19 / 04 / 2024

LCW Outlet İkitelli

LCW Outlet İkitelli

Eşbah Yapı ve Akyapı ortaklığında yükselen Express 34 projesi zemin üstü 14 katta ve 52 adet business office ve 11 adet mağaza - showroom olarak planlandı...

Oasis Outlet Center’da markalara 2 yıl kira kolaylığı sağlanacak!

Nurol GYO’nun İkitelli’de hayata geçireceği AVM yatırımı Oasis Outlet Center’da markalara 2 yıl kira kolaylığı sağlanacak. Kira ortalaması da piyasanın altında tutulacak.

İkitelli Oasis Designer Outlet'in toplantısı 27 Ekim'de!

İkitelli Oasis Designer Outlet AVM'nin basın toplantısı 27 Ekim 2016 Perşembe günü saat 10.30’da gerçekleştirilecek.

Oasis Designer Outlet AVM açılıyor!

Nurol Holding’in ikinci alışveriş merkezi, Oasis Designer Outlet Basın Ekspres yolu İkitelli’de açılıyor. AVM'nin basın toplantısı 27 Ekim 2016 Perşembe günü saat 10.30’da gerçekleşecek.

İkitelli Plaza 34 ulaşım!

Toplam 17 bin metrekare kapalı alanı bulunan projenin satışları henüz başlamadı. İkitelli Plaza 34 ulaşım bilgisi kapsamında proje İkitelli Basın Ekspres'te LCW Outlet mağazasında yükselecek.

Adana Optimum Outlet AVM'de 2 bin adet fidan dağıtıldı!

2013 yılının Adana'da 'fıstık çamı yılı' ilan edilmesi dolayısıyla Adana Orman Fidanlık Müdürlüğü, bölge halkının buluşma noktası Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde fidan dağıttı...

Kale Outlet Center doğum günü partilerine ev sahipliği yapıyor!

Minik ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatan Kale Outlet Center ’ın düzenlediği her Çocuk Doğum Günü Partisi etkinliği her Cumartesi saat 15:00-16:00’da sahne katında gerçekleşiyor.

Novada Outlet Söke AVM Sıla Konseri 'ne ev sahipliği yapıyor!

Gençlerin sevgilisi Sıla, Novada Outlet Söke AVM ve Söke Belediyesi işbirliği ile 29 Ekim Salı günü saat 20.30’da alışveriş merkezinin otopark alanında muhteşem bir konser verecek.

Cumhuriyet Bayramı Novada Outlet Söke’de renkli etkinlikle kutlanacak!

Söke’nin ilk anaokul ve yuvalarından Dönder Yuva Anaokulu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Novada Outlet Söke Alışveriş Merkezi’nde düzenleyeceği renkli etkinliklerle kutlayacak. Fotoğraf sergisi 10 Kasım tarihine kadar görülebilecek.

Novada Outlet'te “Benim Atatürk’üm” resim yarışması düzenleniyor!

Novada Outlet Söke Alışveriş Merkezi, Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile “Çocukların gözünden benim Atatürk’üm” konulu resim yarışması düzenliyor. Yarışmaya katılanlar 03-09 Kasım tarihleri arasında değerlendirilecek...

Decathlon 23 Ekim'de Adana Optimum Outlet AVM'de açılıyor!

Dünyanın en büyük spor mağazalarından biri olan ve Türkiye'de Mayıs 2010'dan beri faaliyet gösteren spor mağazası Decathlon, 23 Ekim'de Adana Optimum Outlet AVM'de ürünlerini tüketicileriyle buluşturacak..

Turkmall Novada Outlet Körfez ile Kuzey Ege’ye de imza atmaya hazırlanıyor!

1992 yılından bu yana çeşitli ortaklıklarla 5 milyar Avro’ luk AVM yatırımı yapan Turkmall, Novada Outlet Körfez ile Kuzey Ege’ ye de imza atmaya hazırlanıyor...

Samsung, İzmir Park Bornova Outlet Center'daki mağazasını yeniledi!

Samsung, İzmir Park Bornova Outlet Center'daki mağazasını yeniledi. Samsung, 110 metrekarelik alanda konumlanan ve modern ürün teşhir uygulamaları ile ferah alışveriş ortamı sunan mağazayla, müşterilerine keyifli alışveriş ortamı yaratıyor.

Foça Outlet Center 25 milyon TL'ye mâl olacak!

Foça Outlet Center'da ayrıca 50 adet bahçeli lüks villa ve 2 bin 500 metrekareye büyüklükte bir de benzin istasyonu bulunuyor. Villaların inşaatı 2014 Haziran ayında tamamlanacak...

LCW Outlet İkitelli Haberi

LCW Outlet İkitelli


Express 34, Atatürk Havalimanı'nı, E5 ve TEM otoyolunu birbirine bağlayan Basın Ekspres yolu üzerinde inşa edilmektedir. Yeni yapılan otel, rezidans, konut ve alışveriş merkezi yapılarına bakıldığında Basın Ekspres yolunun orta vadede Maslak Büyükdere Caddesi ile benzer bir cazibe merkezi olacağı öngörülmektedir. EXPRESS 34, yakın çevresinde yer alan 212 AVM, Mall Of İstanbul, Starcity AVM, Holiday Inn Hotel, İstwest, Hilton ve Wyndham Hotel projelerinin en yenisi olarak misafirlerine ofis ve perakende alışveriş hizmeti sunmak üzere tasarlanmıştır. 


Proje Detayları;


Toplam Kapalı Alan: 17.000 metrekare,

Basın Ekspres Yolu kapanmaz cephe panorama manzara,

Güçlü toplu taşıma ulaşım ağı,

Firmaların ihtiyaç duyduğu yeterli showroom ve ofis alanları,

Bölgede yenilikçi şekilde tasarlanan mimari proje,

Otopark ihtiyacına yeterli düzeyde kapalı-açık şekilde hizmet imkanı,

Bulunduğu caddenin bölge içerisinde banka ve finans kurumları tarafından yüksek düzeyde...