23 / 04 / 2024

LAMP 83 yazılım

LAMP 83 yazılım

LAMP 83’ün ürünlerini içeren yazılım yayında. LAMP 83, kendi DIALux eklenti yazılımını devreye alarak, ürünlerinin sektörün profesyonelleri tarafından dijital ortamda kullanılabilmesi adına çok önemli bir adım attı.

Megis Turizm Seyahat Yazılım Teknoloji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megis Turizm Seyahat Yazılım Teknoloji Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mümin Demirci tarafından kuruldu.

Deprem tehlike yazılımı geliştirildi! Depremin şiddeti önceden tespit edilecek!

Bülent Ecevit Üniversitesi'nden (ZBEÜ) Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ve ekibi, coğrafi bilgi sistemi destekli deprem tehlike yazılımı geliştirdi. Buna göre yapay zeka desteği ile fay hatlarındaki gerilim gözlemlenecek.  

Tpco Grup İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Medikal Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tpco Grup İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Medikal Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Canan Kepenekci tarafından kuruldu.

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Elmastaş tarafından kuruldu.

The Famm İnşaat Teknoloji Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Famm İnşaat Teknoloji Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Altın tarafından kuruldu.

Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav ne zaman? Vakıfbank son iş başvuru ücreti hangi gün?

Vakıfbank 1985 kişiyi işe alacağını ilan etti. Peki, Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav tarihi belli oldu mu? Vakıfbank son iş başvuru ücreti ne zaman? İşte detaylar...

Smartdetect Sensör Yazılım Üretim Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Smartdetect Sensör Yazılım Üretim Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aleksander Dudnık, Evgenııa Dudnık ve Irına Sotnıchenko Oktay ortaklığında kuruldu.

Teras İnşaat Yazılım Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teras İnşaat Yazılım Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Önal tarafından kuruldu.

2024 bütçesinin aslan payı yazılım ve donanıma!

2024 yılında bütçelerde aslan payı altyapı yenilemelerine, yazılım ve donanıma ayrılacak. Yeni teknolojilere uyum süreci de bütçeleri artıracak. Yönetilen servisler ve bulut bilişimin bütçedeki payı artacak.

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Alper Meşe tarafından kuruldu.

Neo Blg Metal İnşaat Hırdavat Temizlik Teknoloji Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Blg Metal İnşaat Hırdavat Temizlik Teknoloji Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Karakuşıplu tarafından kuruldu.

Teknoloji ve yazılımda deneyimli ve uzman insan kaynağı aranıyor!

Teknoloji ve yazılım son yılların en hızlı büyüyen sektörlerinden birisi ancak istihdam açığı nedeniyle  şirketler sıkıntılı günler yaşıyor. Yüksek maaşlara rağmen şirketler uzman yazılımcı bulmakta zorlanıyor.

Nikel İnşaat Kimya Tekstil Lojistik Petrol Otomotiv Yazılım Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Nikel İnşaat Kimya Tekstil Lojistik Petrol Otomotiv Yazılım Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. bugün Pndik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Kader Aydın tarafından kuruldu.

LAMP 83 yazılım Haberi

LAMP 83 yazılım

2014 Frankfurt Light+Building Fuarında dünyanın önde gelen aydınlatma yazılımı DIALux ile imzaladığı ‘Ayrıcalıklı Partner’ (Premium Partner) anlaşması ile sektörün önde gelen uluslararası firmaları arasındaki yerini alan LAMP 83, kendi DIALux eklenti yazılımını (plugin) devreye alarak, ürünlerinin sektörün profesyonelleri tarafından dijital ortamda kullanılabilmesi adına çok önemli bir adım attı.


25 yılı aşkın bir süredir aydınlatma konusunda lider yazılım firması olan DiaLux tarafından geliştirilerek kullanıcılara ücretsiz olarak sunulan ve Türkçe dil seçeneği de bulunan DIALux ile DIALux evo yazılımları; programa üye olan üreticiler tarafından hazırlanan özel eklenti yazılımları sayesinde, aydınlatma aygıtlarının gerçek verim ve performanslarının üç boyutlu canlandırmalar ile simüle edilebilmesine olanak tanıyor.


Dünya ve Avrupa’nın en büyük aydınlatma firmalarının çalışmalarında kullandığı DIALux’un evo versiyonu, toplamda 189 ülkeden 600.000 civarında profesyonel kullanıcıya ulaşıyor....