19 / 03 / 2024

Mahmutlar kötü koku önlemleri

Mahmutlar kötü koku önlemleri

Mahmutlar'da pis kokularıyla ünlü arıtma tesisini inceleyen Mahmutlar Post Gazetesi Sahibi Mesut İlhan, vatandaşların bir ay daha kötü kokuyu teneffüs edeceğini söyledi. İlhan, "Arıtmanın koku giderici makinası yok" dedi.

Diyarbakır'daki tarihi ev restoran kütüphaneye dönüştü!

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki tarihi ev restoran kütüphaneye dönüştürüldü. İşletmeci Erim: "Müşterilere tarihi Diyarbakır evinde kitap okuma fırsatı sunuyoruz" dedi.

Bayraklı'da her mahalleye bir kütüphane!

Her mahalleye bir kütüphane yapmak için çalışan Bayraklı Belediyesi'nin açtığı 11 kütüphaneyi şimdiye kadar 58 bin 486 kişinin ziyaret ettiği bildirildi. 12. kütüphane de yolda...

İzmir kruvaziyer turizmi 2015'e kötü giriş yaptı!

ETİK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler, geçtiğimiz yıl yaklaşık yüzde 31 kayıpla kamuoyunu uzun süre meşgul eden İzmir kruvaziyer turizminin 2015 yılına da kötü bir giriş yaptığını söyledi.

Sivas'taki çocuk oyun kütüphanesine kayak simülatörleri kurulacak!

Sivas'ta yapımı devam eden Çocuk Oyun Kütüphanesine "kayak simülasyon merkezi" kurulacağı bildirildi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, gündeme getirdiği kayak simülasyon merkezinin kurulması için çalışma başlattıklarını belirtti.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne yemekhane ve kütüphane binası yapılacak!

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Merkezi Yemekhane ve Merkezi Kütüphane yapım işi ihaleye çıkıyor. Söz konusu yemekhane ve kütüphane bina yapım işi 750 takvim günü sürecek.

Kötü yönetilen kentleşmenin risklerine gereken önem verilmiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, kötü yönetilen kentleşmenin risklerine gereken önemin verilmesi gerektiğini söyledi. Topbaş, "Kentlerin Geleceği: Kentsel Sorunlara Bütüncül Yaklaşım" adlı toplantısında konuştu.

Edremit Zeytinli'de belediyeye ait bina kütüphane olacak!

Edremit Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı Başkan Saka başkanlığında yapıldı. Zeytinli Mahallesinde bulunan belediyeye ait bir binanın Halk Kütüphanesi şubesi olarak kullanılmak üzere 10 yıllığına Kültür ve Turizm Bakanlığına bedelsiz tahsisine karar v

Gaziantep'te kahvehaneler kütüphane oluyor!

Şehitkamil Belediyesince başlatılan " Kahvehaneden Kıraathaneye Geçiş " projesi kapsamında 90 kahvehaneye kütüphane kurularak, müşterilerin kitap okuyup arkadaşlarıyla sohbet edeceği ortamlar oluşturuldu.

Rusya Sosyal Bilimler Akademik Enstitüsü Kütüphanesi yandı!

Rusya Sosyal Bilimler Akademik Enstitüsü Kütüphanesi yandı. 1 milyonu aşkın tarihi belge ve kitap kül oldu..

Faik Baysal Kütüphanesi açılışa hazırlanıyor!

Estetik görünümü ile dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi Faik Baysal Kütüphanesi’nin açılışa hazırlandığını belirten Aktürk, Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği Faik Baysal Kütüphanemizde çalışmalar tamamlanmak üzere, dedi.

Moody's'ten Rusya'ya kötü haber!

Moody's'ten Rusya'ya not kötü haber var. Moody's'in notunu düşürdüğü şirketlerin arasında Rusya'nın dev petrol şirketi Rosneft, Lukoil, Gazprom Neft, Transneft, doğalgaz devi Gazprom ve devlet demiryolları da yer alıyor.

Mersin Polis Amca Kütüphanesi açıldı!

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nce hayata geçirilen, 'Polis Amca Kütüphanesi 2' projesi kapsamında 6 okulda kütüphane açıldı.

İZBETON kötü mü yönetiliyor?

İZBETON'un özel sektörle rekabet edecekken doğru yönetilemediği için zarar ettiğini aktaran AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan, "Şirketin ne kadar kötü yönetildiğini sık sık değişen yöneticilerinden görüyoruz" dedi

Mahmutlar kötü koku önlemleri Haberi

Mahmutlar kötü koku önlemleri

Mahmutlar'da pis kokularıyla ünlü arıtma tesisini inceleyen Mahmutlar Post Gazetesi Sahibi Mesut İlhan, vatandaşların bir ay daha kötü kokuyu teneffüs edeceğini söyledi. İlhan, "Arıtmanın koku giderici (SCRBBER) makinası yok, bu makina inşaatı ile birlikte 600 bin TL'ye mal oluyormuş. Bakteriler ölse bile bu makina olduğu zaman koku miııumuma inebiliyormuş. Caddelerdeki arıtmaya ait kanalizasyon boruları 8 yıldır hiç temizlenmemiş. Bu boruları temizlenebilmesi için 'Kombine kanal temizleme aracı' gerekmiş, buda sadece bölgede Alanya Belediyesi'nde bulunuyormuş. Arıtmadaki kötü koku arıtmamn kötü işletilmesi ile ilgili değil. Arıtma dışından (()tellerden, sanayiden veya konutlardan) arıtmaya karışan endüstriyel atıktan dolayı kokuları yok eden bakteriler öldüğü için geliyormuş. Şuanda biyolojik sistem düzeltiliyor ve bakteri üremesi yaklaşık bir ay sürecekmiş" dedi. 


Alanya Postası...