26 / 04 / 2024

Malatya Caddesi

Malatya Caddesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, Bahçebaşı (Konak) Mahallesi, Malatya Caddesinde yol yapım, bakım ve de onarım çalışması yapıyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Malatya'da ağır hasar alan binadaki daireler boşaltılıyor!

Malatya merkezindeki Sivas Caddesi'nde yer alan 6 katlı apartmandaki depremzedelerin taşınma masrafları, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor...

Malatya Kavacık Caddesi'nde dönüşüm devam ediyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi sınırlarında bulunan Kavacık Caddesi’nde değişim dönüşüm ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Malatya Tevfik Temelli Caddesi'nde dönüşüm başladı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tevfik Temelli Caddesinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına başladı.

Malatya Barguzu Caddesi değişiyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt ilçe sınırları içinde bulunan 3.6 kilometre uzunluğundaki Barguzu Caddesinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Malatya Mimar Sinan Caddesi yenileniyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mimar Sinan Caddesinde devam eden değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı.

Malatya Yusuf Özal Caddesi dönüşüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Güney Kuşak Yolunun önemli parçalarından biri olan Yusuf Özal Caddesi’nde sürdürdüğü prestij cadde dönüşüm projesine devam ediyor.

Elazığ Belediyesi'nden kiralık 2 işyeri!

Elazığ Belediyesi'ne ait Abdullahpaşa Mahallesi Malatya Caddesi Trafo yanında bulunan kafeterya ve çay bahçesi ile Belediye İş Merkezi teras katında bulunan işyeri, açık artırma usulüyle 5 yıllığına ihale ediliyor.

Malatya Bostanbaşı caddesi yenileniyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Bostanbaşı bölgesinde geçen yıl açtığı Çiftlik Caddesi başta olmak üzere, Bosna Caddesi ve Fatih Caddesi’nde asfaltlama çalışmaları yaptı.

Malatya Eşref Bitlis caddesi tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya’nın doğusunda bulunan Eşref Bitlis Caddesinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarını büyük oranda tamamladı. Yolda son olarak asfaltlama çalışması yapıldı...

Malatya Barguzu caddesi yenileniyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya’nın ulaşım bakımından önemli akslarından biri olan ve hızlı bir şekilde gelişen Barguzu Caddesinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına başladı.

Malatya'daki Eşref Bitlis Caddesi yenileniyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya’nın doğusunda bulunan Eşref Bitlis Caddesinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. 1 kilometrelik bölümde devam eden çalışmaların önemli bölümü tamamlandı.

Sadi Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadi Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrehman Atalay tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Ümraniye, Dumlupınar Mahallesi, Malatya Caddesi'nde kuruldu.

Malatya Caddesi Haberi

Malatya Caddesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından, geçtiğimiz aylarda büyük bir bölümü yeniden düzenlenerek standartlara uygun hale getirilen 10 metre genişliğindeki yol üzerinde asfaltlama çalışmalarına başlandı.


Bahçebaşı Mahallesi’nin yanı sıra Gündüzbey’e de giden alternatif yollardan biri olan Malatya Caddesi’nin kalan 1600 metrelik bölümünde de Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.


Yolda, öncelikle freze makinesiyle eski asfalt kazınıp, zemin tesviyesi yapılarak dolgu ve sıkıştırılmış mıcır serimi tamamlandı. Ardından da Büyükşehir Belediyesi asfalt ekipleri tarafından finişer makinesiyle sıcak asfalt serimine başlanarak, yolun kalan kısmı büyük oranda tamamlandı.


Mahalle Sakinlerinden teşekkür


Malatya Caddesi’nde sürdürülen asfaltlama çalışmalarından memnun olduklarını dile getiren mahalle sakinleri, Mahallelerine Büyükşehir Belediyesi tarafından bugüne kadar yapılan çalışmalardan dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere, emeği geçen...