29 / 03 / 2024

koçfest üniversite spor oyunları hangi üniversitelerde

koçfest üniversite spor oyunları hangi üniversitelerde

Koç Topluluğu’nun desteğiyle düzenlenen ve üniversiteli sporcuların rekabetine sahne olan Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları için geri sayım başladı. Oyunlar, 21 Nisan'da İzmir Ege Üniversitesi’nde başlayacak...

İzmir Ekonomi Üniversitesi personel alımı yapıyor! İşte başvuru koşulları ve detayları

Üniversite Rektörlüğü bugün sabah saatlerinde yeni bir öğretim üyesi alım ilanı yayınladı. İlanlara başvurular ise 14 Mart itibariyle alınmaya başlandı. Adaylar, ilanlarda belirtilen koşulları ve şartları taşıdıkları takdirde ilanlar için başvuruda bulunabilecekler.

Üniversite öğrencilerine flaş haber! Gençlik ve Spor Bakanı peş peşe açıkladı!

KYK yurt ücreti ödemeleri için öğrencilerin beklediği açıklama Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan geldi.  İşte detaylar...

14 ve 22 ayar altın kolye uçları ne kadar? Koçak altın kolye uçları kaç TL? 25 Ocak 2023 fiyat listesi

Spor, klasik ve alternatif kıyafetler ile aksesuarlara eşsiz bir uyum sağlayan altın kolye uçlarının fiyatları araştırılıyor. Peki 14 ve 22 ayar altın kolye uçları ne kadar? Koçak altın kolye uçları kaç TL? 25 Ocak 2023 fiyat listesi.

Spora başlamak için beklediğiniz o gün bugün! Şok’ta koşu bandı 6 taksitle satışta! İşte 15 Kasım 2022 fiyat listesi

Şok’ta sağlıklı yaşam haftasının son günü bugün. Koşu bandından eliptik bisiklete, pilates topundan egzersiz bandına kadar spor için ihtiyacınız olacak her şey Şok’ta indirimde. İşte 15 Kasım 2022 fiyat listesi…

Üniversite öğrencilerine müjde! SSYV Vakfı karşılıksız 4 bin 950 TL verecek! İşte başvuru koşulları ve tarihleri...

Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı 2022-2023 eğitim öğretim dönemi karşılıksız burs başvuruları başladı. Öğrencilere toplam 4 bin 950 TL ödenecek. Peki, SSYV burs başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru koşulları ve tarihleri...

R1 Pro Katlanabilir Koşu Bandı Media Markt' da! İşte 2 Nisan 2022 fiyat listesi...

Spor ile ilgilenenlerin sıkça uğradığı Media Markt R1 Pro Katlanabilir Koşu Bandı'nı satışa çıkardı. İşte 2 Nisan 2022 fiyat listesi.

Ali Koç, Los Angeles’tan ev aldı!

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı iş insanı Ali Koç, Los Angeles'ta  14.5 milyon dolara süper lüks bir malikâne satın aldı.

Aşkın Bak: Üniversite kampüslerinde yurt yapmaya devam edeceğiz!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, arsa sorununa değinerek "Öğrenci yerleştirmekte sorun yaşadığımız, arsa sorunu yaşadığımız illerde üniversite kampüslerinde yurt yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Antalya'daki eski spor alanın yerine AVM mi yapılacak?

Antalya Bahçelievler'deki eski spor alanı Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 190 milyon TL bedelle satın alındı. Antalya Barosu avukatlarından Tuncay Koç, "Arsaya rezidans ve AVM yapılabilir" dedi.

Mehmet Topal'dan Suriyeli çocuklar için spor kompleksi!

Fenerbahçe takımında top koşturan milli futbolcu Mehmet Topal, Hatay’da kurduğu kampta yaşayan mülteci çocuklar için Mehmet Topal Spor Kompleksi'ni hizmete açtı.

Konya gayrimenkul merkezi oluyor!

Mercan Emlak İşletmecisi Ömer Koç, Konya’nın emlak noktasında hareketli ve yatırım yapmayan son derece uygun bir şehir olduğunu söyledi. Koç, "Özellikle üniversite öğrencilerinin yoğunlukta olduğu Bosna Hersek mahallesinin gayrimenkul yatırımcılarını cezbetti" dedi.

Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İHL’ye spor salonu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, okullarda hayata geçirdiği spor salonlarıyla öğrencilerin olumsuz hava koşullarından etkilenmeden her an spor yapmalarını sağlıyor.

Trabzon'a 4 milyon TL'lik spor temalı park!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar ilçesinin Üniversite Mahallesi’nde şehre kazandırılan Spor Temalı Park’ın inşaatı tamamlandı.

koçfest üniversite spor oyunları hangi üniversitelerde Haberi

koçfest üniversite spor oyunları hangi üniversitelerde


Koç Topluluğu’nun desteğiyle düzenlenen ve üniversiteli sporcuların rekabetine sahne olan Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları için geri sayım başladı. 21 Nisan'da İzmir Ege Üniversitesi’nde başlayacak ve 10 ilde gerçekleşecek finaller, 18 Mayıs’ta Kayseri Erciyes Üniversitesi’nde sona erecek. 


Yıl boyunca 46 branşta 185 üniversiteden 22 bini aşkın sporcunun yarıştığı Koç Fest’te finale kalan 5 bin sporcu, üniversitelerde olimpiyat rüzgarı estirecek. Spor, müzik ve eğlenceyi biraraya getiren Türkiye'nin en büyük gençlik festivali Koç Fest’in 9 yılda üniversite sporlarına olan ilgiyi önemli ölçüde artırdığına, üniversiteli sporcuların da bu ilgiyi aldıkları uluslararası başarılar ile taçlandırdığına dikkat çeken Koç Holding Dış İlişkiler ve Kurumsal İletişim Direktörü Oya Ünlü Kızıl, şöyle konuştu:


"Bu yıla kadar üniversite kampüslerine yayılan etkinliklerimizi, bu yıl spor salonlarına taşıyarak stratejik bir...