19 / 04 / 2024

Maslak oto sanayi ne zaman kuruldu

Maslak oto sanayi ne zaman kuruldu

1956 yılında İstanbul Oto Sanatkarları Derneği tarafından Maslak'ta, 52 dönüm arazi üzerinde Oto Sergi Sarayı inşa edilecekmiş. Yaklaşık olarak 6 - 7 milyon liraya mal olacak olan saray, 200 dükkanı içinde barındıracakmış.

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da TRinvest tarafından inşa edilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki, Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi satışta! Yarısı peşin ödemelerde sıfır faiz 12 vade fırsatı!

TRinvest tarafından Ankara'da hayata geçirilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Proje 46 dönümlük arsa üzerinde hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Dehey İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dehey İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Akdeniz tarafından kuruldu.

Carisma Metal Proje İnşaat Reklam Kimya Elektrik Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carisma Metal Proje İnşaat Reklam Kimya Elektrik Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Cingöz tarafından kuruldu.

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfettin Çinal tarafından kuruldu.

Knn Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Oto Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Knn Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Oto Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Babahan tarafından kuruldu.

Surmed İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Surmed İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Atik Tikre ve Mehmet Fırat Zaman ortaklığında kuruldu.

Kıoto Mühendislik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kıoto Mühendislik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli iel Yücel Senkir ve Hüseyin Tevke ortaklığında kuruldu.

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirfet Kartal tarafından kuruldu.

Fma Oto Ekspertiz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fma Oto Ekspertiz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Yılmaz ve Ferdi Çoban ortaklığında kuruldu.

Kaymazlar Hafriyat İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaymazlar Hafriyat İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Kaymaz tarafından kuruldu.

Atarlar Oto Ekspertiz Oto Yıkama Ve Otopark Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atarlar Oto Ekspertiz Oto Yıkama Ve Otopark Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Atar tarafından kuruldu.

Semizler İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semizler İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Semiz tarafından kuruldu.

Maslak oto sanayi ne zaman kuruldu Haberi

Maslak oto sanayi ne zaman kuruldu



Oto Sergi Sarayı: İstanbul Oto Sanatkarları Derneği'nin Maslak yolunda 52.000 metrekare arazi üzerinde yaptıracağı sitenin inşaatı önümüzdeki iki ay içinde başlayacaktır. Takriben 6-7 milyon liraya inşa edilecek olan bu site tamamlandıktan sonra yukarıdaki resimde görüldüğü şekilde 200'den fazla dükkanı bir oto sergi sarayını havi olacaktır.


Hürriyet Gazetesi 22 Mayıs 1956



Abdullah Kutalmış...