27 / 04 / 2024

Levent 199 kiralamalar

Levent 199 kiralamalar

Zorlu Gayrimenkul tarafından geliştirilen Levent 199 projesinin yüzde 45'inin kiralanması tamamlandı. LEED Gold Sertifikası'na uygun olarak tasarlanan, 42 kat ve 170 metre yüksekliğe sahip çevre dostu Levent 199 ofis projesi, akıllı bina sistemine sahip..

KAGİDER'in yeni ofisi açıldı!

Girişimcilik yoluyla kadının güçlenmesini hedefleyen Türkiye Kadın Girişimciler Derneği Zorlu Holding tarafından Levent 199'da mekan sponsoru olarak tahsis edilen yeni ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Zorlu Holding Levent 199'u sattı mı?

Zorlu Holding'in patronu Ahmet Nazif Zorlu, Zorlu Center projesiyle bir semti hayata geçirdiklerim söylüyor. Ahmet Nazif Zorlu, gayrimenkulde bir diğer önemli projeleri olan Levent 199 ile ilgili olarak ise "İstediğim parayı verirlerse tabii satarım" diy

Konutta dolar bazlı kiralamalar TL'ye çevriliyor!

Gösteriler, yürüyüşler ve ülkemizi derinden etkileyen üzücü olayların meydana geldiği merkezler emlak hareketlerinden olumsuz yönde etkileniyor. Taksim, Beşiktaş, Levent gibi merkezlerde özellikle konutta USD bazlı kiralamalar TL’ye çevrilmeye başladı.

Zorlu Levent 199, 440 milyon dolara satıldı!

Zorlu Grubu'nun Zorlu Center'dan sonra hayata geçirdiği ikinci önemli gayrimenkul projesi olan Levent 199, Katarlı bir fon tarafından satın alındı. 2016 yılı için 250 milyon dolarlık yatırım hedefleyen grup, bu satışla nakit gücünü artırmış olacak.

Zorlu Plaza hastane mi olacak?

Zorlu Holding'in ve holdinge bağlı şirketlerin yönetim merkezi uzun süre Avcılar'daki Zorlu Plaza oldu. Ancak şirket bu plazadaki tüm birimlerini Levent'te, Büyükdere Caddesi üzerinde yeni inşa ettiği Levent 199 isimli gökdelenine taşıdı.

Odeabank genel müdürlük binası Levent'e taşındı!

Türkiye'nin genç bankalarından Odeabank yılın ilk çeyreğinde Maslak'taki genel müdürlük binasını Esentepe'deki Levent 199 Plaza'ya taşıdı.

Otis, Türkiye’nin en hızlı asansörünü kurdu!

Otis Türkiye; Zorlu Gayrimenkul’ün projesi Levent 199 için dizayn ettiği ‘hızlı’, ‘akıllı’ ve ‘çift katlı’ asansör sistemi ile bir ilke daha imza attı.

Levent 199 LEED Gold sertifikası aldı!

Zorlu Gayrimenkul tarafından toplamda 280 milyon dolar yatırımla inşa edilen Levent 199 projesinin, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından verilen "LEED Gold" sertifikası almaya hak kazandığı bildirildi.

Zorlu Levent 199 ofis projesi LEED Gold sertifikası aldı!

Zorlu Gayrimenkul tarafından toplamda 280 milyon dolar yatırımla inşa edilen Levent 199 projesinin, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından verilen "LEED Gold" sertifikası almaya hak kazandığı bildirildi.

Levent 199 projesi LEED Gold sertifikası aldı!

İstanbul’un en prestijli ve nitelikli ofislerinden biri olarak Zorlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Levent 199, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi ( USGBC ) tarafından verilen “LEED Gold” sertifikası almaya hak kazandı.

Levent Ferko Signature satılık ofis!

Ferko İnşaat imzasıyla inşa edilen Levent Ferko Signature satılık ofis ve kiralık ofislerden oluşuyor. Satış süreci devam eden projede 30 katlı blokta satışlar, 6 katlı blokta ise kiralamalar gerçekleşiyor.

Levent-Maslak hattı 22 şirketin merkezine daha ev sahipliği yapacak!

Levent-Maslak hattı önümüzdeki günlerde 22 şirketin merkezine daha ev sahipliği yapacak. Zorlu Holding, önümüzdeki aylarda Levent 199'a taşınacak. Turgut İlaç ile Merck Sharp & Dohme, Levent 199'da ofis kiraladı...

Odeabank genel müdürlük binasını Levent 199'a taşıyor!

Odeabank, Maslak'taki genel müdürlük binasını Esentepe'de yer alan Levent 199 Plaza'ya taşıyor. Odeabank Zorlu Gayrimenkul imzasını taşıyan Levent 199 Plaza'dan 8 bin 175 metrekare ofis kiraladı...

Levent 199 kiralamalar Haberi

Levent 199 kiralamalar

Zorlu Gayrimenkul tarafından geliştirilen Levent 199 projesinin yüzde 45'inin kiralanması tamamlandı. LEED Gold Sertifikası'na uygun olarak tasarlanan, 42 kat ve 170 metre yüksekliğe sahip çevre dostu Levent 199 ofis projesi, akıllı bina sistemine sahip. Projede helikopter pisti, kiracılara hizmet edecek toplantı salonları, yeme içme üniteleri ile ofis kullanıcılarının ihtiyaçları ' tek bir merkezden karşılanıyor. Levent Büyükdere Caddesi üzerinde inşa edilen Levent 199'da 2014 yılı Haziran ayı itibari ile yaşam başlayacak. 



Posta...