25 / 04 / 2024

Meas Dizayn

Meas Dizayn

Meas Dizayn Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Merve Ertürk tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de Kağıthane, Merkez Mahallesi, Şehit Barbaros Yalçın Sokak'ta kuruldu.

Haliç Dizayn Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haliç Dizayn Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye ile bugün Güngören'de Hikmek Özçaycı imzasıyla kuruldu.

Mş Dizayn İskele Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mş Dizayn İskele Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Selim Aksoy ve Şahin Günay imzasıyla kuruldu.

Standart Dizayn Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Standart Dizayn Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün İlhami Baş imzasıyla kuruldu.

İnfo Vıp Dizayn Yapı Mimari Tasarım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnfo Vıp Dizayn Yapı Mimari Tasarım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 sermaye ile bugün İbrahim Şengül, Remzi Bilir ve Seyed Amiralı Asbaghi imzasıyla Eyüp'te kuruldu.

Pak Dizayn Restorasyon Proje Uygulama Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pak Dizayn Restorasyon Proje Uygulama Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Serkan Kılıç imzasıyla kuruldu.

Bünyamin Önel: Kentler engellilere uygun dizayn edilmeli!

Mezitli İlçesi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Bünyamin Önel, engellilerin kimseye muhtaç olmadan yaşamlarını sürdürebilmeleri için yolların, kaldırımların, binaların, toplu taşıma araçlarının uygun şekilde dizayn edilmesi gerektiğini söyledi.

Ts Art Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ts Art Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Tamer Sünbül imzasıyla kuruldu.

Bsn Dizayn Mobilya Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bsn Dizayn Mobilya Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Nazmi Okuducu, Rıfat Can Demircioğlu ve Muhammed Şaban Sert imzasıyla kuruldu.

Onaş Dizayn Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Onaş Dizayn Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Orhan Atış tarafından 200 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de kuruldu.

Fırst Mıddle East İnşaat Ve Grafik Dizayn Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst Mıddle East İnşaat Ve Grafik Dizayn Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ahmad Esha ve Abdulghaleb Chalab Cham ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te kuruldu.

Aven Dizayn Dış Ticaret İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aven Dizayn Dış Ticaret İnşaat Anonim Şirketi, Ahmet Faruk Gökçen Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 60 bin TL sermaye ile 8 Ağustos'ta Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi'nde kuruldu.

Statik Dizayn Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Statik Dizayn Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Turutoğlu ve Erhan Mollaoğlu ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 4 Ağustos'ta Kadıköy'de kuruldu.

B2B Dizayn İnşaat Uygulama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B2B Dizayn İnşaat Uygulama Ticaret Limited Şirketi, Barlas Nas tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Kadıköy, Acıbadem Mahallesi'nde kuruldu.

Meas Dizayn Haberi

Meas Dizayn

Meas Dizayn Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Merve Ertürk tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de kuruldu. 


Meas Dizayn Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü mimarlık projelerin yapılması ve yaptırılması, projelerinin tasdikinin yapılması ve yaptırılması, yapılmış bulunan projenin tadilat ve değişikliğinin yapılması ve yaptırılması, yurt içinde ve yurt dışında her türlü otel, motel, okul, banka, hastane, otogar, benzinlik, iş merkezi, plaza, konut ve diğer her türlü resmi ve özel yapı tasarımlarının yapılması, projelendirilmesi, onaylattırılması ve bu proje ve planların kontrolü ve kontrollüğünün yapılması ve yaptırılması. 2- Her türlü bina, otel, büro, tesis ve yapıların mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak,...