16 / 04 / 2024

kocamustafapaşa nerede

kocamustafapaşa nerede

1936 yılında Milli Emlak Müdürlüğü tarafından verilen ilanda Fatih Küçükmustafapaşa Mahallesi'nde deniz kenarında yer alan büyükçe bahçeye sahip üç katlı kagir ev 3 bin 500 liraya satılacakmış.

Torkam E5 açık çarşı nerede?

Torkam E5 açık çarşı nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 234 rezidans, 117 ofis ve 310 dükkan bulunuyor.

Binali Yıldırım: İstanbul’un 300 mahallesinde 455 tane kreş açacağız!

Fatihliler ile birlikte Kocamustafapaşa Meydanı'nda bir araya gelen AK Parti İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Binali Yıldırım, ''İstanbul’un 300 mahallesinde 455 tane kreş açacağız'' dedi.

Binali Yıldırım: Yolları böleriz ama Türkiye’yi böldürtmeyiz!

Kocamustafapaşa Meydanı'nda esnaf ve vatandaşlarla kahvaltıda bir araya gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım,

Galatasaray Düşler Vadisi Riva nerede inşa ediliyor?

Galatasaray Düşler Vadisi Riva nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. 

Düşler Vadisi Riva nerede inşa edilecek?

Düşler Vadisi Riva nerede inşa edilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. 

Kapıağası Yakup Ağa Hamamı 96 milyon TL'ye satılıyor!

471 yıl önce İstanbul Kocamustafapaşa'da Mimar Sinan tarafından inşa edilen Kapıağası Yakup Ağa Hamamı satışa çıkardı. Emlak piyasasına giren tarihi yapının fiyatı ise 96 milyon TL olarak belirlendi.

İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? Ulaşım bilgisi!

İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand projesinin ismi İsfanbul olarak değişti.  Peki İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? İsfanbul ulaşım bilgisi...

Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

İstanbul Anıt Otelcilik A.Ş. tarafından hayata geçirilen Newist Bayrampaşa Projesi, otel ve ofisten meydana geliyor. Peki, Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

Loca Şişli nerede? İşte açık adres!

Kütan Mühendislik imzası taşıyan Loca Şişli projesi E-5 metrobüs ve otobüs duraklarına yürüme mesafesinde yer alıyor. Peki Loca Şişli nerede? İşte açık adres!

Yeşilce Aydos nerede? İşte açık adres!

KİPTAŞ imzası taşıyan Yeşilce Aydos projesi 331 adet daireden meydana geliyor. Projede 36 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor. Peki Yeşilce Aydos nerede? İşte açık adres!

Abel Evleri nerede inşa ediliyor?

Abel İnşaat tarafından inşa edilen Abel Evleri nerede inşa ediliyor sorusuna, Çengelköy yanıtını verebiliriz. 

S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Toplam 184 daireden meydana gelen S Life Ekspres Evleri Si Yapı ve Sak Group ortaklığında inşa ediliyor. S Life Ekspres fiyatları 451 bin TL ile 785 bin TL arasında değişiyor. Peki S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Toplam 586 adet daire ve 62 adet ticari üniteden meydana gelen Hittown Yenimahalle "Ankara'ya birde buradan bakın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

kocamustafapaşa nerede Haberi

kocamustafapaşa nerede

İstanbul Milli Emlak Müdürlüğünden:


Cibali'de Eski Gülcami yeni Küçük Mustafa Paşa Mahallesi'nin eski Fener yeni Abdülezel Paşa Caddesi'nde deniz kenarında üç katta altı oda birer salon iki hela bodrum katında matbah ve kömürlükleri, arkasında denize kadar uzayan büyükçe bir bahçesi bulunan eski 210, 212 yeni 166 numaralı kagir evin tamamı parası peşin ve sırf nakit verilmek şartıyla üç bin beş yüz lira üzerinden açık artırma usuliyle satılacaktır. İsteklilerin 29/6/936 pazartesi günü saat on iki buçukta yüzde 7,5 pey akçeleriyle müracaatları.

                         

(1936 yılında bir icra memuru 25 ile 40 lira arasında maaş alırken kamuda birinci sınıf memur 100 ile 150 lira arasında maaş almaktaymış.)


Akşam Gazetesi 26 Haziran 1936


Abdullah Kutalmış...