25 / 04 / 2024

köy reklamı sandal çifti

köy reklamı sandal çifti

Köy hayatının anlatıldığı reklamlarla ekranda boy gösteren Mustafa- Emina Sandal’ın bu anlaşmadan 1 milyon lira kazandığı öğrenildi. Çift 2 yılda farklı firmaların reklam yüzü olup, hatırı sayılır bir servet edindi.

Kunter İnşaat Danışmanlık Metal Reklam Ofis Malzemeleri Oto Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kunter İnşaat Danışmanlık Metal Reklam Ofis Malzemeleri Oto Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Maltepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Delta Ekipman Yapı Taahhüt Mimarlık Kimya Reklam Ve Ambalaj Malz.Paz.San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Delta Ekipman Yapı Taahhüt Mimarlık Kimya Reklam Ve Ambalaj Malz.Paz.San.Tic.Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Erbey tarafından kuruldu.

Çanakkale Kayadere Köy Okulu yenilendi!

Kale 1915 "Yaşam ve Konut Projesi", Vizyon Reklam ve Kayadere Muhtarlığı işbirliğinde tadilatı gerçekleştirilerek yenilenen eski Kayadere Köy Okulu, Halk Eğitim Merkezi adına kullanılmak üzere hizmete açıldı.

HCK Grup Mimarlık Medya Reklam İnşaat Makine Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

HCK Grup Mimarlık Medya Reklam İnşaat Makine Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şükran Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Hasanpaşa, Fikirtepe Mahallesi'nde kuruldu.

Destek Site Yönetim Danışmanlık Emlak Reklam Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Destek Site Yönetim Danışmanlık Emlak Reklam Organizasyon Limited Şirketi 3 Şubat 2015 'te, 20 bin TL sermaye ile, İlyas Tuzinoğlu Müdürlüğü 'nde, Bayrampaşa'da kuruldu.

Mustafa Emina Sandal çifti Köy projesi reklam filminden 1 milyon TL kazandı!

Köy hayatının anlatıldığı reklamlarla ekranda boy gösteren Mustafa- Emina Sandal’ın bu anlaşmadan 1 milyon lira kazandığı öğrenildi. Çift 2 yılda farklı firmaların reklam yüzü olup, hatırı sayılır bir servet edindi.

Mustafa-Emina Sandal Siyahkalem Köy reklamından 1 milyon TL kazandı!

Ünlü sanatçı Mustafa Sandal sadece albümleri, şarkıları ve televizyon programlarıyla değil rol aldığı Reklamlarla da adından söz ettirmeyi başardı. Ünlü çift Siyahkalem Köy projesinin reklamından 1 milyon TL kazandı..

Köy projesinin reklamında Mustafa Sandal rol aldı!

Satış sürecinin devam ettiği Köy projesinin reklamında Mustafa Sandal rol aldı. Zekeriyaköy'de inşa edilen projede metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Siyahkalem Köy'ün reklam filminde Mustafa ve Emina Sandal oynuyor!

Siyahkalem Köy projesinin reklam filminde Mustafa Sandal ve Emina Sandal oynuyor. Yüzde 1 peşinatla ödemelerin yapılabildiği projede metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor.

DGZ Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık ve Reklam Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

DGZ Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık ve Reklam Hizmetleri Anonim Şirketi, Mehmet Alper Tuncer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Sakarya Taraklı, Mümkünlü Köyü'ne dönüştü!

Reklam filmi sayesinde Türkiye'nin "Mümkünlü Köyü" olarak tanıdığı Sakarya'nın Taraklı beldesi, bu reklam sonrasında turist akınına uğruyor. Zamanın adeta durduğu Taraklı, geleneksel evleri ve lezzetleriyle meşhur...

Konya Meram Yeşildere Köyü çekimlere mekan oldu!

Konya'nın bazı köyleri diğerlerine göre daha havalı. Ne de olsa ünlüler. Köy sokakları dizilere mekân oluyor, köy ahalisi ise oyuncu. En son Konya Şeker'in reklam filminin çekildiği Meram Yeşildere köyü, çoluk çocuk, reklamda rol aldı

Kadıköy Belediyesi, 200 Billboard'u kiraya verecek!

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy sınırları içerisinde çeşitli yerlare konulacak 200 adet Billboard türü reklam ünitelerini 3 yıllığına kiraya verecek  

köy reklamı sandal çifti Haberi

köy reklamı sandal çifti

Ünlü sanatçı Mustafa Sandal sadece albümleri, şarkıları ve televizyon programlarıyla değil rol aldığı reklamlarla da adından söz ettirmeyi başardı. Ünlü markaların aranılan yüzü olan Mustafa Sandal, eşi Emina Sandal’la birlikte bir inşaat firmasının reklamlarında rol aldı.



Servetlerine servet kattılar

2012 yılında bir iletişim markasının reklamlarında oynayan Sandal çifti bu anlaşmadan eşiyle beraber 1 milyon 250 bin dolar kazandı.

Ardından ünlü sanatçı BP reklamlarında eşi olmadan kamera karşısına geçti ve 3 reklamlık anlaşmadan 1 milyon 200 bin dolar aldı.

Sandallar böylece reklamlar sayesinde son 2 yılda 3 farklı markanın reklam yüzü olarak servetlerine servet...