18 / 04 / 2024

konteyner dekorasyonu

konteyner dekorasyonu

Amerika'nın San Luis şehrinde yaşayan Chrissie Beavis, şehir yaşamından kaçmak için ilginç bir yöntem buldu Satın aldığı boş konteyneri ormanın yanında boş bir araziye yerleştiren Beavis, ortaya lüks bir ev çıkardı...

Kahramanmaraş'a 57 futbol sahası büyüklüğünde dev konteyner kent kurulacak!

AFAD tarafından Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen afetzedeler için 57 futbol sahası büyüklüğünde konteyner kent kurulacak.

Depremzedelere sahte konteyner satmaya çalışan kişi yakalandı! Dikkat edin siz de kandırılmayın!

Muğla'da depremzedeleri dolandırdığı iddia edilen bir şüpheli sahte konteyner ilanlarıyla aldatma suçlamasıyla gözaltına alındı.

Deprem bölgesinde 345 çadır kent ve 305 konteyner kent kuruldu!

İçişleri Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen bölgelerde, 345 çadır kent ve 305 konteyner kentin kurulduğunu açıkladı.

Kahramanmaraş'ta depremzede esnaflar için konteyner iş yerleri kuruluyor! 

Depremin merkezi olan Kahramanmaraş'ta iş yerleri kullanılamaz hale gelen esnaflar için 15 konteyner dükkan kurulacak. 

Ahşap konteyner sınıflar deprem bölgesi için hazır! 

Bartın Eğitim Kampüsü projesiyle hazırlanan ahşap konteyner sınıflar deprem bölgesine gönderilecek. Ahşap konteyner sınıfların açılışını Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yapacak.

Kahramanmaraş Türkoğlu'nda 6 bin kişinin barınacağı konteyner kentlerde sona gelindi!

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde 6 bin depremzedenin barınmasına imkan sağlayacak tam 4 noktadaki konteyner kentlerde son hazırlıklar yapılıyor.

Konteyner evler sağlığa zararlı mı? Konteyner evin altına ne konur?

Konteyner evler son dönemin çok sık araştırılan yapıları arasında yer almaktadır. Bu yüzden bu yapılara dair pek çok soru sorulmaktadır. İşte merak edilen detaylar!

Zen Kargo Konteyner Ve Prefabrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zen Kargo Konteyner Ve Prefabrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Özçelik tarafından kuruldu.

Konteyner ev güvenli mi? Konteyner ömrü ne kadar?

Konteyner evlere dair detaylar gündemi şu sıralarda bir hayli meşgul etmektedir. İşte konteyner evlere dair merak edilenler!

1+1 konteyner ev ne kadar? 10 Mart 2023 fiyat listesi... 

Ev almak istemeyen ya da ev alacak parası olmayan kişiler konteyner ev ve prefabrik ev fiyatlarını dikkatle takip ediyor. Peki bir konteyner evin maliyeti nedir? 10 Mart 2023 tarihli fiyat listesi...

Konteyner ithalatında gümrük vergisi ve ilave gümrük vergisi resmen sıfırlandı! 

Taşınabilir evlerin (konteyner) ithalatında gümrük vergisi ile ilave gümrük vergisinin (İGV) 31 Temmuz 2023 tarihine kadar sıfır olarak uygulanmasına karar verildi. İşte ayrıntılar...

Konteyner ev nasıl ısınır? Konteyner eve ruhsat gerekiyor mu?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden sonra, konteyner evler son dönemin en popüler yapılarından biri oldu. İşte detaylar!

Konteyner ve çadırlar için elektrik faturası düzenlenmesi! İşte detaylar!

Konteyner ve çadırlar için elektrik faturasında düzenlemeye gidildi. İşte detaylar!

konteyner dekorasyonu Haberi

konteyner dekorasyonu


Amerika'nın San Luis şehrinde yaşayan Chrissie Beavis, şehir yaşamından kaçmak için ilginç bir yöntem buldu

Satın aldığı boş konteyneri ormanın yanında boş bir araziye yerleştiren Beavis, ortaya lüks bir ev çıkardı.Klima, mikrodalga fırın ve bulaşık makinesi bile olan konteynerın geniş de bir verandası...