19 / 04 / 2024

Kuzey Ege Sanayi Sitesi

Kuzey Ege Sanayi Sitesi

Çandarlı Liman Bölgesi’ndeki Kooperatif Sanayi Sitesi’nde üye kayıtları başladı. Kooperatif tarafından yapılan dükkânlar kâr marjı olmadan maliyetine 150.000 TL.den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Kuzey Grup Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Grup Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Meteoroloji uyardı! Meteoroloji'den 3 bölge için sağanak ve fırtına uyarısı yapıldı...

Meteoroloji'den yapılan açıklama kapsamında son hava durumu tahminleri belirtildi. Buna göre, Ege, Marmara ile Batı ve Orta Karadeniz yağmurlu hava etkili olacağı bildirildi. Marmara ve kuzey Ege'de kuvvetli poyraz beklenmekte. Hava sıcaklıklarının Marmara ve çevresinde 4 ila 6 derece düşeceği belir

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Gülbahar Yıldız tarafından kuruldu.

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Gf Kuzey İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gf Kuzey İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Şimşek ve Gökhan Hut ortaklığında kuruldu.

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Ege Cevre Enerji Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Cevre Enerji Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Cem Doyuran tarafından kuruldu.

Efe Ege Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Ege Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Ersin Işık tarafından kuruldu.

Ege Global Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Global Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Güntay Özer tarafından kuruldu.

Kuzey Ege Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Ege Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şile'de Mahide Arslan tarafından kuruldu.

Ege 37 Elektrik Yangın Malzemeleri Ve Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege 37 Elektrik Yangın Malzemeleri Ve Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Mert Kurt tarafından kuruldu.

Kuzey Zm Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Zm Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Döndü Karakuş tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı için geri sayım başladı!

Megakent İstanbul'u önce Çanakkale'ye, ardından da Kuzey Ege'yle birleştirecek olan Türkiye'nin en prestij sahibi projeleri arasında yer alan köprüde, açılış için gün sayılırken çalışmalar da tam gaz sürüyor. 

Kuzey Ege Sanayi Sitesi Haberi

Kuzey Ege Sanayi Sitesi

Çandarlı liman Bölgesi’ndeki Kooperatif Sanayi Sitesi’nde üye kayıtları başladı. Kâr marjı olmadan kooperatif tarafından yapılan dükkânlar maliyetinden; “150.000 TL” den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

S.S. Ege Toplu İşyeri Yapı Kooperatifleri Birliği; EGE İŞ KOOP tarafından projesi tamamlanarak ihaleye çıkartılan, bölgenin acil ihtiyaç duyduğu " Sanayi Sitesi" için üye kayıtları başladı.


Konuyla ilgili açıklama yapan Ege İş Koop. (S.S. Ege Toplu İşyeri Yapı Kooperatifleri Birliği) ve Batı Koop. (Batı Anadolu Yapı Kooperatifler Birliği) Genel Başkanı Halil Kurt; “Uzun imar ve proje çalışmaları neticesinde inşaat ruhsatları alınan ve müteahhit firma ile inşaat anlaşması yapılmış bulunan 

Kuzey Ege Sanayi Sitesi projemiz üye kayıtlarına başlamış bulunmaktadır. Birliğimize bağlı Kooperatifin başkanlığını araştırmacı gazeteci Sayın Yılmaz Yurtsever üstlenmiştir. Amatör bir ruh ama profesyonel bir ekiple çalışmalara başlayan kooperatifimizin...