29 / 03 / 2024

Konyaaltı Sağlıklı Yaşam Adası antalya

Konyaaltı Sağlıklı Yaşam Adası antalya

Konyaaltı ilçesi Uluç Mahallesi'nde 13 dönüm arazi üzerine inşa edilen Sağlıklı Yaşam Adası'nın yapımında sona yaklaşıldı. Merkezde yüzme havuzu, tenis kortu, spor salonu, fitness salonu, halı sahaları, çocuk oyun grupları ve yeşil alanlar bulunuyor...

Xiaomi Mi Smart Air Fryer Yağsız Fritöz en uyguna nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Sağlıklı yaşam sürdürmek isteyenler için yağsız fritöz pratik yemek yapma çözümleri ile ev hanımlarının mutfakta en büyük yardımcısı olma özelliğine sahiptir. Peki Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5 lt Yağsız Fritöz nerede ne kadar? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Sağlıklı kızartmalar isteyenler bu makineyi araştırıyor! Philips airfryer 25 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Maksimum lezzete minimum yağla ulaşmayı sağlayan Philips Premium sıcak hava fritözü (airfryer), özellikle yiyeceklerini az yağla, sağlıklı şekilde hazırlamak isteyenlerin son günlerdeki gözde mutfak aleti.  Peki Philips Premium Airfryer XXL,hangi özelliklere sahip? Fiyatı ne kadar?

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri belli oldu! O rakam açıklandı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değerini açıkladı. Peki Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesi sil baştan!

Etra Holding tarafından Silivri'de hayata geçirilen HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesinde pandemi nedeniyle değişikliğe gidildi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Dünya genelinde sağlıklı binalara ilgi artıyor!

Koronavirüs salgını dünya genelinde hızla dönüşüm devam ederken yeşil binalar için de büyük fırsat doğdu. Sağlıklı yaşam alanları sunan binalar için sertifika alımları çoğaldı.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor!

Etra Holding imzasıyla hayata geçirilen Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor. Projede 1 ay ücretsiz konaklama ve deneyim fırsatı sunuluyor...

Anamur'da sağlıklı yaşam merkezi inşaatı tamamlandı!

Mersin Anamur'da inşa edilen sağlıklı yaşam merkezinin inşaatı tamamlandı. Merkezin kısa süre içerisinde hizmete girmesi bekleniyor.

Sağlıklı ve uzun ömürlü konutlara ihtiyacımız var!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya yaptığı açıklamada, "Her an yeni bir deprem gerçeği ile karşı karşıya olan ülkemizde güvenli, sağlıklı ve uzun ömürlü konutlara ihtiyacımız var" dedi.

Ytong'tan sağlıklı ve konforlu bina tasarımları!

Evde daha fazla zaman geçirdiğimiz bu süreçte, içinde konforlu ve güvende hissettiğimiz, sağlıklı ve dengeli bir yaşam ortamı sağlayan konutların önemi bir kez daha fark edildi. Çevre ve enerji dostu, nefes alan, hafif yapı malzemeleriyle Ytong, sağlıklı ve güvenli konutlar inşa ediyor.

Manisa'da riskli yapıları belirleyip, sağlıklı önlemler alabiliriz!

Manisa Akhisar'da peş peşe yaşanan depremlerin ardından vatandaşlar her an deprem olacakmış gibi tetikte yaşıyor. Mimarlar Odası Akhisar Şube Başkanı Gülden Şataf Erhun, "Bir yapı envanteri oluşturmamız gerekiyor, riskli yapıları belirleyip daha sağlıklı önlemler alınabilir" dedi...

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açıldı!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açtı...

Konyaaltı Sağlıklı Yaşam Adası antalya Haberi

Konyaaltı Sağlıklı Yaşam Adası antalya


Antalya Konyaaltı ilçesi Uluç Mahallesi'nde 13 dönüm arazi üzerine inşa edilen Sağlıklı Yaşam Adası'nın yapımında sona yaklaşıldı. Söz konusu merkezde yüzme havuzu, tenis kortu, spor salonu, fitness salonu, halı sahaları, çocuk oyun grupları ve yeşil alanlar bulunuyor.


Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, merkezin yakında hizmete açılacağını belirtti. Muhittin Böcek, mülkiyeti ilçe belediyesine ait olan ve ada ölçeğinde projelendirilen Sağlık Yaşam Adası'nın herkes için yaşam alanı oluşturduğunu söyledi. Proje ile her türlü spor faaliyetine olanak tanıdıklarını dile getiren Başkan Böcek; 320 metrekare çocuk oyun grubu, dekoratif bank ve süs havuzlarıyla da bölgeye modern bir tesis daha kazandıracaklarını kaydetti. Projenin yüzde 90’lık bölümünü tamamladıklarını ifade eden Başkan Böcek, bir ay gibi kısa bir süre içinde Sağlıklı Yaşam Adası’nı halkın hizmetine açacaklarını söyledi....