29 / 03 / 2024

Mar Yapı evleri nerede

Mar Yapı evleri nerede

Mar Yapı tarafından hayata geçirilen G-Yoo Inspired by Starck projesinin satış süreci başladı. Proje 721 adet konuttan meydana geliyor. Peki G - Yoo Evleri nerede?

Mar Yapı Yaza Merhaba Partisi 16 Haziran'da!

Mükemmeli hedefleyen bir anlayışla imza attığı öncü gayrimenkul projeleriyle adından söz ettiren Mar Yapı bu yılki yaza merhaba partisini 16 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yanık tarafından kuruldu.

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Mar Yapı, Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı!

Projeleriyle Basın Ekspres Yolu’nu cazibe merkezi haline getiren Mar Yapı, Cinemaximum salonlarının ‘G’ sırasından bilet alanlar arasında yaptığı çekilişle 1 kişiye çift kişilik Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı. 

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim!

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve işyerlerinden oluşacak projede 1+0'dan 2+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Mar Yapı Dubai ve Bodrum tatili kazananları belli oldu!

Mar Yapı’nın Dubai ve Bodrum tatili ödüllü sinema kampanyasının kazananları, yapılan çekilişle belirlendi...

Mar Yapı'dan Sefaköy Oerlikon projesi geliyor! Yeni proje!

Mar Yapı, Sefaköy Oerlikon projesi için kolları sıvadı. 52 milyon 207 bin 344 TL'ye mal olacak proje 34 ayda tamamlanacak..

G Hub Mar Yapı nerede?

1+0, 1+1 ve 2+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen G Hub Mar Yapı projesinde ön talep toplanıyor. Peki G Hub Mar Yapı nerede?

Mar Yapı G Hub satış ofisi!

G Hub projesi Mar Yapı tarafından İstanbul Sefaköy'de hayata geçirilecek. Ön talep toplanan projede satış ofisi kuruldu.

Mar Yapı G Hub projesinin satış ofisi kuruldu!

Mar Yapı'nın İstanbul Sefaköy'de inşa edeceği G Hub projesinin satış ofisi kuruldu .Projede ön talepler toplanıyor..

Mar Yapı İzmir'deki yeni projesi için düğmeye bastı!

İstanbul’da oluşturduğu ‘G’ konseptini İzmirlilerle tanıştıracak olan Mar Yapı, 2018 yılında İzmir’e yakışır bir “G” projesine imza atıyor..

Mar Yapı sinema kampanyası 2018!

Mar Yapı, sinema kampanyasını tanıttı. Arif V 216 filminden sinema bileti alana Şanghay, Dubai ve Bodrum'da çift kişilik tatil hediye edecek. 

Antalya Sur Yapı Evleri fiyatları 2018!

Antalya Sur Yapı Evleri fiyatları 2018 kapsamında projede fiyatlar 107 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar değişen konut seçenekleri bulunuyor...

Mar Yapı evleri nerede Haberi

Mar Yapı evleri nerede

G - Yoo Evleri nerede sorusunu yanıtlamadan önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. 2 blok halinde yükselen G-Yoo projesinde metrekare birim fiyatları 4 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlanan G - Yoo projesi 200 milyon yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Proje 17 bin 226 metrekare arsa, 95 bin inşaat alanına sahip. 


Basın Ekspress yolu üzerinde yer alan G-Yoo Inspired by Starck projesinde dairelerin alanları 47 metrekare ile 113 metrekare arasında değişiyor. Projede daireler gün ışığını daha fazla alabilmesi açısından üçgen şeklinde tasarlandı. Projede kuzey cepheye bakan daire ise bulunmuyor. 


G - Yoo Evleri nerede?

G - Yoo Evleri İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar İlçesi'nde yer alan Güneşli bölgesinde hayata geçiriliyor. 


G-Yoo Evleri iletişim

Tel:...