29 / 03 / 2024

Küçük Oteller Derneği etkinlikleri

Küçük Oteller Derneği etkinlikleri

Küçük Oteller Derneği’nin ülke genelindeki 200’ün üzerindeki üyesi, “ Kır Zincirlerini ” toplantısında, teknolojiden ekonomiye, misafir sadakatinden ağırlamaya, mutfakta yerelleşmeden slowcity’e kadar birçok konuyu masaya yatırdı.

Küçük Oteller Derneği’nin Misafirim Olur Musun projesine yoğun ilgi!

Küçük Oteller Derneği’nin Misafirim Olur Musun projesine yoğun ilgi. Dernek üyesi küçük oteller; işlerin yoğun olmadığı ölü sezonlarda, otel sahipleri, müdürleri ve personelleri ile beraber birbirlerini ağırlıyor.

Hatay Depremzede Derneği'nden yeni kentsel dönüşüm yasası açıklaması: Çok büyük sakıncaları var!

Hatay Depremzede Derneği, yeni kentsel dönüşüm yasası kapsamında çok büyük sakıncalar olduğuna dikkat çekti. İşte o açıklama...

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katıldığı sahiplerini buldu...

1915 Çanakkale Köprüsü için yeni adım!

Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD), tamamlandığında "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" olacak köprü için yeni bir çalışma başlattı.

DATÜB ve Kırgızistan Ahıska Türkleri Derneği'nden Kırgızistan'a inşaat malzemesi desteği!

Merkezi İstanbul'da olan Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) ile Kırgızistan Ahıska Türkleri Derneği, Kırgızistan'da, Tacikistan sınırında yaşanan çatışmaların etkilediği kişiler için toplam 25 tonluk un, gıda ve inşaat malzemesi desteği yaptı.

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri için başvurular başladı!

Türk Serbest Mimarlar Derneği (TürkSMD) tarafından iki yılda bir yapılan Mimarlık Ödülleri yarışması için başvurular başladı. Yarışma için son başvuru tarihi 23 Ekim olarak belirlendi. 

Körfez Geçiş Projesi hakkında yürütmeyi durdurma kararı verildi!

TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, EGEÇEP ve Doğa Derneği’nin İzmir Körfez Geçiş Projesi karşısında açtığı davada yürütmeyi durdurma kararı verildi. 

Evrim Kırmızıtaş, American Milli Emlakçılar Derneği'ne üye oldu!

Emlak danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, "American Milli Emlakçılar Derneği" üye olan ilk Türk emlak danışmanı oldu...

Türkiye Kızılay Derneği Konya kat karşılığı inşaat ihalesi 13 Haziran'da!

Türkiye Kızılay Derneği Konya Şubesi Başkanlığı, Konya'da kat karşılığı inşaat ihalesi yapıyor. Açık artırma ihalesi 13 Haziran'da gerçekleşecek..

İzmir Körfezi Geçiş Otobanı tartışmaları sürüyor!

Doğa Derneği, EGEÇEP, TMMOB ve 85 kişinin dava açtığı İzmir Körfezi’ne yapılması planlanan otoban bağlantılı köprü projesi için tartışmalar sürüyor..

ÇEDBİK, sürdürülebilir bina kültürü için çalışıyoruz!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) Başkanı Selçuk Özdil, Kurucu Başkan Yardımcısı Dr. Duygu Erten ve Genel Sekreter Engin Işıltan ile derneğin kuruluş hikayesini anlattı. İşte o yazı...

Evrim Kırmızıtaş Yeryüzü Derneği'ne destek veriyor!

Emlak Sektörünün ödüllü danışmanlarından Evrim Kırmızıtaş Başaran bu yıl kent bahçeleri gönüllüsü olarak Yeryüzü Derneği’ne destek veriyor.

Türkiye Emekliler Derneği'nden Kızılay'a misafirhane!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), kendi imkanlarıyla inşa ettiği 110 yatak kapasiteli misafirhaneyi, emeklilerin hizmetine sundu. Ankara Kızılay’daki misafirhanenin özellikle kent dışından gelen dernek üyelerine hizmet vermesi amaçlanıyor.

Deniz Feneri Derneği'nden Fildişi Sahili'ne cami ve külliye!

Deniz Feneri Derneği tarafından Fildişi Sahili'nin Abidjan şehrinde yaptırılan Halil İbrahim Erten Eğitim Külliyesi ile Ndouci şehrindeki Aysel ve Şerif Fındıkkaya Camisi hizmete açıldı.

Küçük Oteller Derneği etkinlikleri Haberi

Küçük Oteller Derneği etkinlikleri


Türkiye Küçük Oteller 2.Buluşması, 21 Ocak 2015 Çarşamba günü, Sirkeci’deki Hocapaşa Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Ana teması ‘Kır Zincirlerini’ olarak belirlenen buluşmaya, ülkemizin dört bir yanından 200’ün üzerinde küçük otellerin yetkilileri katıldı.

Toplantıda; Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Seferihisar’da uyguladıkları Slow City deneyimlerini anlattı. Ketchup Loyalty Agency Managing Partner Yalçın Onur, Yeni Dünya Düzenindeki satış-pazarlama-müşteri sadakati gibi konulara değindi. Ekonomist, Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Emre Alkin, 2015’de ekonomik açıdan sektörü etkileyecek gelişmeler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İntel İş Geliştirme Direktörü Koray Çandır, geleceğin teknolojisinin sektörü nasıl etkileyeceği hakkında bilgiler verdi. İstanbul Yiyecek İçecek Grubu Kurucusu, Şef Mehmet Gürs, Mutfağı Yerelleştirmenin önemine değindi. Indus Danışmanlık Kurucusu Danışman M. Efsun Yüksel Tunç, turizmde takım çalışmasını anlattı. Yoldaolmak.com Seyahat Bloggerı Kemal Kaya, seyahatin felsefesini...