28 / 03 / 2024

Meas Dizayn adres

Meas Dizayn adres

Meas Dizayn Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Merve Ertürk tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de Kağıthane, Merkez Mahallesi, Şehit Barbaros Yalçın Sokak'ta kuruldu.

Mina Towers Fikirtepe adres bilgileri!

24 katlı altı blok şeklinde dizayn edilen Mina Towers Fikirtepe projesi 1.500 daire ve 95 ticari üniteden meydana geliyor. Mina Towers Fikirtepe adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Topuzlar Yapı Mavera Ahsen adres bilgileri!

Topuzlar Yapı imzası taşıyan Mavera Ahsen projesi aile konseptinde dizayn edildi. 6 katlı 2 blok şeklinde yükselen Mavera Ahsen projesinde 169 konut ve 3 ticari alan bulunuyor. İşte Topuzlar Yapı Mavera Ahsen adres bilgileri...

Balkon İstanbul 2 adres!

Mak Group tarafından hayata geçirilen projede toplamda 180 adet daire dizayn edildi. Balkon İstanbul 2 adres bilgileri haberimizde bulunuyor.

Veb Tower adres!

Veb Tower projesi 122 metre yükseklikte dizayn ediliyor. Veb Tower adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Bizimtepe Aydos satış ofisi adres!

Dairelerin 124 - 191 metrekare büyüklükte dizayn edildiği Bizimtepe Aydos Residence'de fiyatlar 438 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Bizimtepe Aydos satış ofisi adres bilgileri...

Marina Ankara Oran adres bilgileri!

Toplam 2 bin adet daireden meydana gelen projede daireler 1+1'den 7,5+1'e kadar değişerek dizayn edildi. Marina Ankara Oran adres bilgileri kapsamında Ankara Çankaya - Oran'da inşa ediliyor.

Bursa Prestij Elit adres!

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanan projede daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Bursa Prestij Elit adres bilgileri kapsamında proje Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor.

Cordella Tuzla Evleri adres bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje Kayıhan Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Cordella Tuzla Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor.

Ataşehir Canan Business Evleri adres bilgileri!

Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından hayata geçirilen Canan Business Evleri daire seçenekleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.İşte Ataşehir Canan Business Evleri adres bilgileri...

Gülpark Suits Küçükçekmece adres!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Gülpark Suits Küçükçekmece adres bilgileri kapsamında TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Solemar Adabükü Villaları adres!

Ev tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği proje toplam 50 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Solemar Adabükü Villaları adres bilgileri kapsamında Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde yükseliyor.

Gölbaşı İncek Loft Rezidans adres bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1 'den 4+1' e kadar farklılık göstererek dizayn edildiği proje toplam 1.199 adet daireden meydana geliyor. Gölbaşı İncek Loft Rezidans adres bilgileri kapsamında Ankara Gölbaşı İncek bölgesinde hayata geçiriliyor.

Kasaba 3.Etap Evleri adres bilgileri!

Villa tiplerinin 4+1 ve 6+1 olarak dizayn eidldiği projede teslimler 2017 yılı içerisinde yapılması planlandı. Kasaba 3.Etap Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Çekmeköy - Ömerli'de hayata geçiriliyor.

Meas Dizayn adres Haberi

Meas Dizayn adres

Meas Dizayn Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Merve Ertürk tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de kuruldu. 


Meas Dizayn Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü mimarlık projelerin yapılması ve yaptırılması, projelerinin tasdikinin yapılması ve yaptırılması, yapılmış bulunan projenin tadilat ve değişikliğinin yapılması ve yaptırılması, yurt içinde ve yurt dışında her türlü otel, motel, okul, banka, hastane, otogar, benzinlik, iş merkezi, plaza, konut ve diğer her türlü resmi ve özel yapı tasarımlarının yapılması, projelendirilmesi, onaylattırılması ve bu proje ve planların kontrolü ve kontrollüğünün yapılması ve yaptırılması. 2- Her türlü bina, otel, büro, tesis ve yapıların mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak,...