29 / 03 / 2024

maslak oto pazarı

maslak oto pazarı

1956 yılında İstanbul Oto Sanatkarları Derneği tarafından Maslak'ta, 52 dönüm arazi üzerinde Oto Sergi Sarayı inşa edilecekmiş. Yaklaşık olarak 6 - 7 milyon liraya mal olacak olan saray, 200 dükkanı içinde barındıracakmış.

Geçen yıl en çok binek araçta Volkswagen ticaride ise Doblo tercih edildi...

Geçen sene ikinci el çevrim içi oto pazarı satışlarda ilk 3'te bulunan markaların ikisi yerli üretim yapan markalardan olduğu kaydedildi. Buna göre, Türk tüketicisinin hafif ticaride ilk tercihi Doblo oldu. İşte haberin detayları...

Yılbaşından sonra araç piyasasında durum nasıl olacak? Fiyatlar artacak mı?

Türkiye'nin otomobil pazarında son dönemde dikkat çekici bir gelişme yaşanıyor. Sıfır ve ikinci el araç fiyatlarında önemli düşüşler gözlenirken, bu trend Bursa'da açık oto pazarını hareketlendirdi. Araç piyasası gündeminde araçların yılbaşından sonra artacağı konuşuluyor.

İkinci el online oto pazarı hareketlendi! İlana çıkan her 10 araçtan 3 tanesi satıldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye 2. el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Ağustos'ta geçen senenin aynı ayına göre yaklaşık olarak yüzde 1 artış göstererek, 125 bin 935 adet şeklinde oldu.

İkinci el otoda en çok hangi araçlar satılıyor? İşte ikinci el otomobil raporu!

Arabam.com ikinci el oto pazarını araştırdı. Haziran ayı verilerini paylaşan ikinci el otomobil platformu arabam.com, satılık ilanı verilen otomobilleri motor gücü, modeli, yılı ve diğer özelliklerine göre inceledi.

İkinci el online oto pazarında satışlar yüzde 9 arttı: 1 milyon 4 bin 721 araç satıldı! 

Haziran'da online mecralarda 298 bin 4 kurumsal ilan verildi. Bu senenin ilk altı aylık döneminde satışlar, 1 milyon 4 bin 721 şeklinde kaydedildi. 

2. el online oto pazarında Nisan ayında satışlar yüzde 10 azaldı!

Indicata'nın ikinci el online pazar raporundan derlenen bilgilere göre, Türkiye 2. el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Nisan ayında geçen senenin aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 10 azaldı ve 172 bin 450 adet şeklinde oldu.

İkinci el oto pazarında yeni yıl öncesi hareketlilik yaşanıyor!

Matrah düzenlenmesiyle kısa bir süre durgunluk yaşayan ikinci el otomobil piyasasında 2023 yılı öncesi hareketlilik yaşanıyor. MASFED Genel Başkanı Aydın Erkoç, satışlarda belirgin bir hareketlilik olduğunu söyledi.

Araç alacaklar dikkat! Fiyatları duyanlar şok oldu. İkinci el otoda kriz çanları çalmaya başladı

Asgari ücret zammı açıklaması yapılacağı şu günlerde ikinci el oto pazarında hareketlilik başladı. 2023 yılına girmeden araçlarını yenilemek isteyen araç sahipleri, oto pazarlarındaki karşıklaştıkları fiyatlarla adeta şoka uğradı. 

Otomobil piyasasında deprem! Arabalarda fiyatlar düştü mü yoksa arttı mı? 15 Eylül telaşı başladı

Rami Açık Oto Pazarı hafta sonu olmasına rağmen bu hafta boş kaldı. Gelenler fiyatları yüksek oldukça bulurken, satışlarda düşüş olduğunu ifade ettiler. Oto galericilerini ise 15 Eylül telaşı şimdiden sardı.

İkinci el oto pazarında fiyatlar ne durumda! İşte en çok satan modeller ve fiyatları...

Son bir kaç gündür otomobil piyasasıyla ilgili gündem oldukça yoğun bir hal aldı.

2.el online oto pazarında 1,6 milyon araç satışı gerçekleşti!

Türkiye ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında geçen yıl satışlar 1 milyon 652 bin 710 olurken, ikinci el araç fiyatları ortalama yüzde 63 arttı.

2. el online otomobil pazarında satışlar ve fiyatlar arttı!

2. el online oto pazarında satışlar da fiyatlar da arttı. Türkiye ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 11 yükselirken, araç fiyatları yaklaşık yüzde 35 arttı.

Kıvanç Tatlıtuğ Maslak Oto Sanayi Sitesi'nde tamirhane açtı! 

Kıvanç Tatlıtuğ, Maslak Oto Sanayi Sitesi’nde tamirhane açtı. Tatlıtuğ, açtığı tamirhanede otomobil modifiye ediyor...

maslak oto pazarı Haberi

maslak oto pazarı



Oto Sergi Sarayı: İstanbul Oto Sanatkarları Derneği'nin Maslak yolunda 52.000 metrekare arazi üzerinde yaptıracağı sitenin inşaatı önümüzdeki iki ay içinde başlayacaktır. Takriben 6-7 milyon liraya inşa edilecek olan bu site tamamlandıktan sonra yukarıdaki resimde görüldüğü şekilde 200'den fazla dükkanı bir oto sergi sarayını havi olacaktır.


Hürriyet Gazetesi 22 Mayıs 1956



Abdullah Kutalmış...