26 / 04 / 2024

Meas Dizayn iletişim

Meas Dizayn iletişim

Meas Dizayn Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Merve Ertürk tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de Kağıthane, Merkez Mahallesi, Şehit Barbaros Yalçın Sokak'ta kuruldu.

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Akzirve İnşaat Ambarlar iletişim!

Karma proje olarak dizayn edilen Akzirve İnşaat Ambarlar projesi 1850 konuttan meydana gelecek. Projenin yapımına 2017 yılı Kasım ayında başlanacak. İşte Akzirve İnşaat Ambarlar iletişim bilgileri

Cubes Ankara Nuhoğlu iletişim!

Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY işbirliğiyle hayata geçirilen Cubes Ankara projesi Ankara Çukurmabar'da karma konseptte dizayn edildi. Cubes Ankara Nuhoğlu iletişim için telefon numarası 444 22 87.

İzmir MyWay Wins Blue iletişim!

İzmir MyWay Wins Blue iletişim için 444 69 33 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği proje İzmir Çiğli'de inşa edilecek.

Kale Grubu Daire Kartal iletişim!

Kale Grubu Daire Kartal iletişim için 0212 371 52 53 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Rezidans konseptinde dizayn edilen proje 28 katlı tek blok halinde yükselecek.

Adım İstanbul iletişim bilgileri!

Adım İstanbul iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi. Dairelerin 2+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildiği proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası taşıyor.

Ayaş Talya Thermal Resort iletişim!

Toplamda 957 daireden meydana gelen Talya Thermal Resort'ta ömür boyu devremülk tapuları hemen teslim ediliyor. 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen Talya Thermal Resort iletişim bilgileri şöyle:

Dap Adam Kule satış ofisi iletişim!

Dap Adam Kule satış ofisi iletişim için 444 93 27 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Maltepe'de inşa edilen projede daireler 1+0 ve 1+1 şeklinde dizayn edildi.

Dolapdere Elysium Soul satış ofisi iletişim!

Dolapdere Elysium Soul satış ofisi iletişim için 444 5 350 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği proje Ofton İnşaat imzası ile yükseliyor.

Pelican Hill Ihlamur Evleri iletişim!

Dairelerin 4+1, 5+1 ve 6+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de yükseliyor. Pelican Hill Ihlamur Evleri iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0530 327 05 18 olarak belirlendi.

Başakşehir Nidapark satış ofisi iletişim!

Başakşehir Nidapark satış ofisi iletişim numarası 444 4 846 olarak belirlendi. Dairelerin minimum 58,78 metrekare büyüklükte dizayn edildiği proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.

Topkapı Beyaz Park satış ofisi iletişim!

Topkapı Beyaz Park satış ofisi iletişim için 481 24 24 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin minimum 70 metrekare büyüklükte dizayn edildiği proje 15 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Bosspoint Esenyurt iletişim!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje Boskan İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Bosspoint Esenyurt iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 999 11 81 olarak belirlendi.

Meas Dizayn iletişim Haberi

Meas Dizayn iletişim

Meas Dizayn Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Merve Ertürk tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de kuruldu. 


Meas Dizayn Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü mimarlık projelerin yapılması ve yaptırılması, projelerinin tasdikinin yapılması ve yaptırılması, yapılmış bulunan projenin tadilat ve değişikliğinin yapılması ve yaptırılması, yurt içinde ve yurt dışında her türlü otel, motel, okul, banka, hastane, otogar, benzinlik, iş merkezi, plaza, konut ve diğer her türlü resmi ve özel yapı tasarımlarının yapılması, projelendirilmesi, onaylattırılması ve bu proje ve planların kontrolü ve kontrollüğünün yapılması ve yaptırılması. 2- Her türlü bina, otel, büro, tesis ve yapıların mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak,...