29 / 03 / 2024

Maslak Oto Galeri ne zaman kuruldu

Maslak Oto Galeri ne zaman kuruldu

1956 yılında İstanbul Oto Sanatkarları Derneği tarafından Maslak'ta, 52 dönüm arazi üzerinde Oto Sergi Sarayı inşa edilecekmiş. Yaklaşık olarak 6 - 7 milyon liraya mal olacak olan saray, 200 dükkanı içinde barındıracakmış.

Giresun Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Giresun Belediye Başkanlığı, Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihalesi 19 Eylül'de yapılacak.

Öz Aksoy Galeri Oto İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksoy Galeri Oto İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Bahattin Aksoy tarafından kuruldu.

Turhal Belediyesi kat karşılığı oto galeri ve sanayi dükkanları inşa ettirecek!

Tokat İli Turhal Belediye Başkanlığı, Tokat Turhal'da kat karşılığı oto galeri ve sanayi dükkanları inşa ettirecek. İhale 30 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Arsam İnşaatçılık Gayrimenkul Oto Galeri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsam İnşaatçılık Gayrimenkul Oto Galeri Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Aydın tarafından kuruldu.

Kıvanç Tatlıtuğ Maslak Oto Sanayi Sitesi'nde tamirhane açtı! 

Kıvanç Tatlıtuğ, Maslak Oto Sanayi Sitesi’nde tamirhane açtı. Tatlıtuğ, açtığı tamirhanede otomobil modifiye ediyor...

Apartman altında oto galeri dönemi 1 Eylül'de sona eriyor!

Yeni yönetmeliğe göre, 1 Eylül’den itibaren apartman altı galerilerde oto satışına izin verilmeyecek. MASFED Başkanı Aydın Erkoç, “ikinci el”e düzen geleceğini kaydetti...

Apartman altlarına oto galeri açılamayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, iş yeri açma ve çalışma ruhsatlarına ilişkin yapılan düzenleme kapsamında, apartman altlarına oto galeri açılmasının önü kapatıldı...

Maslak Oto Sanayi arsasına gökdelen geliyor!

Sarıyer Maslak’ta oto tamir atölyelerinin yer aldığı yaklaşık 7 dönümlük araziye gökdelen dikiliyor. 120 metrelik gökdelenin inşa edileceği parselde 37 yıldır içinde oto tamir atölyelerinin de bulunduğu 4 blok iş yeri vardı...

Garanti Oto Ekspertiz İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Garanti Oto Ekspertiz İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maslak Şubesi kuruldu.Şirketin sermayesi ise 10 bin TL.

Maslak'taki Atatürk Oto Sanayi Sitesi yeni yer için Silivri’yi seçti!

Maslak’taki Atatürk Oto Sanayi Sitesi yeni yer için Silivri’yi seçti. 1 milyar 250 milyona mal olacak olan projede, Silivri Belediyesi ile MASKOOP karşı karşıya kaldı!

Ankara Emek mahallesindeki 5 oto galeri mühürlendi!

Akyurt'ta kurulan OTONOMİ’ye taşınmaları için Ankara Büyükşehir Belediye Meclis kararının tebliğ edildiği oto galerileriyle ilgili çalışmalar sürüyor. Emek Mahallesi’nde ruhsatsız çalıştığı tespit edilen 5 galeri daha mühürlendi.

Ünye cazibe merkezi olacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye ilçesinde şehirlerarası otobüs terminali, 2. el oto galeri, Fevzi Çakmak Mahallesi Sosyal Alan Projesi, Ünye Çamlık, Ünye Çınarsuyu ve Kadılar Yokuşu’nda incelemelerde bulundu.

İstanbul Park Oto Pazarı açıldı!

Pistin otoparkında İstanbul Park Oto Pazarı’nı (İPOP) devreye aldıklarını anlatan Vural Ak, “Yaklaşık 70 dönümlük arsada 53 galeri dükkan açtı.

Maslak Oto Galeri ne zaman kuruldu Haberi

Maslak Oto Galeri ne zaman kuruldu



Oto Sergi Sarayı: İstanbul Oto Sanatkarları Derneği'nin Maslak yolunda 52.000 metrekare arazi üzerinde yaptıracağı sitenin inşaatı önümüzdeki iki ay içinde başlayacaktır. Takriben 6-7 milyon liraya inşa edilecek olan bu site tamamlandıktan sonra yukarıdaki resimde görüldüğü şekilde 200'den fazla dükkanı bir oto sergi sarayını havi olacaktır.


Hürriyet Gazetesi 22 Mayıs 1956



Abdullah Kutalmış...