28 / 03 / 2024

manisa valisi kim

manisa valisi kim

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş kimdir? Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdurrahman Savaş, ne zamandan beri vali olarak görev alıyor? İşte Abdurrahman Savaş...

Manisa'da deprem sonrasında henüz hasar ihbarı yapılmadı!

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, deprem sonrasında henüz hasar ihbarı yapılmasığını belirtti...

Manisa'da 241 ağır hasarlı, 446 adet az hasarlı konut tespit edildi!

Manisa Valisi Ahmet Deniz, 22 Ocak'ta Manisa'da 5.4 büyüklüğünde meydana gelen depremle ilgili açıklamalarda bulundu..

Manisa Demirci OSB tamamlanıyor!

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve beraberindeki heyet Manisa Valisi Ahmet Deniz’i ziyaret ederek ilçede 800 dönümlük alanda kurulacak olan organize sanayi bölgesi hakkında bilgi aktardı.

Manisa'ya yeni sanayi sitesi kazandırılacak!

Yunusemre Belediyesi, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında  Yunusemre Belediyesi Sosyal Konutlar Müdürlüğü’nde bir toplantı gerçekleştirdi. 

Salihli OSB'nin 2. etabında 13 firmaya yer tahsisi yapıldı!

Manisa’nın Salihli ilçesi Organize Sanayi Bölgesi(OSB) Müteşebbis Heyet toplantısı, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında gerçekleştirildi.

Manisa'da 2016'da 3.4 milyar TL'lik proje yürütüldü!

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 2016 yılında 3 milyar 423 milyon liralık 333 kamu yatırımı yürütüldüğünü söyledi. Güvençer, 24'ünün ihale aşamasında olduğunu belirtti.

Manisa Kent Hastanesi 2017'de tamamlanacak!

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Şehzadelerde yapımı süren 558 yataklı Kent Hastanesi inşaatında inceleme yaptı. Manisa Kent Hastanesi 2017'de hizmete açılacak.

Manisa Şehzadeler'in yeni hastanesi Ekim 2017'de bitecek!

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Şehzadeler ilçesinde yapımı devam eden 558 yataklı hastane inşaatında inceleme yaptı. Bektaş, Ekim 2017’de hastane inşaatını bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Manisa Turgutlu'ya Aile Sağlığı Merkezi müjdesi!

Boyacı ustası, 78 yaşındaki hayırsever İlhan Filiz Asılı, Turgutlu'ya kardeşi merhume Sevinç Asılı ile birlikte adının verileceği Aile Sağlığı Merkezi yaptırıyor. Asılı, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ile bu konuda protokol imzaladı.

Manisalı Romanlar Vali'den ev istedi!

Manisa Romanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Avcı, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ı ziyaret ederek, roman vatandaşların ev sahibi olabilmeleri için yardımcı olmasını istedi.

Manisa'daki Romanlar ev sahibi olmak istiyor!

Manisa Romanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Avc, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret ederek roman vatandaşların ev sahibi olabilmeleri için yardımcı olmasını istedi.

Manisa Yunus Emre'de kamulaştırılan alan otoparka döndü!

Manisa'nın merkez Yunus Emre ilçesinin Mutlu mahallesinde dört yıl önce dönemin Manisa Valisi Celalettin Güvenç'in talimatıyla okul yapımı için kamulaştırılan alana okul yapılamayınca boş alan açık otoparka döndü.

Erdoğan Bektaş'tan Gediz Nehri çözümü!

Gediz Havzasındaki kirlilik hakkında konuşan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, “Kirlilik Türkiye’de Gediz tek değil, başka havzalar da var, ama biz Gediz’den sorumluyuz. Biz geldiğimiz günden bu tarafa bir yol haritası koyduk önümüze..." dedi.

manisa valisi kim Haberi

manisa valisi kim

Abdurrahman Savaş kimdir?

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, 1964 yılında Ankara’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ankara’da tamamladı.


1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 1987 yılında Eskişehir Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği görevine başladı. Yabancı dil eğitimi, mesleki eğitim ve yüksek lisans eğitimi için birer yıl süre ile İngiltere’nin Bournemouth ve Manchester şehirlerinde bulundu. İzmir Torbalı ve Kütahya Domaniç İlçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinden sonra 1990 yılından itibaren sırası ile; Mersin-Gülnar, Konya-Güneysınır Kaymakamlıkları, Bitlis Vali Yardımcılığı, Erzurum-Aşkale, Kayseri-Bünyan, Sakarya-Sapanca, Tekirdağ-Marmara Ereğlisi Kaymakamlığı görevlerini yürüttü.


2003 yılında atandığı İçişleri Bakanlığı APK Kurulu Başkanlığı Daire Başkanlığı görevi esnasında insan hakları ve uluslararası kuruluşlarla ilişkiler alanında çalıştı. Bu süre zarfında mesleki diğer konular yanında Avrupa Birliği Uyumu alanında yürütülen insan hakları konulu çalışmalara...