26 / 04 / 2024

Köy projesi satılık

Köy projesi satılık

Zekeriyaköy'de inşa edilecek olan Köy projesinin, 149 dönümlük 1. etabının temeli atıldı. Köy projesinin ilk etabında yer alan 462 konut, 2017’nin ilk yarısında sahiplerine teslim edilecek.

Köy şehrin doğası fiyat!

Emlak Konut GYO ile hayata geçirilen Köy projesinde daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 şeklinde tasarlandı. Köy şehrin doğası fiyat bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.

Siyah Kalem Köy detaylı fiyat listesi!

1.3 milyar TL yatırım bedeliyle İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Köy projesi Siyah Kalem İnşaat imzası taşıyor. Proje Sarıyer İDO'ya 10 dakika uzaklıkta yer alıyor. İşte Siyah Kalem Köy detaylı fiyat listesi...

Emlak Konut Köy detaylı fiyat listesi!

İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'e bağlı Zekeriyaköy'de yükselen proje 1.3 milyar TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Projede teslimler 2016'da. İşte Emlak Konut Köy detaylı fiyat listesi...

Doğa ve yaşamın eşsiz uyumu, Köy projesi!

Doğa ve yaşamın eşsiz uyumu, Köy projesi Siyah Kalem İnşaat tarafından İstanbul Zekeriyaköy'de yer alıyor. 1+1'den 6+1'e kadar daire tipleri dizayn edilen projede yüzde 1 oranında KDV uygulanıyor.

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup işbirliği ile başlanılan proje sonrasında Yıldızlar grup tarafından ihaleyle satın alındı. Projedeki inşaat çalışmaları Yıldızlar Grup tarafından devam ediyor. Peki Batıyakası Köy projesinde konut fiyatları ne kadar?

My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta! Yeni proje

Konut fiyatlarının artmasıyla birlikte TinyHouse’lar konut yatırımının en büyük alternatifi haline geldi. Yatırımcısına fırsat sunan My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta. 

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri projesi, İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki Çınarköy Evleri fiyat listesi belli oldu mu? İşte Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

EPP'den Pendik Kurtköy'de satılık arsa! 

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş., İstanbul Pendik Kurtköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihalesini 18 Nisan tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek...

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık!

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ve proje detayları...

Satılık dairelerin fiyatları yüzde 29 arttı!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada, "Türkiye’de gerek satılıkta gerekse kiralıkta konut fiyatları artmaya devam ediyor. Son bir yılda satılık dairelerin fiyatları ortalama yüzde 29 artarken kira artışlarının ortalaması yüzde 17 seviyesinde oldu" şeklinde konuştu.

Pasifik Grup'un Ortaköy projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO'nun Ortaköy'de satışa çıkardığı arsasının kazananı Pasifik Grup oldu. Emlak Konut GYO ve Pasifik Grup Gayr. Yat. A.Ş. & Pasifik Gayr. Yat. İnş. A.Ş. İş Ortaklığı arasında yer teslimi yapıldı.

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

ZİN D Diamond Çekmeköy projesi satışta!

ZİN D Yatırım ve Yönetim Geliştirme A.Ş. tarafından Çekmeköy'de inşa edilen ZİN D Diamond projesi satışa çıktı. Projede daire fiyatları 433 bin TL'den dükkan fiyatları, 466 bin TL'den başlıyor.

Kurtköy 360 satılık daire!

Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı imzasıyla inşa edilen Kurtköy 360 projesinde yaşam başladı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Kurtköy 360 satılık fiyatları...

Yalova Kadıköy'de satılık 3 arsa! 14,1 milyon TL'ye!

Yalova Kadıköy Belediyesi tarafından Kadıköy'de yer alan 3 arsa 14 milyon 183 bin TL'ye satılıyor. Söz konusu taşınmazların ihalesi 6 Haziran 2018'de yapılacak.

14 soruda Uplife Kadıköy projesi!

Uplife Kadıköy projesi 830 lüks rezidans daire ve 25 adet mağazadan oluşuyor. İşte 14 soruda Uplife Kadıköy projesi...

Köy projesi satılık Haberi

Köy projesi satılık

Siyahkalem’in,  Zekeriyaköy’de Emlak Konut GYO ortaklığı ile 467.000 m2 alan üzerine gerçekleştireceği KÖY Projesi’nin ilk etabı için start verildi. 


149 dönüm üzerine inşa edilecek, toplam 462 konutun bulunduğu 1. etabın temeli,  232 adet ağacın taşınmasının ardından geçtiğimiz günlerde atıldı.


Projenin 1. etabında, 3 bloktan oluşan 57 apartman dairesi, 40 sıra ev, 348 adet çift dubleks ve 17 villa yer alıyor. 


Farklı yaşam stillerine göre farklı tiplerde tasarlanan ve doğayla uyum içerisinde projelendirilen konutlar 2017 yılının ilk yarısında sahiplerine teslim edilecek.


3 etap halinde gerçekleştirilecek ve toplam yatırım değeri 1.3 milyar TL’ye ulaşan KÖY projesinin tamamında 1.167 konut ve 15.000 metrekarelik bir çarşı yer alacak. 


İngiliz mimar Hopkins tasarladı


Dünyanın çeşitli ülkelerinde gerçekleştirdiği projelerle uluslararası bilinirliğe sahip, pek çok ödül sahibi İngiliz mimari grup Hopkins Architects...