.

kocaeli symbol yaşam merkezi Haberi

kocaeli symbol yaşam merkezi

"Büyük projeye büyük kavşak" sloganıyla başlayan çalışma kapsamında 24 milyon TL'lik yatırım yapılacak. Projenin imza töreninde konuşan İbrahim Karaosmanoğlu, "Kocaeli liman, sanayi ve ticaret kenti oldu. Nüfus ve trafik yoğunluğu arttı. Symbol ise büyük bir proje. Özellikle hafta sonu trafik yoğunluğu artacak. Yapılacak bu kavşak, şehir ve yaşam merkezi arasındaki trafiği rahatlatarak halkımıza huzur sağlayacaktır"...