16 / 04 / 2024

Küçükçekmece yangın

Küçükçekmece yangın

İstanbul Küçükçekmece Halkalı gümrük sahası içinde dün gece çıkan yangında kullanılamaz hale gelen antrepodaki çalışmalar tamamlandı. Tamamen yanan antrepoda, bir itfaiye ekibi kontrol amaçlı bekletiliyor.

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Küçükçekmece Marmara Sanayi Sitesi'nde yükselecek olan proje, Eşbah Yapı'nın daha önce hayata geçirdiği projeler konseptinde olacak. 

Efer Danışmanlık İnşaat Plastik ve Yangın Söndürme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efer Danışmanlık İnşaat Plastik ve Yangın Söndürme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ugıloy Rakhımova tarafından kuruldu.

Büyükçekmece dönüşümle yenileniyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün öncülüğünde ilçede devam ettirilen Kentsel Dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürerken, risk arz eden binalar yerlerini güvenli ve modern binalara bırakıyor.

Büyükçekmece karma projelerle öne çıkıyor!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Özel Projeler Değerleme Departmanı Değerleme Uzmanı Delal Ekinci Büyükçekmece bölgesini analiz etti. Ekinci, Büyükçekmece'nin önümüzdeki senelerde İstanbul’un yeni gelişen ve talep gören bölgelerinden biri olacağını belirtti.

Türkiye'de binaların yüzde 80'inde yangın önlemi yok!

Abdurrahman Kılıç, Türkiye’nin yangın riski yüksek bir ülke olduğunu belirtti. Kılıç, yangın sayısının her yıl ortalama yüzde 10 arttığını, binaların yüzde 80'inde yeterli önlem bulunmadığını ifade etti.

Büyükçekmece Günışığı Konakları'nda 3.2 milyon TL'ye satılık villa!

T.C. İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı Avcılar Uygulama Grup Müdürlüğü, İstanbul İli Büyükçekmece İlçesi'nde bulunan Günışığı Konakları içerisinde yer alan D tipi villayı satışa çıkardı. 18 Ağustos Perşembe günü ihale edilecek taşınmazın bedeli 3 milyon 212 bin TL olarak belirlendi.

Blue Lake Küçükçekmece basın toplantısı ertelendi!

Metal Yapı Konut, tarafından hayata geçirilecek olan Blue Lake Küçükçekmece projesinin 8 Nisan Cuma günü yapılacak basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Büyükçekmece'ye yeni belediye sarayı inşa edilecek!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yeni bir belediye sarayı yapacaklarını söyledi. Belediye sarayını Büyükçekmece halkının yeni evi olarak yorumlayan Başkan Akgün, "İnşaatta son aşamaya gelindi'' dedi.

Liv Büyükçekmece nerede?

Liv Büyükçekmece Konutları'nın 2 yıl içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor. Projede 2+1'den 5+2'ye kadar farklı daire tipleri yer alıyor. Peki Liv Büyükçekmece nerede?

Cathay Sone İstanbul Küçükçekmece Basın Ekspres!

Cathay Sone İstanbul Küçükçekmece Basın Ekspres fiyatları 310 bin TL'den başlayarak değişiyor. Sone İstanbul projesinde 1.067 adet daire, dükkan ve otel alanları yer alıyor...

Makrom mağdurları Büyükçekmece Adliyesi'nde!

Makrom Yapı'nın sahibi ve yöneticilerine yönelik operasyonun yankıları sürerken Makrom mağdurları bugün Büyükçekmece Adliyesi önünde toplandı, mağdurlar kendilerine satılan dairelerin bir başkasına da satıldığını söyledi...

Makrom mağdurları yarın Büyükçekmece Adliyesi'nde toplanıyor!

Dört ay önce Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan Makrom mağdurları yarın saat 12:00'de Büyükçekmece Adliyesi önünde toplanacak. İşte Makrom mağdurları tarafından yapılan o açıklama...

Makrom mağdurları Büyükçekmece Adliyesi'nde!

Yüzde 88 oranında tamamlanan Esenyurt Makromtek projesinin teslim tarihinin Mayıs 2014 olduğunu dile getiren Makrom Yapı mağdurları bugün Büyükçekmece Adliyesi önünde toplanarak protesto gösterisi gerçekleştirdi...

Küçükçekmece yangın Haberi

Küçükçekmece yangın

Küçükçekmece Halkalı gümrük sahası içinde dün gece çıkan yangında kullanılamaz hale gelen antrepodaki çalışmalar tamamlandı. 


Gümrük sahası içinde bir lojistik firmasına ait antrepoda çıkan yangının ardından, itfaiyenin yaptığı çalışmalar sona erdi. 


Yangın nedeniyle kullanılamaz hale gelen antrepoda, bir itfaiye ekibi kontrol amaçlı bekletiliyor. Hala bazı bölümlerinden dumanlar yükselen antrepoda, malzemelerin tamamının yandığı, binayı ayakta tutan demir malzemelerin de yıkıldığı görüldü. 


Halkalı gümrük sahası içinde bulunan bir lojistik firmasına ait tekstil ve kozmetik ürünlerinin bulunduğu antrepoda yangın çıkmış, itfaiye ekiplerinin 2 saatlik çalışması sonrası yangın kontrol altına...