19 / 04 / 2024

Körfez Tatil Beldesi Turistik Tesisler pay satış bilgi formu

Körfez Tatil Beldesi Turistik Tesisler pay satış bilgi formu

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile ilgili olarak Körfez Tatil Beldesi Turistik Tesisler ve Devremülk İşletmeciliği A.Ş. tarafından Halk GYO'ya yapılan pay satış bilgi formu yayınlandı...

Körfez Hereke için yapılan projeler mecliste!

Kocaeli'nin Körfez ilçesine bağlı Hereke beldesi için yapılan projeler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Körfez Termal Devre Mülk projesindeki 444 devre mülk 5,7 milyona satıldı!

Körfez GYO, Körfez Termal Devre Mülk projesinde yer alan toplam ekspertiz değeri 4 milyon 511 bin TL olan 444 adet devre mülkü Körfez Tatil Beldesi Turistik Tesisler ve Devre Mülk İşletmeciliği'ne KDV dahil 5 milyon 728 bin 677,33 TL'ye sattı...

Kocaeli Körfez'den Ağva'ya yol yapılacak!

Kocaeli'nin Körfez İlçesi ile İstanbul Şile'nin tatil beldesi Ağva'ya yol yapılacak. Körfez ile Ağva arasındaki yol 65 kilometreye düşecek.

Körfez Tatil Beldesi projesinin 2016 sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Balıkesir Edremit Güre'de bulunan Körfez Tatil Beldesi projesine ait olan 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Körfez Termal Devremülk fiyat!

Körfez Termal Devremülk fiyatları 13 bin TL'den başlıyor. Körfez Tatil Evleri'nde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor...

Körfez Tatil Beldesi projesinde devremülk satışı başladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Balıkesir İli Edremit İlçesi Güre Mahallesindeki Körfez Tatil Beldesi projesinde devremülklerin ön satışlarına başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu 'na bildirdi.

Güre Edremit Tatil Beldesi 2015 değerleme raporunu yayınlandı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Güre Edremit Tatil Beldesi Projesine ilişkin değerleme raporunu yayınladı. İşte ilgili değerleme raporu..

Edremit Körfez Güre Tesisi iletişim!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Güre Tatil Köyü'nde toplam 301 adet daire inşa edilecek. Edremit Körfez Güre Tesisi iletişim bilgileri şöyle;

Körfez Tatil Beldesi Turistik Tesisler'in pay satış bilgi formu yayınlandı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile ilgili olarak Körfez Tatil Beldesi Turistik Tesisler ve Devremülk İşletmeciliği A.Ş. tarafından Halk GYO'ya yapılan pay satış bilgi formu yayınlandı...

Gebze-Körfez ilçeleri arasındaki yol çalışmalarına 20 Mayıs'tan itibaren ara veriliyor!

Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönünün, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle 5 Mayıs'ta trafiğe kapatılması ile yaşanan trafik çilesi nedeniyle çalışmalara 20 Mayıs'tan itibaren ara verileceğini açıklandı...

Erdinç Varlıbaş: Projeye Avrupa ve Körfez ülkelerinden talep var!

Varyap Meridian ve Metropol İstanbul gibi projeleriyle bilinen Varyap, İstanbul'dan sonra yönünü tatil beldelerine çevirdi. Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş projeye Avrupa ve Körfez ülkelerinden talep olduğunu söyledi.

TEM Gebze-Körfez arası 24 Temmuz'a kadar ulaşıma kapatılacak!

TEM’in Gebze ile Körfez İlçeleri arası Ankara yönü, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle yarın sabaha karşı 03.00’den itibaren 81 gün süreyle 24 Temmuz’a kadar ulaşıma kapatılacak.

UPN International körfez bölgesinde büyümeye devam ediyor!

UPN International körfez bölgesinde büyümeye devam ediyor. UPN International, A l- Shirawi Group ve Quartz Group ile portföyünde bulunan projelerin uluslararası gayrimenkul pazarlarında, satışı ve de pazarlanması için anlaşmaya vardı.

Körfez Tatil Beldesi Turistik Tesisler pay satış bilgi formu Haberi

Körfez Tatil Beldesi Turistik Tesisler pay satış bilgi formu

Halk GYO tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile ilgili olarak Körfez Tatil Beldesi Turistik Tesisler ve Devremülk İşletmeciliği A.Ş. tarafından Kuruluşumuza gönderilen açıklama ekte yer almaktadır.


Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.


Açıklama için