18 / 04 / 2024

Manisa asfalt çalışmaları

Manisa asfalt çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesi Sazoba - Beyoba Mahallesi arasındaki 8 buçuk kilometrelik yolda sıcak asfalt öncesi temel çalışmasına başladı.

Manisa Sarıgöl'deki asfalt çalışmaları tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl ilçesinde Tırazlar ve Çanakçı yol hattında gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışması tamamlandı ve yol çizgileri çizilerek modern bir hale getirildi.

Manisa Akhisar'ın 3 mahallesinde asfalt çalışması!

İl genelinde asfalt çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın Hamit, Çıtak ve Dağdere Mahallelerini birbirine bağlayan 13 kilometrelik yolda bakım, onarım ve yama çalışması yaptı.

Manisa Kalemoğlu ve Çiçekli’ye asfalt!

İl genelinde asfalt çalışmalarına aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Gördes’e bağlı Kalemoğlu ve Çiçekli Mahalleleri’nin yolunu sıcak asfaltla kaplıyor.

Manisa'da yollar asfaltlanıyor!

Manisa’nın il genelinde asfaltlama çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesinde Arabacıbozköy ile Erdelli Mahallesi arasındaki yaklaşık 11 kilometrelik yolda asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Manisa'da altyapı çalışmaları tam gaz!

Manisa Gördes’te atıksu arıtma tesisine bağlanacak olan altyapı çalışmaları sürüyor. Tesis için MASKİ ilçede 13 bin metre yağmur suyu ve kanalizasyon hattı döşüyor.

Manisa'da 7 kilometrelik yol asfaltlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ilçesi Halkaavlu ve Gökçukur Mahalleleri arasındaki 7 kilometrelik yolda asfalt bakım ve onarım çalışması yaptı. +

Manisa'da 2 buçuk kilometrelik asfalt çalışması başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesi Aşağı Kayapınar ile Yukarı Kayapınar Mahallesi arasındaki 2 buçuk kilometrelik asfalt çalışması yaptı.

Manisa'da 22 kilometrelik yola asfalt!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt yatırımları il genelinde hızla devam ederken, yıllardır bozuk olan yollar asfaltla buluşarak daha güvenli hale geldi.

Manisa'da 80 milyon liralık asfaltlama yapılacak!

Manisa Belediyesi'nin, 2015 yılının başından itibaren il genelinde 80 milyon liralık asfaltlama çalışması yapacağı bildirildi. İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali Erdoğan Bektaş başkanlığında, Şehzadeler Kaymakamlığı toplantı salonunda yapıldı

Antalya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi, alt yapısını tamamladığı Karşıyaka ve Uzunoluk Mahallelerindeki yollarda asfalt çalışmaları hızla sürüyor.

Malatya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Akçadağ ilçesinin en büyük mahallesi olan Doğanlar mahallesinde asfalt çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Kütahya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Kütahya İl Genel Meclisinin kararıyla onaylanan Emet ilçesinin köy yollara bakım, onarım, sıcak asfalt çalışmalarına başlanacak.

İpekyolu Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Van merkez İpekyolu Belediyesi Başkanlığının asfalt çalışmaları Cevdet Paşa Mahallesindeki sokaklarda kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Mersin Erdemli'de asfalt çalışmaları yapılıyor!

Mersin Erdemli Belediyesi, Erdemli Lisesi civarında sıcak asfalt çalışması başlattı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çalışamlarla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Hatay Dörtyol'da asfalt çalışmaları başladı!

Kentin yaya ve araç güvenliğini arttırarak vatandaşlara güvenli yollarda ulaşım yapma imkanı sağlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, çalışmalarını il genelinde sürdürüyor.

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

Manisa Akhisar'da sıcak asfalt çalışmaları başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın Seyirdim Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması öncesinde temel çalışması başlattı.

Rumeli Üniversitesi çevresinde asfalt çalışmaları başladı!

Silivri Belediyesi’nin öğrencilerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Rumeli Üniversitesi çevresinde başlattığı asfalt ve tretuvar çalışmaları devam ediyor.

Manisa Sarıgöl'de dolgu çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile ilçe merkezinde toplamda 3,5 kilometrelik yolda asfalt altı dolgu çalışması başladı. Tırazlar Caddesi’nden başlayan çalışmalar diğer ana caddelere kadar devam edecek.

Kahramanmaraş Afşin'de asfalt çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde olduğu gibi ilçelerde de asfalt çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor.

İskenderun'da asfalt çalışmaları hız kesmiyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Dingil "İskenderun’a yakışan güvenli ve konforlu yollar için ekiplerimiz mesai saati gözetmeden çalışmalarına devam ediyor” dedi.

İskenderun Teknik Üniversitesi'ndeki asfalt çalışmaları tamamlandı!

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, üniversite alanı içerisine yapılan sıcak asfalt çalışmalarından dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür etti

Manisa asfalt çalışmaları Haberi

Manisa asfalt çalışmaları


Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sürdürdüğü asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Sazoba Beyoba Mahallesi arasındaki 8 buçuk kilometrelik yolda sıcak asfalt öncesi temel çalışması yaptı. Yol Şube Müdürü Fevzi Demir de yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Devam eden çalışmayla ilgili bilgi veren Fevzi Demir, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün liderliğinde kentin birçok noktasında asfalt çalışmalarını sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Akhisar’ın ticari hayatını açısından önemli bir yer tutan Sazoba ve Beyoba Mahalleleri arasında çalışma başlattık. Ekiplerimiz iki mahalle arasındaki 8 buçuk kilometrelik yolda sıcak asfalt öncesi temel çalışmasına başladılar. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.



Manisa Büyükşehir...