23 / 04 / 2024

Manisada asfaltlama çalışmaları devam ediyor

Manisada asfaltlama çalışmaları devam ediyor

Manisa Belediyesi'nin, 2015 yılının başından itibaren il genelinde 80 milyon liralık asfaltlama çalışması yapacağı bildirildi. İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali Erdoğan Bektaş başkanlığında, Şehzadeler Kaymakamlığı toplantı salonunda yapıldı

Mamak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Mamak’ın altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Mamak Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

Başiskele Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları başladı!

Başiskele ilçesinde Yeşilyurt ve Fatih mahallelerinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

Seydişehir'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi kırsal mahallelerde asfaltlama ve parke taş çalışmalarını hızla devam ettiriyor.

Şanlıurfa'daki yol çalışmaları hız kesmiyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama ve reglaj çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak sürdürüyor.

İskenderun'daki asfaltlama çalışmaları hız kesmiyor!

İskenderun Belediyesi Cadde ve sokaklarda yürüttüğü asfaltlama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Develi Belediyesi kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Develi Belediyesine bağlı ekiplerin alt yapı ve doğalgaz çalışmaları tamamlanan mahalle ve caddelerdeki asfaltlama çalışmaları kışın soğuk havasına rağmen devam ediyor.

Kayseri Gültepe Bulvarı'nda asfaltlama çalışmaları başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin en önemli akslarından olacak olan ve yapımı devam eden Gültepe Bulvarı'nda incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, yolun bir bölümünde yapılan asfaltlama çalışmalarını da yerinde takip etti.

Şanlıurfa Ticaret Merkezi'ndeki yol çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUTİM içindeki alanlarda yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını mesai gözetmeksizin yürüterek esnafın mağduriyetini önledi. Büyükşehir ekiplerinin çalışması esnaftan tam not aldı.

Tekirdağ'da asfaltlama çalışmaları sürüyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Çorlu Belediyesi ekipleri tarafından başlanılan asfalt çalışmaları devam ediyor.

Düzce'de asfalt çalışmaları hız kesmiyor!

Düzce Belediyesi’nin asfaltlama programında yer alan sokaklarından biri olan Nuri Özkasap Sokak’ta altyapı çalışmaları tamamlandı ve asfalta hazır hale getirildi.

Edirne'deki tesislerde asfaltlama çalışmaları başladı!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Katı Atık Düzenleme ve Bertaraf Tesisleri’nde asfaltlama çalışmalarına başladıklarını bildirdi.

Safranbolu'da asfalt çalışmaları devam ediyor!

Karabük’ün Safranbolu ilçe belediyesi şantiye amirliği tarafından asfaltlama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Malatya Akçadağ'da asfaltlama çalışmaları başladı!

Akçadağ’da yol hizmetlerini sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi CAS Uçağı Şehitler anıtı yolu ile Bayramuşağı mahallesinde asfaltlama çalışmaları yaptı.

Manisada asfaltlama çalışmaları devam ediyor Haberi

Manisada asfaltlama çalışmaları devam ediyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin, 2015 yılının başından itibaren il genelinde 80 milyon liralık asfaltlama çalışması yapacağı bildirildi. İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali Erdoğan Bektaş başkanlığında, Şehzadeler Kaymakamlığı toplantı salonunda yapıldı. Toplantıda Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları ve yatırım programı hakkında Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu bir sunum yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, büyükşehir olmanın yapılanma sürecinin sancılarının bütün ilçelerde, hem sağlık hizmetlerinde hem hal hizmetlerinde hem mezarlık, ilaçlama, itfaiye ve yol yapımları noktasında devam ettiğini söyledi. Ergün, "Mevcut Akhisar ve Salihli şantiyelerini, gelir gelmez ihalelerini yapmak suretiyle iyileştirmesini yaparak, mevcut köy yollarında muazzam yama tamirleri yaptık. Şu anda ilgili dairemiz, bütün ilçelerde yolların durumlarını ve Özel İdare'den gelen tecrübeli arkadaşlarımızın tespitleriyle yaklaşık 60-80 milyon TL arası ana arterlerde sıcak asfalt,...