26 / 04 / 2024

konut pazarlamasında site yönetimi

konut pazarlamasında site yönetimi

Günümüz insanı, bina değil yaşam alanı, tarzı, kültürü satın alıyor. Sizler büyük mühendislik ve satış bütçelerinin yüz binde birini Site Yönetimi Danışmanlığına ayırarak, fark ve farkındalık oluşturabilirsiniz.

Konut pazarlamasında doğru bilinen yanlışlar!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş konut pazarlamasında doğru yapıldığı zannedilen hatalı uygulamaları değerlendirdi.

Konut sigortasında nelere dikkat edilmeli?

Ev sahipleri ve kiracıları ilgilendiren konut sigortası büyük önem taşıyor. İsteğe bağlı olarak yapılan konut sigortasında dikkat edilmesi gereken bir kaç nokta bulunuyor. 

Türkiye genelinde satılık konut fiyatlarında artış devam ediyor!

Sahibinden tarafından Eylül Ayı Emlak Endeksi sonuçları yayınlandı. Endekse göre Türkiye genelinde ve üç büyükşehirde satılık konut fiyatlarında artış sürerken, konutların ortalama satış süresi düştü.

Konut fiyatlarında balon var mı? 

Konut balonu, kişisel gelir veya konut maliyetlerinden bağımsız olarak, hane halkının beklentileri nedeniyle spekülatif bir şekilde konut fiyatlarında meydana gelen ani yükselişler ve düşüşler olarak tanımlanabilir. Buna göre Türkiye'de yer yer konut balonları oluşmuştur.

İkinci el konut piyasasında yeni dönem başlıyor!

İkinci el taşıt satışından sonra konut piyasasında da yeni dönem başlayacak. Yapılacak değişikliklerle emlak piyasasında suni fiyat artışları da önlenecek...

Konut hesabında hibe şartları neler?

Devlet tarafından belirlenen bankalar üzerinden kendileri için konut hesabı açan kişilere, birikimleri sonrasında hibe sağlanıyor. Peki konut hesabında devletten hibe almanın şartları neler?

Konut fiyatlarında balona dikkat edelim!

Kamu bankaları aracığıyla konutta faizler düştü. İnşaatta stokların erimesiyle ''Konut fiyatlarında balon oluşur mu?'' soruları gündeme geldi...

Yabancıya konut satışında beklenmeyen rekor!

PropertyTR Ceo’su Yusuf Boz, konut sektörüne ilişkin değerlendirmeler yaptı. Yusuf Boz, yabancıya konut satışında beklenmeyen bir patlama yaşandığını dile getirerek, Çinlilere satışın önemli olduğunu söyledi. Boz, Konut almak için daha fazla beklememek gerektiğine de dikkat çekti.

Konut fiyatlarında yüzde 23'lük artış!

Kredili konut satışında rekor kırılan Haziran ayının hemen öncesinde konut fiyat artışında rekor yaşandı. Merkez Bankası (TCMB) verilerine göre, konut fiyat endeksi (KFE) Mayıs'ta bir önceki aya göre yüzde 6,4, bir 2019'un aynı ayına göre yüzde 23,1 artış gösterdi.

Konut fiyatlarında 6 aylık artış 1 günde yaşandı!

Sektör temsilcilerine göre, kamu bankalarının konut kredsisi faiz oranlarını 0.64'e düşürmesiyle beraber konut fiyatlarında 6 aylık yükseliş sadece 24 saat içinde yaşandı. Bankalar, bu ödemesiz sistemde ortaya çıkan masraf ve maliyetini inşaat firmasından, inşaat firmaları da alıcıdan çıkarıyor.

Hasan Ruhani: Konut alanında geri kaldığımızı itiraf ediyorum!

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı olarak konut alanında geri kaldığımızı itiraf ediyorum" dedi.

Faizsiz konut satışında 30 yılın rekoru kırıldı!

Türkiye’de araç ve konut pazarında önemli bir payı bulunan Eminevim’in uyguladığı faizsiz Elbirliği Sistemi, Haziran'da yapılan konut ve araç teslimatlarıyla 30 yılın rekoruna ulaştı. 

Konut fiyatlarında son durum ne oldu? 10 soruda tüm detaylarıyla!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Nisan 2020 sonuçları açıklandı. Peki Yeni konut fiyatlarında son durum ne oldu? Nisan ayında konut alımında banka kredisi kullanımı arttı mı? Nisan ayında konut satışlarının ne kadarı yabancılara yapıldı? İşte merak edilen soruların cevapları...

konut pazarlamasında site yönetimi Haberi

konut pazarlamasında site yönetimi


İkamet  temel insanlık ihtiyacıdır ve güvenli-temiz-bakımlı, özel hissedilebilen alanlarda yapılır.


Günümüz insanı, bina değil yaşam alanı, tarzı, kültürü satın alıyor. Sizler büyük mühendislik ve satış bütçelerinin yüz binde birini Site Yönetimi Danışmanlığına ayırarak, fark ve farkındalık oluşturabilirsiniz.


Bu tip bir danışmanlık, inşaattan oturuma geçiş ve geçici yönetim sürecinde size büyük maddi ve imaj kazancı sağlarken, mevcut ve sonraki projelerinizin de referansı olacaktır.


Site yönetimi, projenin ruhudur ve ancak profesyonellerce üflenir.



SİTE YÖNETİMİ ; 634 sayılı kat mülkiyeti kanunu  ve bu kanuna endeksli olarak hazırlanmış Yönetim Planı / bu kanunun atıf yaptığı diğer kanun ve yönetmelikler çerçevesinde atanmış veya seçilmiş , Yönetici/Yönetim Kurulları-Denetici/Denetim Kurulları,Kat Malikleri  Genel Kurulları , Temsilciler Kuruları vb. Yönetim Organları  üzerinden tanımlı konu ve alanlarda, hukuki-mali-idari-sosyal boyutlu bir yapıda, personel-malzeme-eğitim-prosedür dörtgeninde;...