29 / 03 / 2024

Kurtköy Avlu projesi ödeme

Kurtköy Avlu projesi ödeme

Avlu Kurtköy ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Avlu Kurtköy Konutları projesi , 138 adet konut ve 200 metrekarelik sosyal tesisten meydana geliyor.

360 Suites Kurtköy teslimleri Aralık 2023'te!

360 Suites projesinde satışlar devam ediyor. Peki, 360 Suites Kurtköy konut projesi fiyatları ne kadar? 

Eminevim Kurtköy 560 projesi otel oluyor!

Eminevim Gayrimenkul Geliştirme'nin Kurtköy 560 projesi otel oluyor. Proje 18 milyon 300 bin TL'ye mal olacak.

Kurtköy Paragon ne zaman teslim?

İstanbul Kurtköy'de hayata geçirilen Kurtköy Paragon projesi 132 daireden meydana geliyor. Peki Kurtköy Paragon ne zaman teslim?

Kurtköy Modern Projesi iletişim!

Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı tarafından hayata geçirilen Kurtköy Modern Projesi İstanbul Pendik İlçesi'ne bağlı Kurtköy Mahallesi'nde yükseliyor. İşte Kurtköy Modern Projesi iletişim bilgisleri...

Kurtköy Paragon'da 3+1'ler 688 bin TL'ye!

Kurtköy Paragon projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirildi. Projede 3+1 daire fiyatları 688 bin TL'den başlıyor.

Kurtköy Modern Projesi geliyor! Yeni proje!

Kurtköy Modern Projesi, Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 32 ay sonra yapılması planlanıyor..

Major Kurtköy Evleri adres!

Major Kurtköy Evleri projesi Ana Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirildi. Proje konumu gereği metronun hemen yanında ulaşım avantajı sağlayan noktada yükseliyor...

DNZ Kurtköy Pendik iletişim!

Toplam 311 daireden meydana gelen DNZ Kurtköy Pendik projesi Deniz Yapı imzasına sahip. DNZ Kurtköy Pendik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 4 579 olarak belirtiliyor.

Kurtköy Paragon projesinde 0,88 faizle ödeme avantajı!

Küçükçalık Gayrimenkul'ün Kurtköy Paragon projesinde 0,88 faiz oranıyla taksitli ödeme imkanı sunuluyor. 128 daire ve 4 town house olarak planlanan Kurtköy Paragon projesi Mayıs 2017'de teslim edilecek...

Kurtköy İmga Group Projesi iletişim!

Kurtköy İmga Group Projesi iletişim için 0216 463 38 48 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teknopark'a 800 metre uzaklıkta bulunan proje 92 bin 618 metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

İmga Group Kurtköy Projesi nerede?

İmga Group Kurtköy Projesi 4 blok halinde inşa edilecek. Karma proje olarak hayata geçirilecek proje 92 bin 618 metrekarelik inşaat alanına sahip. Peki İmga Group Kurtköy Projesi nerede?

İmga Group Kurtköy Projesi!

Konut, ofis, dükkan ve otelden oluşan İmga Group Kurtköy Projesi karma proje olarak hayata geçirilecek. TEM, E-5 ve sahil yollarına yakın konumda olan projenin Eylül - Ekim aylarında satışa çıkması öngörülüyor.

360 Kurtköy Evleri Projesi!

Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı ortaklaşa hayata geçirdikleri proje toplam 52 bin metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. 360 Kurtköy Evleri Projesi İstanbul Anadolu Yakası'na yeni bir soluk kazandıracak.

Kurtköy Avlu projesi ödeme Haberi

Kurtköy Avlu projesi ödeme


Avlu Kurtköy projesinin satışlarının Eylül 2014'te başlaması planlanıyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yer alıyor.


Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığıyla hayata inşa edilen Avlu Kurtköy'ün  inşaatı alanı 17 bin metrekare olarak belirlendi.


Avlu Kurtköy ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor.  Avlu Kurtköy ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce proje hakkında bilgi verelim.


Avlu Kurtköy Konutları 138 adet konut ve 200 metrekarelik sosyal tesisten meydana geliyor. 


Kurtköy Avlu projesi ödeme!

Avlu Kurtköy'den konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.


Avlu Kurtköy ne zaman teslim?

Projenin Aralık 2016'da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 


Avlu Kurtköy Konutları iletişim

Telefon: 444 5 374

Web Adresi: