20 / 04 / 2024

köybaşı caddesi

köybaşı caddesi

1936 yılında Beyoğlu Vakıflar Müdürlüğü tarafından verilen ilanda, Beyoğlu Sakız Ağacı Sokak'ta bir evin yarı hissesi bin 883 liraya satılıkmış. Yeniköy Köybaşı Caddesi'nde bir arsanın yarı hissesi 102 liraya satılıkmış.

Nevko Turizm Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nevko Turizm Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 088 bin 188 TL sermaye bedeli ile Yusuf Köybaşı tarafından kuruldu.

Süleymanpaşa'daki sıra dükkanlar yıkılıyor!

Süleymanpaşa Belediyesi, kent estetiğine zarar veren ve halk için tehlikeye neden olan bir sorunu daha çözüyor. Hükümet Caddesi üzerinde bulunan ve yıllar boyunca mezbelelik halde bulunan dükkânları yıkıyor.

Ata GYO Gebze'deki gayrimenkulünü 9.7 milyon TL'ye sattı!

Ata GYO, Gebze’nin yaya trafiğinin yoğun olduğu Hükümet Caddesi üzerinde, Hükümet Konağı karşısında yer alan gayrimenkulünü 9.7 milyon TL'ye sattı...

Vision Property Gayrimenkul Tekstil ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vision Property Gayrimenkul Tekstil ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mine Köybaşı tarafından kuruldu.

Alanya'nın cazibesi kent meydanıyla artacak!

Hükümet Caddesi esnafları ile kahvaltıda bir araya gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kent meydanı projesi hakkında açıklamalar yaptı. Başkan Yücel, kent meydanı projesinin Alanya’ya değer katacağını söyledi.

Tuzla Belediyesi'nden 50.2 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Tuzla Belediyesi, Orhanlı Mahallesi Aşık Veysel Caddesi'ndeki 5 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 10 Nisan'da yapılacak..

Gim Mimarlık Mühendislik İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gim Mimarlık Mühendislik İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Özge Türkyücel Köybaşı ve Hakan Köybaşı ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bursa Kükürtlü'de dönüşüm başlıyor!

Bursa Kükürtlü Caddesi'ni yeniden çekim merkezine dönüştürecek Kentsel Dönüşüm Proje'si için çalışmalar tüm hızıyla başladı.

Kükürtlü modern görünüme kavuşuyor!

Cazibesini yitirmeye başlayan Kükürtlü Caddesi yeniden düzenleniyor. Yeni görünüme kavuşacak Kükürtlü için çalışmalar başladı.

Alanya Kestel'in yol hayali gerçek oldu!

Alanya Belediyesi Kestel Mahallesi’nin en önemli ulaşım arteri olan İsa Küçülmez Caddesi’nde 30 metrelik yolda parke ve kaldırım çalışmasını tamamladı.

Nun Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nun Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ataşehir'de Yaşar Köybaşı, Zafer Özcan ve Harun Ay imzasıyla kuruldu.

Avcılar'daki 5 katlı iki boş bina kabus oldu!

Avcılar'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında Denizköşkler Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerinde bulunan ve 3 ay önce bir kısmı yıkıldıktan sonra bırakılan 5 katlı iki boş bina mahalle sakinlerinin korkulu rüyası haline geldi.

Pendik Batı Mahallesi'nde 2. kez riskli alan kararı!

PENDİK Batı Mahallesi’nin Sabri Taşkın Caddesi’nin batısında kalan 54 hektarlık alan 13 Ağustos 2013 tarihinde Bakanlar Kurulu Kararı ile riskli alan ilan edilmişti. Pendik Batı Mahallesi'nde 2. defa riskli alan kararı Danıştay'a taşındı.

köybaşı caddesi Haberi

köybaşı caddesi

Beyoğlu Vakıflar Direktörlüğü İlanları

Değeri     Pey parası

Lira  K.    Lira   K.

1883  20   142  00 Beyoğlu'nda Hüseyin Ağa Mahalle

                              Sakız Ağacı sokağında 55/53 sayı-

                              lı hanenin 1/2 hissesi.

102   03   8       00 Boğaziçi'nde Yeniköy'de Molla Çe-

                              lebi Mahallesi'nde Köybaşı Cadde-

                              si'nde 215/217 sayılı arsanın 1/2

                         ...