20 / 04 / 2024

LAMP 83 projesi

LAMP 83 projesi

LAMP 83’ün ürünlerini içeren yazılım yayında. LAMP 83, kendi DIALux eklenti yazılımını devreye alarak, ürünlerinin sektörün profesyonelleri tarafından dijital ortamda kullanılabilmesi adına çok önemli bir adım attı.

Emlak Konut GYO Esenler projesi resmen başlıyor! Emlak Konut GYO'dan Atışalanı'na tam 2 bin 84 yeni konut geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın merakla beklenen Esenler projesi resmen başlıyor. 2 bin 84 konut ve 83 ticari ünitenin yer alacağı proje için ÇED gerekli değildir kararı verildi.

Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesi geliyor! 100 villa, 101 apart ve 83 suitlik yeni proje!

Cengiz İnşaat Bodrum'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 568 milyon 831 bin 860 TL'ye mal olacak projede 100 villanın yanı sıra 101 apart ve 83 suitin yer alacağı otele de yer verildi.

TOKİ Ankara Ayaş 2019 projesi!

TOKİ Ankara Ayaş 2019 projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 83 adet konut bulunuyor.

Gayrettepe Otopark Projesi imar planı değişikliği askıda!

Şişli İlçesi Gayrettepe Mahallesi Otopark Projesi 29 ada 31-32 ve 83 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı. 

Ekş Ekşioğlu Holding'ten Antalya'ya Gold Residence Urkay projesi!

Ekş Ekşioğlu Holding imzası ile hayata geçirilecek Gold Residence Urkay projesi 18 ayda tamamlanacak. Projede 83 adet daire bulunuyor.

Damga Metro Göztepe Projesi!

Damga Metro Göztepe Projesi 8 bin 83 metrekare alan üzerine Damga Konut Yapı A.Ş tarafından inşa ediliyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor...

Lamp, 40. Yapı Fuarı İstanbul’da büyük beğeni topladı!

TÜYAP Fuar Merkezi’nde yapılan 40. Yapı Fuarı İstanbul'da Lamp 83'ün tüm ürünleri beğeni topladı.

LAMP 83’e Yapı Fuarı'nda büyük ilgi!

Sınırsız mimari aydınlatmanın kapılarını açan LAMP 83’ün tüm yeni ürünleri 40. Yapı Fuarı İstanbul’da büyük beğeni topluyor.

LAMP 83’ten 2017 aydınlatma çözümleri!

Aydınlatma sektöründe son teknoloji ve uzun ömürlü ürünleriyle dikkatleri çeken LAMP 83, 2017 aydınlatma trendlerini mekanlara getiriyor…

LAMP 83, Ayakkabı Dünyası mağazalarında yüzde 40 tasarruf sağladı!

Ayakkabı sektörünün önde gelen markası Ayakkabı Dünyası, mağazalarında LAMP 83 ile yürüttüğü LED dönüşüm projesi sayesinde enerji tüketiminde yüzde 40’a varan bir tasarrufa ulaştı...

Ayakkabı Dünyası, LAMP 83 ile yüzde 40 enerji tasarrufu sağladı!

Ayakkabı sektörünün önde gelen markası Ayakkabı Dünyası, mağazalarında LAMP 83 ile yürüttüğü LED dönüşüm projesi sayesinde enerji tüketiminde yüzde 40’a varan bir tasarrufa ulaştı...

İtalyan Goccia, I-Dea serisiyle dış mekanlara zarafet katıyor!

Aydınlatma sektörünün öncü ve yenilikçi firması LAMP 83, 20 yılı aşkın bir süredir distribütörlüğünü yaptığı İtalya’nın önde gelen aydınlatma aygıtı üreticilerinden Goccia’nın, dış mekan aydınlatma ürünleriyle bahçe ve giriş alanlarında fark yaratıyor.

Malatya'da bin 83 TOKİ konutu kurayla sahibini buldu!

Malatya’da yapımı tamamlanan Beydağı Kentsel Yenileme Projesi kapsamında bin 83 konut kura çekilişi sonucu sahiplerini buldu.

LAMP 83 projesi Haberi

LAMP 83 projesi

2014 Frankfurt Light+Building Fuarında dünyanın önde gelen aydınlatma yazılımı DIALux ile imzaladığı ‘Ayrıcalıklı Partner’ (Premium Partner) anlaşması ile sektörün önde gelen uluslararası firmaları arasındaki yerini alan LAMP 83, kendi DIALux eklenti yazılımını (plugin) devreye alarak, ürünlerinin sektörün profesyonelleri tarafından dijital ortamda kullanılabilmesi adına çok önemli bir adım attı.


25 yılı aşkın bir süredir aydınlatma konusunda lider yazılım firması olan DiaLux tarafından geliştirilerek kullanıcılara ücretsiz olarak sunulan ve Türkçe dil seçeneği de bulunan DIALux ile DIALux evo yazılımları; programa üye olan üreticiler tarafından hazırlanan özel eklenti yazılımları sayesinde, aydınlatma aygıtlarının gerçek verim ve performanslarının üç boyutlu canlandırmalar ile simüle edilebilmesine olanak tanıyor.


Dünya ve Avrupa’nın en büyük aydınlatma firmalarının çalışmalarında kullandığı DIALux’un evo versiyonu, toplamda 189 ülkeden 600.000 civarında profesyonel kullanıcıya ulaşıyor....