24 / 04 / 2024

küçükyalı avm ve otel projesi resimleri

küçükyalı avm ve otel projesi resimleri

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın Maltepe Küçükyalı Atik Valide Sultan Vakfı'na ait arazide inşa edeceği AVM ve Otel projesi 10 gün süreyle halkın görüşüne açıldı. Projede 5 katlı AVM ve 228 odalı otel yer alıyor. İşte detaylar...

Nidapark İstinye ve Nidapark Küçükyalı projelerinde şirket payı geliri yükseldi!

Emlak Konut GYO projelerinden olan Nidapark İstinye ve Nidapark Küçükyalı'da asgari şirket payı toplam geliri yükseltildi. İşte yeni rakamlar...

Nidapark Küçükyalı'da konut ve ticari ünite sayısı değişti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Nidapark Küçükyalı projesinde konut ve ticari ünite sayısının değiştiğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

Cubes Ankara, Tablo Adalar, Nidapark Küçükyalı ve Bizimtepe Aydos'taki satış rakamları belli oldu! 

Cubes Ankara, Tablo Adalar, Nidapark Küçükyalı ve Bizimtepe Aydos projelerinde 2022 yılında yapılan satış tutarları belli oldu. İşte Vakıf GYO tarafından açıklanan o rakamlar...

Emlak Konut GYO Nidapark Küçükyalı projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Nidapark Küçükyalı kapsamındaki, 16772 Ada 1 Parseldeki B06, B07, B08 Konut, Otopark ve İşyeri Blokları, 16773 Ada 2 Parseldeki C04, C05 ve 16771 Ada 1 Parseldeki A05 İşyeri Bloklarının kısmi geçici kabulü yapıldı ve kısmi geçici kabul tutanağı 1 Temmuz 2022'de onaylandı. 

Nidapark Küçükyalı'nın kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden Nidapark Küçükyalı'da, 16773 ada 2 parselde yer alan C01 ve C02 Blokların kısmi kesin kabulü gerçekleştirildi. Kısmi kesin kabul tutanağı da 30 Haziran 2022 tarihinde onaylandı. 

Vakıf GYO'nun Nidapark Küçükyalı'daki 106 bağımsız bölümünün değeri belli oldu!

Vakıf GYO'nun İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Küçükyalı Mahallesi, 16772 ada 1 parselde konumlu B10 ve B11 bloklarındaki 106 adet bağımsız bölüme ait değerleme raporu yayınlandı. Peki Vakıf GYO'nun Nidapark projesindeki 106 bağımsız bölümünün değeri ne kadar oldu?

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı'daki 24 bağımsız bölümü sattı!

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı projesindeki, toplam 4.624,48 metrekare büyüklüğündeki 24 adet bağımsız bölümün yüzde 20'si peşin, yüzde 80'i 24 ay vadeli olmak üzere Tat Metal Çelik Sanayii ve Ticaret AŞ 'ye satışı amacıyla satış vaadi sözleşmesi devri yapıldı.

Nidapark Küçükyalı projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Nidapark Küçükyalı) kapsamında, 16772 Ada 1 Parseldeki B01, B02, B03, B04, B05 Konut, Otopark, Ofis ve İşyeri Bloklarının kısmi geçici kabulü yapıldı.

Nidapark Küçükyalı'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Nidapark Küçükyalı) kapsamında, 16771 Ada 1 Parseldeki A1, A2, A3 Bloklar ile Kafeterya ve Kapalı Otopark Blokları'nın kısmi kesin kabulü yapıldı.

Nidapark Küçükyalı 2. Etap teslim ediliyor!

Tahincioğlu ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Nidapark Küçükyalı 2. Etap'ta teslimler başlıyor.

AVM ve karma projelerde sağlık klinikleri yapılmalı!

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörünün önemli projelerine imza atan Engin Yıldırım, 'AVM ve karma projelerde sağlık birimlerinin açılması' başlıklı yazıyı kaleme aldı.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor!

Emlak Konut GYO imzası ve Tahincioğlu Gayrimenkul güvencesiyle hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor...

küçükyalı avm ve otel projesi resimleri Haberi

küçükyalı avm ve otel projesi resimleri


Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın Küçükyalı AVM ve Otel projesi 10 gün süreyle halkın görüşüne açıldı. Rönesans Küçükyalı AVM ve Otel projesi 48 bin 958 metrekare alanda hayata geçiriliyor.


214 bin metrekare kapalı inşaat alanına sahip olan Rönesans Küçükyalı AVM ve Otel projesinde 5 katlı bir alışveriş merkezi, 9 katlı 228 oda ve 456 yatak kapasiteli bir otel bloğu ve 5 katlı bir otopark alanı yer alıyor.



Rönesans Küçükyalı AVM ve Otel projesinde AV kapalı inşaat alanı 103 bin 670 metrekare, otel kapalı inşaat alanı 16 bin 100 metrekare, otopark kapalı inşaat alanı 94 bin 230 metrekare olarak belirlendi.


24 ayda tamamlanması planlanan Rönesans Küçükyalı AVM ve Otel projesinin otel kısmında maksimum 450 kişi konaklama yapabilecek. Rönesans Küçükyalı AVM'sini ise günde 25 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.