25 / 04 / 2024

maçka silahhanesi ne zaman yapıldı

maçka silahhanesi ne zaman yapıldı

15 Mart 1932 tarihli Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan ilanda Maçka'da satılacak kıymetli arsaların ihale yoluyla satılacağı duyurulmuş. İlanda satılacak arsaların bulunduğu yerin krokisi de çizilmiş.

Rusya’nın gaz ambargosu üzerine AB yüzünü başka yöne çevirdi! İki ülkeyle anlaşma

Savaş nedeniyle AB ile Rusya arasında yaşanan gerilim tırmanıyor. Rusya’nın Avrupa’ya uygulamakla tehdit ettiği gaz ambargosunun ardından AB yüzünü başka yöne çevirdi. İsrail’le doğal gaz anlaşması yapacağını duyuran AB Komisyonu Başkanı Von Der Leyen, gazın Mısır üzerinden sağlanacağını söyledi.

TOKİ Trabzon Maçka 2. Etap 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Trabzon Maçka 2. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Trabzon Maçka 2. Etap 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Trabzon Maçka 2. Etap 2019 ödeme planı nasıl? İşte TOKİ Trabzon Maçka 2. Etap 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

Maçka Parkı için toplanan imza İBB'ye verildi!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri Projesi kapsamında imara açılacak Maçka Parkı için toplanan imzalar İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne verildi.

Maçka Parkı imar planına 2 bin dilekçeyle itiraz!

Maçka Parkı'nı savunmak isteyen vatandaşlar, imar planına karşı topladıkları 2 bin itiraz dilekçesini İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne teslim etti.

Maçka Parkı'na ne yapılıyor?

Maçka Parkı’nda ne yapılıyor? Projenin parka etkisi ne? Vatandaşlar ne istiyor, Şehir Plancıları ne diyor? Proje sahibi İBB ağaçların kesileceği iddiasını nasıl değerlendiriyor? İBB’nin “Kesme değil nakil” dediği ağaçlar için TMMOB Orman Mühendisleri Odası nasıl bir açıklama yapıyor? İşte yanıtları.

Trabzon Maçka'da 2017 inşaat yılı olacak!

2016 yılı son muhtarlar toplantısını gerçekleştiren Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi. Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, 2016 yılında yapılan çalışmaları ve 2017 çalışma programı hakkında bilgiler verdi.

Sur Yapı Kağıthane ne zaman teslim?

240 konut ve 24 mağaza olarak Kağıthane'de hayata geçirilecek olan Sur Yapı Kağıthane projesinin detayları belli oldu. Peki, Sur Yapı Kağıthane ne zaman teslim?

Atiye Residence Kağıthane ne zaman teslim?

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Atiye Residence Kağıthane projesinde daire fiyatları 630 bin TL'den başlayarak değişiyor. Peki Atiye Residence Kağıthane ne zaman teslim?

Ferko Line Kağıthane ne zaman teslim?

İstanbul’un gelişen ticaret merkezi Kağıthane’de konumlandırılan Ferko Line Kağıthane projesi 105 bin metrekare inşaat alanına sahip. Peki Ferko Line Kağıthane ne zaman teslim?

Trabzon Maçka'da 35 milyon TL'lik dönüşüm başlıyor!

Trabzon’un Maçka ilçesinde 35 milyon TL’ye yapılması planlanan Beşyıldız Kentsel Dönüşüm projesi şekilleniyor.

Maçka Mehmet Aktürk Hastanesi otel oluyor!

28 Aralık 2015 tarihinde Maçka Belediyesine devri gerçekleşen Maçka Mehmet Aktürk Hastanesi, gerekli çalışmaların tamamlanmasının ardından otel olarak hizmete girecek.

Maçka'daki HES projelerine vatandaşlardan tepki!

Maçka'da HES'ler ve taş ocakları vatandaşı isyan ettirdi. Yöre sakinleri HES ve taş ocakları nedeniyle derelerde su kalmadığını, balıkların öldüğünü ve patlatılan dinamitler nedeniyle mağdur olduklarını dile getirip yetkililerden yardım istedi.

Trabzon Maçka Belediyesi'nden evsizlere konut!

Maçka Belediyesi başlatılan proje kapsamında evsiz ve maddi durumları iyi olmayan vatandaşlara ev teslimin devam ediyor.

maçka silahhanesi ne zaman yapıldı Haberi

maçka silahhanesi ne zaman yapıldı

Maçka'da satılık kıymetli arsalar


Maçka'da Silahhane karşısında halen aile bahçesi denmekle maruf mahal zirde krokisi gösterildiği veçhile sekiz parçaya ifraz ve peşin para ile satılmak üzere müzayedeye vazedilmiştir. Müzayede alenidir. İhale 7/4/932 tarihne müsadif perşembe güzü saat on altıda icra edilecektir.

Taliplerin ve daha fazla malumat almak istiyenlerin şubemize müracaatleri.


Cumhuriyet Gazetesi 15 Mart 1932


Abdullah Kutalmış...