29 / 03 / 2024

manavgat ticaret odası

manavgat ticaret odası

Aydın, bir çok etkinliğe katılarak ziyaretlerde bulundu. Yetkililerle ilçenin sorunları ve yapılması gerekenler konusunda görüş alış verişinde bulunan Aydın, Ankara’ya hareket etmeden önce eğitim öğretimle ilgili bir dizi incelemelerde bulundu.

MATSO'dan gayrimenkul sektörüne destek!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) 4'üncü Meslek Komitesi Başkanı Murat Çakmak, oda üyelerine ve Manavgat halkına daha iyi hizmet verebilmek amacıyla hukuk servisine emlak sözleşmeleri hazırlattıklarını açıkladı.

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

Ankara Ticaret Odası 100’üncü yılında depremzedelere 100 konut inşa edecek!

Ankara Ticaret Odası (ATO), 100. yıl kutlamalarını iptal ederek, kaynaklarını depremzedelerin kalıcı konut ihtiyacının giderilmesi amacıyla kullanacak. Bu sene kuruluşunun 100. yılı olan ATO, ilk etapta 100 milyon TL'lik kaynakla deprem bölgesinde toplamda 100 kalıcı konut inşa edecek.

İTO ve Bağdat Ticaret Odası Irak'ta müteahhitlik projeleri hayata geçirecek!

İTO ve Bağdat Ticaret Odası'ndan Irak'ın 100 milyar dolarlık müteahhitlik projeleri için iş birliği gerçekleştirecek. Firmalar Irak'ın yeniden imar edilmesinde önemli paya sahip olacak. 

İstanbul Ticaret Odası’na kayıtlı olan birçok esnaf kira desteğinden yararlanamadı!

Beyoğlu Esnaf Dayanışması adına açıklamalarda bulunan Zorbey Çelik, kira desteğinin şartları arasında Esnaf ve Zanaatkarlar Odası’na kayıtlı olma şartı bulunduğunu belirtti.

MATSO yöneticileri kiracılarından 3 ay kira almayacak!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu üyeleri kendi özel mülklerinde bulunan kiracılarından 3 ay kira bedeli almayacağını açıkladı. 

Polatlı Ticaret OSB'de 26.9 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Polatlı Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini 26 milyon 969 bin 500 TL'ye ihale edecek.

Kocaeli Ticaret Odası'ndan konut alacaklara müjde!

Kocaeli Ticaret Odası, inşaat sektörünün canlanması ve vatandaşların uygun şartlarda konut sahibi olabilmesi için taşın altına elini koydu.  Ziraat Bankası ile imzalanan protokole göre KOTO üyesi müteahhit firmaların katkı payıyla vatandaşlar, yüzde 0,98 faizle konut sahibi olabilecek.

Nazilli Ticaret Odası imar barışını anlattı!

Nazilli Ticaret Odası’nın (NTO) ev sahipliğinde Bozdoğan Çayboyu Mahallesinde yapılan sektör toplantısında, mermer sektöründe faaliyet gösteren firmalara imar barışı konusu anlatıldı. 

Antalya'da imar barışı anlatıldı!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliği ile imar barışı toplantısı gerçekleştirildi. 

İzmir'deki ticaret haneler de kentsel dönüşümle yenilenmeli!

Kentsel dönüşümün metropol ilçelerden imalatın civar ilçelere kaydırılması gerektiğini vurgulayan İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "İzmir'deki ticaret haneler de kentsel dönüşümle yenilenmeli" diye açıklama yaptı.

Gaziantep'te yeni OSB ve ticaret merkezlerine ihtiyaç var!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, Gaziantep'te yeni OSB ve ticaret merkezlerine ihtiyaç olduğunu açıkladı.  

Menemen Ticaret Odası'nda emlak danışmalığı kursu!

Menemen Ticaret Odası ve Menemen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile birlikte ortaklaşa gerçekleştirilen Emlak Danışmanlığı Kursu bir aylık eğitimini tamamlandı.

Ankara Ticaret Odası Emlak Vergisi Masası kurdu!

Ankara Ticaret Odası (ATO), “Emlak Vergi Değeri” artışlarına yapılacak itirazlar için “Emlak Vergisi Masası” kurdu.

manavgat ticaret odası Haberi

manavgat ticaret odası

AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Manavgat Ticaret Odası tarafından yaptırılan MATSO Turizm Fakültesi inşaatını, ardından belediye hastanesi inşaatını gezdi.

Manavgat’a eğitim şehri Antalya’nın 6. üniversitesini kurmak için milletvekili arkadaşlarıyla birlikte çaba harcadıklarını belirten Aydın “Mevcut yüksek okulumuza ilaveten Manavgat Ticaret Odamız tarafından inşaatı hızla devam eden ve kısa sürede bitirilmek üzere olan Turizm Fakültesine 2016-2017 öğretim yılında ilk öğrencileri almak istiyoruz. Manavgat Kaymakamımızın girişimleri sonucunda atıl durumdaki Manavgat Belediye Hastanesi inşaatının 2 tane fakülte açılmak üzere Akdeniz Üniversitesine devri konusunda Manavgat belediye Meclisinin Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e yetki vermesiyle yeni bir sürece girmiş bulunmaktayız. Hastane inşaatını hayırseverler ve devlet katkısıyla en kısa sürede bitirerek bu binada açılacak fakültelerle Manavgat üniversitesinin açılmasını sağlayacağız. Bununla da yetinmeyeceğiz. Manavgat Üniversitesini kurduktan sonra asıl...