25 / 04 / 2024

Mehmet Çelik sinpaş

Mehmet Çelik sinpaş

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik'in kardeşi, EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik'in amcasının oğlu Mehmet Çelik hayatını kaybetti. Merhum Çelik'in koronavirüs salgını nedeniyle vefat ettiği öğrenildi.

Mehmet Çelik kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çelik kimdir? Mehmet Çelik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çelik 'in biyografisi..

Perga İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Perga İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çelik tarafından kuruldu.

Kızılbük GYO halka arz ediliyor!

Kızılbük GYO'nun halka arz toplantısı gerçekleştirildi. Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, toplantıda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Çelik, Sinpaş Kızılbük Devremülk projesine ilişkin de konuştu...

Este İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Este İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çelik tarafından kuruldu.

By Çelik Plan Yapı İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu! 

By Çelik Plan Yapı İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çelik tarafından kuruldu.

Üstünçelik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünçelik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çelik tarafından kuruldu.

Yarbasan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yarbasan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Yarbasan ve Mehmet Çelik Yarbasan ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektöründen koronadan ilk vefat!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik'in kardeşi, EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik'in amcasının oğlu Mehmet Çelik hayatını kaybetti. Merhum Çelik'in koronavirüs salgını nedeniyle vefat ettiği öğrenildi.

Mehmet Çelik kimdir? 

Sinpaş GYO’nun Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çelik kimdir? Mehmet Çelik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Çelik'in biyografisi...

Sinpaş GYO konut fiyatlarını sabitledi!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, ''Sinpaş olarak artan maliyetler ve giderler sebebiyle fiyatlarda güncelleme yapmak yerine fiyatları sabitledik'' dedi. 

Gaziantepli inşaat mühendislerinden öğrencilere kitap!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi, sosyal ve kültürel sorumluluk projeleri kapsamında Şehit Polis Mehmet Çelik İlkokulu öğrencilerine kitap hediye etti.

Mehmet Özçelik: Dönüşümün temelinde insan var!

TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, dönüşümde insanı odağa alan bir yaklaşımın benimsendiğini aktardı.

Seliz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seliz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çelik tarafından kuruldu. 

Mehmet Özçelik: Emlak ve inşaat sektörü her geçen gün büyüyor!

Yabancı yatırımcılara, geniş bir yelpazede büyük kolaylıklar sunulduğunu söyleyen TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik,"Türkiye’ye yatırım yapanlar her zaman kazanmıştır. Emlak ve inşaat sektörü her geçen gün büyüyor ve ülke ekonomisinin lokomotifi olmaya devam ediyor” dedi.

Mehmet Çelik sinpaş Haberi

Mehmet Çelik sinpaş

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik'in kardeşi, EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik'in amcasının oğlu Mehmet Çelik vefat etti.

Mikron's'un Genel Müdürü 56 yaşındaki merhum Mehmet Çelik'in koronavirüs salgını nedeniyle vefat ettiği öğrenildi. 

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle yaşamını yitiren Çelik, 1 haftadır yoğun bakımda tedavi görüyordu. 3 çocuk sahibi iş insanı bu akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı dileriz...

Mehmet Çelik kimdir? 

1964 yılında Alaca’da doğan Mehmet Çelik, 1990 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu.

Çelik, 1980-1982 yılları arasında Çelikler Dış Ticaret’te Yönetim Kurulu Üyesi, 1987-1996 yılları arasında Sim Halı’nın Kurucu Ortağı, 1996-1998 yılları arasında Kentsel Hizmetler’in Kurucu Ortağı, 1999-2001 yılları arasında Ege Hobi’de Yönetim Kurulu Üyesi, 2001-2004 yılları arasında...