26 / 04 / 2024

Levent 199 ofis

Levent 199 ofis

Avrupa Yakası ofis pazarının en önemli merkezi Levent' te yükselen ve bölgedeki ofis anlayışını ve standartları değiştirecek olan projede, kiracılara yer teslimleri ise devam ediyor...

Levent 199 ofis standartlarını yeniden belirliyor! Yüzde 45'i kiralandı!

Levent 199 ofis standartlarını yeniden belirliyor. Türkiye' nin önde gelen gayrimenkul şirketlerinden Zorlu Gayrimenkul tarafından geliştirilen Levent 199 Ofis projesinin yüzde 45' inin kiralanması tamamlandı.

Levent 199 işini zirveye taşımak isteyenlere!

Zorlu Grubu tarafından hayata geçirilen Levent 199, sunduğu yüksek standartlarla işinizin değerine değer katacak. Proje İstanbul Avrupa Yakası' nın en prestijli semti Levent' te yükseliyor...

Ofislere talebin artması kiraları yükseltti! İşte Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri...

2023 yılında Ofis ve perakende sektörlerinde arzın artan talebin gerisinde kalması, kiraların artmasına neden oldu. En çok iş merkezi ve ofislerin yer aldığı Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri ne kadar oldu?

Levent - Etiler'deki birinci sınıf ofis kiraları yıllık metrekare başına 415 Euro'yu buldu!

İstanbul'daki paylaşımlı ofis alanları, yılın ilk çeyreğinde yüzde 25 büyürken, Levent - Etiler'deki birinci sınıf ofis kiraları yıllık metrekare başına 415 Euro'yu buldu. İşte bölge bölge kira rakamları...

Polat Gayrimenkul'den Levent'e karma rezidans ofis projesi geliyor! Polat Levent Exclusive için düğmeye basıldı

Polat Gayrimenkul, İstanbul’un seçkin semti Levent’te çok özel bir proje olan Polat Levent Exclusive projesini hayata geçiriyor.

İstanbul'da metrekare bazında en pahalı ofis kirası 765 TL ile Levent'te!

İstanbul'da metrekare bazında ofis kiraları açıklandı. Haziran'da İstanbul ofis pazarında genel arz 6,46 milyon metrekare olurken, doluluk da son 10 senenin zirvesinde. Peki İstanbul'da ofis kiraları ne kadar oldu?

İstanbul'daki en yüksek ofis kirası hangi ilçede?

PROPIN tarafından hazırlanan ve 2021 Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarını kapsayan 'İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2021 Üçüncü Çeyrek Raporu' yayınlandı. Rapora göre, İstanbul'da en yüksek kira istenilen yer MİA’da yer alan Levent oldu. 

İstanbul'un en yüksek ofis kirası hangi ilçede?

PROPIN tarafından hazırlanan ve 2021 Nisan, Mayıs ve Haziran aylarını kapsayan "İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2021 İkinci Çeyrek Raporu" yayınlandı. İstanbul Ofis Pazarı'ndan 2021 ikinci çeyrek dönemde en yüksek kira istenilen yer 32 ABD Doları/metrekare/ay ile MİA'da yer alan Levent oldu.

İstanbul'un en pahalı ofis kirası Levent'te!

PROPIN İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 4. Çeyrek 2020 Raporu yayımlandı. Rapora göre; İstanbul'da 2020 dördüncü çeyrek dönemde talep edilen en yüksek kira rakamının 30 ABD Doları/metrekare/ay (yaklaşık 236 TL/metrekare/ay) olduğu belirlendi.

En pahalı ofis kirası bu ilçede!

Cushman & Wakefield Türkiye Pazar Analizleri 2020 Yıl Sonu raporunu yayınladı. Rapora göre, 2020 son çeyrekte kiralama anlaşmaları bir önceki çeyreğe ve yıla göre düşüş eğilimine gösterirken, ofis kiraları metrekare başına 170 ile en yüksek İstanbul Levent'te gerçekleşti.

En pahalı ofis kirası Levent'te!

Cushman - Wakefield tarafından hazırlanan Türkiye’nin 2020 yılı 1. çeyrek ‘Gayrimenkul Pazarı Görünümü Raporu’ yayınlandı. Raporda, ofis, perakende sektörlerinin 2020 verilerine yer verildi...

İstanbul'un en yüksek ofis kirası hangi bölgede?

PROPIN İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2020 1. Çeyrek raporu yayınlandı. Rapora göre, En yüksek kira rakamının MİA’da yer alan Levent ve Zincirlikuyu Esentepe-Gayrettepe bölgelerinde talep edildiği belirtildi...

Synergia Levent Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Synergia Levent Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kurt, Muhammed Nasır İnan ve Synergia Eğitim Danışmanlık Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da en yüksek ofis kirası nerede?

PROPIN İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 4. Çeyrek 2019 Raporu'na göre; MİA’da yer alan Levent, 2019 dördüncü çeyrek dönemde talep edilen en yüksek kira rakamının görüldüğü yer oldu. 2019 ikinci çeyrekte en yüksek rakamı 33 ABD Doları /metrekare /ay olduğu gözlendi...

İstanbul'da en pahalı ofis kirası Levent'te!

PROPIN İstanbul Ofis Pazarı  2019 2. Çeyrek Genel Bakış Raporu'na göre; MİA’da yer alan Levent, 2019 ikinci çeyrek dönemde talep edilen en yüksek kira rakamının görüldüğü bölge oldu. 2019 ikinci çeyrekte en yüksek rakamı 35 ABD Doları /metrekare /ay olarak gözlendi.

Levent 199 ofis Haberi

Levent 199 ofis

ZORLU Gayrimenkul tarafından geliştirilen Levent 199 ofis projesinin yüzde 45'inin kiralanması tamamlandı. İstanbul Avrupa Yakası ofis pazarının en önemli merkezi Levent'te yükselen ve bölgedeki ofis anlayışını ve standartları değiştirecek olan projede, kiracılara yer teslimleri ise devam ediyor. 2014 yılı Haziran ayı itibari ile yasamın başlayacağı Levent 199'da ofis kiralamaları, proje danışmanları JLL ve DTZ firmaları aracılığı ile devam ediyor. 


Star...