29 / 03 / 2024

Mehmet Çelik özgeçmiş

Mehmet Çelik özgeçmiş

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çelik kimdir? Mehmet Çelik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çelik 'in biyografisi..

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Mehmet Arpacı nereden mezundur? Mehmet Arpacı evli mi?

Mehmet Arpacı kimdir? Mehmet Arpacı’nın mesleği nedir? Mehmet Arpacı nereden mezundur? İşte detaylar!

Perga İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Perga İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çelik tarafından kuruldu.

Çelik betonarme evler sağlam mı? Beton ev mi pahalı çelik ev mi?

Çelik evler tıpkı, betonarme evler gibi son dönemde sıkça kullanılmaya başladı. Bu yüzden de çelik evlerin özelliklerine dair pek çok soru sorulmaktadır. İşte detaylar!

Arçelik 570431 MI No Frost Buzdolabı 11.198 TL! Özellikleri neler? 7 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik’in piyasaya sürdüğü 570431 MI No Frost Buzdolabı kalitesi ve tarzıyla dikkat çekiyor. Peki, Arçelik 570431 MI No Frost Buzdolabı kaç TL, teknik özellikleri neler? İşte detaylar...

Çelik ev mi prefabrik ev mi?

Çelik ev mi prefabrik ev arasında karar vermeyen kişiler, iki türün farklılıklarını ve faydalarını araştırmaya başladı. İşte merak edilen detaylar!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati görevden alınacak iddiası! Yerine Mehmet Şimşek mi gelecek?

Türkiye'de 2020 yılında Berat Albayrak'ın istifa etmesiyle başlayan Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda yaşanan görev değişimlerinin son halkası Nureddin Nebati oldu. Nebati'nin 3 Aralık'ta getirildiği görevden alınacağı yerine Mehmet Şimşek'in geleceği iddia edildi.

Este İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Este İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çelik tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

By Çelik Plan Yapı İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu! 

By Çelik Plan Yapı İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çelik tarafından kuruldu.

Üstünçelik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünçelik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çelik tarafından kuruldu.

Yarbasan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yarbasan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Yarbasan ve Mehmet Çelik Yarbasan ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektöründen koronadan ilk vefat!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik'in kardeşi, EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik'in amcasının oğlu Mehmet Çelik hayatını kaybetti. Merhum Çelik'in koronavirüs salgını nedeniyle vefat ettiği öğrenildi.

Mehmet Çelik özgeçmiş Haberi

Mehmet Çelik özgeçmiş

Mehmet Çelik kimdir?

Mehmet Çelik,  1964 yılında Alaca’da doğan Mehmet Çelik, 1990 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olmuştur. 


1980-1982 yılları arasında Çelikler Dış Ticaret’te Yönetim Kurulu Üyesi, 1987-1996 yılları arasında Sim Halı’nın Kurucu Ortağı, 1996-1998 yılları arasında Kentsel Hizmetler’in Kurucu Ortağı, 1999-2001 yılları arasında Ege Hobi’de Yönetim Kurulu Üyesi, 2001-2004 yılları arasında Sinpaş Yapı Taş Tesisleri’nin Tesis Yönetimi görevlerinde bulunmuştur. 


Mehmet Çelik, Mayıs 2008’den bu yana Sinpaş GYO’da Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini...