27 / 04 / 2024

köy reklamı mustafa sandal

köy reklamı mustafa sandal

Köy hayatının anlatıldığı reklamlarla ekranda boy gösteren Mustafa- Emina Sandal’ın bu anlaşmadan 1 milyon lira kazandığı öğrenildi. Çift 2 yılda farklı firmaların reklam yüzü olup, hatırı sayılır bir servet edindi.

Atatürk'ün tasarladığı köy projesi Danimarka'da uygulandı! İşte İdeal Cumhuriyet Köyü

Mustafa Kemal Atatürk vefat etmeden önce 1937 yılında Türkiye'yi temelden kalkındırmayı amaçlayarak 'İdeal Cumhuriyet Köyü' projesini yaptı. Bu proje Danimarka'da uygulanarak tüm dünyaya örnek oldu. İşte Danimarka'da bulunan İdeal Cumhuriyet Köyü...

Hatay 100. Yıl Köyü'nün temeli atıldı! Depremzedeler 3 yıl boyunca ücretsiz yararlanacak!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Jandarma Asayiş Vakfı ve Gülmek İyileştirir Derneğinin işbirliği ve sanatçılar, iş insanları ve gönüllülerin katkılarıyla üniversite kampüsü içerisinde depremzedeler için temeli atılan "100. Yıl Köyü" isimli yaşam alanının 3 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Kunter İnşaat Danışmanlık Metal Reklam Ofis Malzemeleri Oto Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kunter İnşaat Danışmanlık Metal Reklam Ofis Malzemeleri Oto Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Maltepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Delta Ekipman Yapı Taahhüt Mimarlık Kimya Reklam Ve Ambalaj Malz.Paz.San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Delta Ekipman Yapı Taahhüt Mimarlık Kimya Reklam Ve Ambalaj Malz.Paz.San.Tic.Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Erbey tarafından kuruldu.

Tepetarla Köyü'nün imar planları yeniden düzenlendi!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Tepetarla halkı imar tehdidi altında” başlıklı haberle ilgili yazılı basın açıklaması yapı. Kocaman, Tepetarla Köyü'nün imar planlarının yeniden düzenlendiğini söyledi.

2020 inşaatta çıkış yılı olacak!

İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, inşaat sektöründe gelecek yıldan umutlu olduklarını söyledi. Andıç, ''2020 yılının yavaş yavaş çıkış yılı olacağına inanıyoruz." diye konuştu.

Kadıköy’ün sokaklarında yıkımlar devam ediyor!

Kadıköy Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Demircan, yerel yönetimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Demircan, bölgede devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına değindi.

İzmir Ödemiş İlkkurşun Köyü otoyol projesi TBMM'de!

İzmir Ödemiş'e bağlı İlkkurşun Köyü yakınına yapılmakta olan otoyol TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, otoyola ilişkin olarak 10 soru hazırladı..

Çanakkale Kayadere Köy Okulu yenilendi!

Kale 1915 "Yaşam ve Konut Projesi", Vizyon Reklam ve Kayadere Muhtarlığı işbirliğinde tadilatı gerçekleştirilerek yenilenen eski Kayadere Köy Okulu, Halk Eğitim Merkezi adına kullanılmak üzere hizmete açıldı.

Bursa Gölyazı Köyü’ne turizm yatırımları geliyor!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gölyazı Köyü’nün sadece Bursa için değil Türkiye içinde çok önemli bir turizmi merkezi olduğunu belirtti. Bozbey, bölgede turizm alanındaki projelerin hayata geçeceğini belirtti.

Site İnşaat'tan Kadıköy'e yeni proje!

Güler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güler, "İstanbul Kadıköy'de kentsel dönüşüm kapsamında Lokum 1 projesini bitirmeye odaklandık. Yine Kadıköy'de farklı bir bölgede yeni bir projeye başlayacağız" dedi.

Güzelbahçe’de köy malları satılmayacak!

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, belediyeye devredilen köy mallarını satmayacaklarını, köylülerin kullanımına sunacaklarını söyledi. Başkan İnce, Güzelbahçe’ye bağlanarak mahalle statüsüne kavuşturulan Payamlı Köyü’nde incelemelerde bulundu.

Kastamonu Ersizlerdere’de köy evleri, eko trizme kazandırılıyor!

Ersizlerdere Kalkınma Eğitim ve Ekoturizm Derneği Başkanı Mustafa Çağır, beş yıl içerisinde yaptıkları projeler kapsamında Ersizlerdere Köyünde bulunan köy evlerinin ekoturizme kazandırılmaya devam ettiğini söyledi.

köy reklamı mustafa sandal Haberi

köy reklamı mustafa sandal

Ünlü sanatçı Mustafa Sandal sadece albümleri, şarkıları ve televizyon programlarıyla değil rol aldığı reklamlarla da adından söz ettirmeyi başardı. Ünlü markaların aranılan yüzü olan Mustafa Sandal, eşi Emina Sandal’la birlikte bir inşaat firmasının reklamlarında rol aldı.



Servetlerine servet kattılar

2012 yılında bir iletişim markasının reklamlarında oynayan Sandal çifti bu anlaşmadan eşiyle beraber 1 milyon 250 bin dolar kazandı.

Ardından ünlü sanatçı BP reklamlarında eşi olmadan kamera karşısına geçti ve 3 reklamlık anlaşmadan 1 milyon 200 bin dolar aldı.

Sandallar böylece reklamlar sayesinde son 2 yılda 3 farklı markanın reklam yüzü olarak servetlerine servet...